Appbefaling: Den lette vej til loppefund og genbrugsguld

Artiklen bliver også bragt i Månedsmagasinet IN. 

Kender du det, weekenden står for døren, og du gerne vil på loppejagt efter retro-møbler, klassiske marskandiservarer, kitsch, kunst eller vintagetøj, men er i tvivl om hvilke markeder, der afholdes? Fleap er en ny dansk, gratis app, der hjælper loppejægere og genbrugsentusiaster med at finde vej til loppemarkeder og hippe genbrugsbutikker landet over.

I Danmark er genbrugsfænomenet større end nogensinde, og i takt med at loppemarkederne dukker op i alle afkroge af landet, ser genbrugsbutikkerne også en stor stigning i omsætning fra de over 1000 genbrugsbutikker, som du kan finde i appen Fleap.

Bag Fleap står de to brødre, Jonas Priesum og Niklas Priesum. De undrede sig over, at information om loppemarkederne var spredt ud på internettet, plakater på gadehjørner og sociale medier. Det var derfor umuligt for dem at danne sig et overblik over, hvilke loppemarkeder og genbrugsbutikker, der findes i Danmark. Fleap er løsningen og samler alle disse informationer med hjælp fra brugerne, som selv har mulighed for at oprette et marked, hvis det ikke allerede eksisterer i appen.

Foto: Fleap

Fleap kan downloades gratis til iOS og Android.

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *