Category Archives: Spil

Vinterens bedste spil

Et nyt år er fyldt med nye muligheder, og ikke mindst en masse nye spil at gå igang med. 2017 starter rigtig stærkt med et af de bedste gyserspil i moderne tid, en charmerende bytur med den japanske mafia og en superhelt der kun kan finde ud af justere tyndekraften. Her er de bedste spil du kan spille lige nu.

4 geniale spil fra december

Selvom julen er veloverstået nu, så udkommer der stadigvæk spil som du kan bruge alle de ekstra penge fra julen til. Vi har samlet fire af de bedste spil du kan gå ud og købe lige nu.

Playstation gør Virtual Reality mainstream

Virtual Reality er ingen joke mere. 2016 var året hvor det gik fra at være en gammel drøm fra 80’erne og lidt af en joke til, at være en rigtig industri. I år er tre VR briller landet i form af HTC Vive som er lavet i samarbejde med PC-spilplatformen Steam, så er der Oculus Rift fra Facebook og til sidst er der Playstation VR fra Sony.

Hvem er Danmarks bedste hacker?

Danmark er i underskud når det kommer til it-professionelle. Derfor har IT Universitetet og spilfirmaet Ubisoft lavet en konkurrence for at finde den bedste hacker i landet.

Få overblik over de bedste spil fra november

Julen, vinteren og hyggelige aftener med tæpper står for døren. Så hvorfor ikke gøre det hele endnu bedre med nogle af efterårets bedste spil? Vi har samlet et overblik over tre af de bedste spil du kan få fingrene i lige nu.