Nu kan du få dit NemID på din smartphone

Dit NemId er (endelig) blevet digitalt: NemId nøgleappen er nemlig blevet lanceret til iOS og Android.

Bedre sent end aldrig! Nu kan du endelig lade det lille laminerede papkort ligge i skuffen og fremover logge ind steder NemId kræves, godkende betalinger og gennemføre transaktioner med et enkelt swipe i appen NemId Nøgleapp.

Med appen direkte på din smartphone eller tablet får du adgang til netbank, borger.dk, sundhed.dk og mange andre hjemmesider. Men du skal beholde dit fysiske nøglekort i tilfælde, at du mister din telefon eller ønsker at tilgå tjenester, der ikke understøtter nøgleapp.

NemId Nøgleapp fungerer med en firecifret kode eller fingeraftryksgenkendelse, og når du for eksempel ønsker at logge på din bank, modtager du en besked på din smartphone om, at du har en afventede godkendelse. Når du åbner nøgleappen gennemfører du godkendelsen ved at swipe godkendelsesknappen til højre, hvorefter du vil blive logget ind – en feature du måske kender fra MobilePay.

Appen ligger allerede i toppen på hitlisterne i både Apples App Store og Googles Play-butik, og det er med god grund, da vi er mange, der har sukket efter et digitaliseret alternativ til det analoge papkort.

NemId nøgleapp fås gratis til iOS og Android

2 comments

  1. Det var da også på tide med den elektroniske udvikling, som vi går igennem :-D

    Kun få ting skulle forblive “ikke elektroniseret” – her tænker jeg på ting som brætspil, bøger og måske endda aviser. Nogle ting har bare sin charme, når det ikker på en skærm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *