Category Archives: Konsoller

Fra nanoteknologi til spildesign – Asger gik all-in på at lave spil

Asger droppede sin næsten færdig universitetsuddannelse og satsede det hele på at lave computerspil. I dag udkommer spillet ‘Little Nightmares’ som Asger har spillet en essentiel rolle i at skabe. Elektronista tog en snak med Asger om at satse alt på et bræt, og hvorfor blodpølser gør sig godt i computerspil.


Guide til februars bedste spil

Foråret er ved at nærme sig, så hvorfor ikke blive klar til mere sol og hygge med fire fantastiske spil, hvor du får alt fra vikinger og samuraier til noget nær det bedste strategispil i mange år. Her er lidt for enhver smag i guiden til de bedste spil fra februar.


Vinterens bedste spil

Et nyt år er fyldt med nye muligheder, og ikke mindst en masse nye spil at gå igang med. 2017 starter rigtig stærkt med et af de bedste gyserspil i moderne tid, en charmerende bytur med den japanske mafia og en superhelt der kun kan finde ud af justere tyndekraften. Her er de bedste spil du kan spille lige nu.


4 geniale spil fra december

Selvom julen er veloverstået nu, så udkommer der stadigvæk spil som du kan bruge alle de ekstra penge fra julen til. Vi har samlet fire af de bedste spil du kan gå ud og købe lige nu.