Podcast #252 Fremtidsforskning og Musk skaber supermennesker

1 Min læsning

Abonner på Elektronista podcasten i din yndlingspodcast-app.

Hvorfor beskæftige sig med fremtiden? Små tendenser og store megatrends er de krystalkugler, vi kigger i. Det gælder om at vide, hvornår noget bare er en forbigående modedille, og hvornår noget er i gang med at lægge et fundament for noget stort i årene, der kommer. Shamaner har læst fuglenes flugt og knoglernes placeringer, og spåkoner har tydet teblade, stjerner og håndflader. Vi er nysgerrige på vores personlige fremtid. Men vi har også brug for at være forberedt på fremtiden for, at vores virksomheder kan satse på de rigtige produkter. For at vi får de rigtige fag i skolerne. For at vi tager de rigtige beslutninger i byplanlægningen. Og for at vi i det hele taget kan vælge de rigtige politikere, som så udøver den rigtige fremtidsorienterede politik. Christiane Vejlø (@christianevejlo) er vært. Chefredaktør fra Scenario fra Institut for Fremtidsforskning Morten Grønborg er gæst.

SHOWNOTES

Ugens gæst er Morten Grønborg, chefredaktør på Scenario Magazine som bliver udgivet af Institut for Fremtidsforskning.

Facebook satser på Augmented Reality

Blogpost om Elon Musk projektet Neuralink, hvor teknologi skal bygges ind i hjernen, så mennesker kan telepatere med hinanden i stedet for at tale.

Exoskeletter overalt. Superhelte outfit hitter på nettet.

Ugens appbefaling:

Morten: Festival apps for sommerens festivaler

Christiane: Kindle- køb bøger gennem Amazon og læs dem på telefonen eller tablet.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 3 =

No Comments Yet.