LÅN GRATIS LYDBØGER

Mangler du en god lydbog til at have med på køreturen til sommerhuset eller til strandturen? Nu kan du låne gratis lydbøger på Netlydbog.dk

Netlydbog.dk er dit online lydbogsbibliotek, hvor du bare skal være registreret som låner på dit lokale bibliotek, for at få adgang til knap 2.000 digitale lydbøger. Til forskel for dit lokale bibliotek har du på Netlydbog.dk har mulighed for at streame lydbøger direkte fra din computer, smartphone eller tablet. Det bliver ikke nemmere, alt du skal gøre er at logge ind, vælge en lydbog og klikke på stream-knappen, så bliver lydbogen afspillet.

Hvis du ikke har installeret Flash på din smartphone eller tablet, skal du gøre det for at kunne åbne det vindue lydbogen afspilles i. Hvis du ikke har tid til at høre lydbogen lige med det samme, har du også mulighed for at hente bogen ned på din computer, smartphone eller tablet og gemme den til du har tid, lånetiden er 28 dage, som med almindelige bøger du låner på biblioteket.

Nytlydbog.dk drives af bibliotekerne på Frederiksberg, i Gentofte, København og Århus, der har ansvar for hjemmesiden og udvælgelsen af materialer. Det er bibliotekerne, der betaler for dine lånte lydbøger, derfor er det kun muligt at låne 2 titler om måneden.

Har du nogle bud på god sommerlæsning du kan anbefale, er du meget velkommen til at skrive titlerne i kommentarfeltet herunder!

11 comments

  1. Lone Meier

    Hej. Da jeg er vild med lydbøger har jeg hørt en del her på den bærbare pc. men kan ikke få flash til at fungere hverken på min tablet eller smartphone. Derfor ville det være genialt hvis i kunne lave link til en flash app der fungerede eller kunne udvide få det både fungere for windows og googles arbejdsprogrammer. På forhånd tak. Lone Meier

  2. Der er mange steder, du kan låne gratis. Du kan endda låne penge gratis helt uden renter og gebyrer, men det er nok smartere at spare op :-)

  3. Ej, hvor fedt med en gratis lydbogtjeneste!
    Både Mofibo og Storytel er lidt dyre, når man kun hører lydbøger i perioder, synes jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *