Category Archives: Gaming

Januar byder på 3 suveræne computerspil

2018 er skudt igang med et brag på spilfronten. Vi kigger på nogle af januars bedste spil, hvor du finder alt lige fra monsterjagt i junglen til et spil der er lige så meget kunst som det er et spil. Her er noget for en hver smag.

Kickstart 2018 med 4 fantastiske spil

Januar er grå og trist, så gør den lidt sjovere med fire fantastiske spil du kan kickstarte 2018 med. Her er alt fra et meget specielt bilspil, rollespil fra Japan og endnu mere indhold til et af de bedste spil fra 2017.

Playstation vil (igen) være festens midtpunkt

Husker du SingStar? Buzz? De glade dage hvor din Playstation var festcentralen over dem alle? Nu prøver Sony at genskabe magien med et helt nyt initiativ, og selvfølgelig et sprit nyt SingStar.

Det skal du spille i juleferien

Hvis du skal have en pause fra juleræset, og bare hygge med nogle fantastiske computerspil, så kig på vores guide over de bedste spil fra november. Her får du alt fra 2. verdenskrig til sublime mordgåder i 1940’ernes Los Angeles.

Nyt South Park-spil er landet – og 3 andre geniale spil

Så er det blevet efterår. Temperaturen er faldet og det er mørkt udenfor. Så få varmen med fire geniale spil, der går de stormende aftener sjovere. Her er alt fra et nyt South Park spil, det bedste Super Mario spil nogensinde, Assassins Creed stærke comeback og et af de mest unikke spil du nogensinde har set i Cuphead. Der er noget for enhver smag.