Elektronista Partner

Interesseret i information om partnerskaber og annoncering med Elektronista Brandteam? Hent mediekit fra Elektronista Brandteam lige her. 
Send en mail info@elektronista.dk
eller giv et kald hvis du har yderligere spørgsmål Tlf: +45 31 20 20 21

Elektronista universet lever på Elektronista.dk, i det populære nyhedsbrev (Inbox Magasinet), vores sociale mediekanaler (Twitter, Instagram, Google+, Facebook, Youtube) og i Elektronista Mag til iPad.

Elektronista universet henvender sig til den moderne, kosmopolitiske og kræsne voksne kvinde- eller mand primært i aldersgruppen fra midt 20’erne til 50’erne.

Elektronista læseren interesserer sig for trends, design og moderne kultur. Samtidig er ny teknologi en meget vigtig del af Elektronista’ens liv. Elektronista followers bruger mange penge på gadgets og apps, og ønsker at holde sig orienteret om de nyeste digitale produkter og tjenester. 60% af Elektronista brugerne er kvinder.

Vi tilbyder partnere attraktiv eksponering og kvalitativ og relationsbyggende kontakt med en eksklusiv målgruppe som tæller over 40.000+ unikke læsere hver eneste måned og over 40.000 social media followers. Elektronista giver blandt andet mulighed for:

1. Konkurrencer

2. Events og offline aktiviteter 

3. Produkttest og surveys med Elektronista Panelet

4. Redaktionel omtale (tydeligt markeret med “Sponsoreret…”)

5. Elektronista TV præsenteret i samarbejde med… (indsæt dit brand)

6. Bannerannoncer på bloggen og i Elektronista Inbox magasinet

7. Helsides annonce i Elektronista Mag- tablet magasinet

8. Social Media aktivering (40.000+ followers Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest)

9. Foredrag og keynotes

10. Rådgivning

Elektronista iPad magasinFor information om annoncemuligheder, sponsorater eller øvrige partnerskabsmuligheder med Elektronista Brandteam send os en mail på info@elektronista.dk og hent mediekit lige her.

Elektronista forbeholder sig ret til at sige nej tak til at arbejde sammen med produkter og brands, som vi ikke mener er i overensstemmelse med Elektronista værdierne. Vi håndplukker, hvad vi vurderer har høj interesse for vores brugere og kunne aldrig drømme om at skrive om ting, vi ikke står helt indefor.