Vind supercool to-go-højtaler fra DALI og Hi-Fi Klubben

Nu har du chancen for at vinde en supercool, trådløs højtaler fra det danske højtalerbrand DALI og Hi-Fi Klubben. Højtaleren leverer ikke bare en rigtig god lyd; den er også stilfuld og vil være et lækkert indslag i din bolig. Den er nem at forbinde via bluetooth, så du fx kan høre musik fra din smartphone.

Katch er den perfekte to-go-højtaler. Det indbyggede, genopladelige batteri holder strøm i op til 24 timer og gør højtaleren til en stærk følgesvend på festivallen, i sommerhuset, eller når du vil have musikken med ud på terrassen. Det robuste design gør den praktisk at have med ude, og med det smarte rejseetui og den elegante læderrem er den ekstranem at transportere.

Katch-højtaleren fås i tre lækre farvekombinationer Mørkegrå/blå, Mørkegrøn/oliven og Pink/Creme. Bliver du den heldige vinder af konkurrencen, bestemmer du helt selv, hvilken version, du ønsker.

DALI er et dansk højtalerbrand med international anderkendelse. DALI har en forkærlighed for god lyd og har mere end 30 års erfaring i at bygge sublime højtalere. DALIs højtalere bliver solgt i hele verden, og i dag nyder mennesker i mere end 65 lande godt af deres gode lyd.

Picnic, strandtur, campingferie eller noget helt andet? Hvornår savner du at kunne tage god lyd med dig? Hvis du vil vinde Katch-højtaleren, så læg en besked i kommentarfeltet nedenfor. Husk at skrive, hvilken farve du vil have, hvis du vinder.

Katch-højtaleren har en værdi af 2.899 DKK.

Læs mere om DALI Katch-højtaleren hos Hi-Fi Klubben.

Konkurrencen løber indtil d. 11. maj 2017, og vinderen får direkte besked.

Konkurrencen er sponsoreret af Hi-Fi Klubben

264 comments

 1. Tina KH

  Hvor er de flotte og stilrene:-)
  Jeg vil meget gerne deltage og håbe på heldet og en råhvid højtaler.
  Rigtig god dag ønskes!

 2. Lisa S

  Fed konkurrence, hvor præmien vil være den ultimative gave til min musikelskende kæreste. Han ville måbe! Vored stationære højtalere er naturligvis også fra Dali – købt i HiFiklubben, så han kender kvaliteten og de lækre designHan skulle have højtaleren i mørkeblå/grå, hvis vi skulle være så heldige

  God onsdag!

 3. Annika

  Sådan en i pink/creme (på trods af ordet pink ;) ) ville helt sikkert matche godt ind i mit nye liv…
  Står og skal starte helt forfra :\

 4. Jimmi Larsen

  Kunne virkelig godt bruge en højtaler til badeværelset og når vejret bliver til det, kunne den være rar at have med i parken eller stranden :) Meget gerne i mørkegrå/blå.

 5. Mørkegrøn/oliven! Den er både smuk og cool! Den ville jeg elske at sætte til min mobil ell. Macbook: Så ville jeg skrue op for lyden til fx Twenty One Pilots eller Justin Timberlake, skråle med, åbne vinduerne til foråret udenfor og lige få det mere overskud til livet i øvrigt – arbejdslivet, familielivet m.v. ❤ Høre musik med god lyd ❤

 6. Carsten Jørgensen

  Ville elske at have god lyd med mig både i køkkenet og når der skal hygges på altanen til sommer – og så ville en blå/grå pynte så fint i hjemmet

 7. Lars Nilsson Rasmussen

  En mørkegrøn ville da være perfekt på campingturene med familien om sommeren hvor vi altid ruller til kroatien

 8. Sarah Smith

  Der ville være skønt med en højtaler med ordenligt lyd til en fattig studerende som lever med standard højtaler i pc og mobil. Så skal der høres sprød musik på ordenlige højtaler. Jeg lover at danse like no is watching, når jeg bruger den;)

  PS. En blå ville falde i god jord:)

 9. thomas bernsen

  Jeg vil også meget gerne deltage og hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg gerne bede om den gule og brune. TAK

 10. Cornelia Glad

  En mørkegrøn højtaler ville være perfekt til at tage med både på stranden og på længere rejser!

 11. Helene

  Uuuh, vi har ikke noget anlæg herhjemme, så det ville være rart at have et ordentligt anlæg at spille på!
  Det bliver et beige/lyserødt ønske herfra.

 12. Ann Mikkelsen

  Øj for en laber larve. Er grundigt pjattet med den grå/blå. Det er lige en sådan jeg drømmer om, fed, fed giveaway!

 13. Olivia Kristensen

  Hver dag ville den creme/pink højtaler give mit syn velbehag, mens jeg lytter til min brede musiksmag.

 14. Kenneth Rytter

  Ville være lækkert at kunne tage lækker lyd med på ferien og diverse strand- og skovture i sommer☺️
  Farven skal naturligvis være grøn☺️

 15. Mikkel

  Ville være super lågsus, at have en mørkegrå/blå højtaler med på farten rundt i det danske land hele sommeren igennem

 16. Sisse Hahn

  Kunne været en lækker og tiltrængt opgradering af min kolonihave, hvor der hverken er strøm eller Wifi. Ønsker ønsker

 17. René Nielsen

  Ville da være for lækkert at vinde denne i den grønne udgave. Lige hvad jeg mangler når jeg står i køkkenet og kokkererer dagens måltider.

 18. Ronni

  Nu da jeg alligevel ikke fik købt min Dali zensor 3 her til lejligheden, så ville denne lille rejseudgave til strand og picnic turen være perfekt i Mørkegrøn/oliven

 19. Frederik

  Jeg ville rigtigt gerne have højtaleren i Mørkegrå/blå. Den ville passe perfekt ind i min nyerhvervede lejlighed :)

 20. Anne Nybo

  Jeg ville elske at tage mine lydbøger, podcasts og musik med i køkkenhaven og på stranden men allermest i bilen til Jylland (kasettebåndafspilleren har trods alt kun det begrænsede repetoir af Madonna, Lenny Kravitz​ og Scorpions). Og så skulle den være blå.

 21. Jacob ravn

  Sidder hver dag i min59 meter kran – spiser frokost alene – mens kollegerne vinker op til mig, savner selskab, så radioen ville være et lydrigt bidrag til mit velbefindende – farve underordnet

 22. Camilla Vogn Kjær

  Ej hvor fed en præmie! Perfekt til terrassen :o)
  Vil blive super glad for den blå/grå version!
  Kh

 23. Danni

  Damn, hvor er den nice! Er vild med alt det lækre, der sker på markedet for højtalere i de her år. Vi leder pt. efter højtalere, og der ville Katch være … et catch! :p Især i mørkegrå/blå.

 24. Amalie Corvinius

  Lækker og ønskværdig! Jeg mangler lyd til flere rum og det uendelige udendørs. Tænk om jeg kunne have Elektronista med mig i en smuk grøn højttaler hvor som helst #røvslikker #heltoprigtig

 25. Christian

  Når teknik og æstetik går op i en højere enhed. Jeg savner god lyd i mit liv, men nok især i garagen,
  når motorcyklen sættes i stand. (Mørkegrøn/oliven ønskes)

 26. Lisbeth

  Jeg vil elske at have den fine højtaler med på altanen på de mange forårs og sommerdage, vi står overfor. Alle farverne er fine, men især den mørkegrå/blå.

 27. Jacob Rasmussen

  Smukke højttalere – og perfekte til lidt baggrundsmusik på terrassen om aftenen med venner. Foretrækker den blå.

 28. Lea FWJ

  Kunne være super lækkert at vinde – vi elsker at tage musik med når vi er ude med børnene, hvad end det er i haven, på legepladsen, ved stranden eller på telttur :) synes den blå er lækker!

 29. Tina E

  Min JBL ufo-højttaler har leveret soundtracket til ferier og weekendture gennem de sidste 8-9 år. Men nu kan den altså ikke mere – og iPhone 4 stikket der er indbygget har vist også for længst overskredet sidste salgsdato. DALI højttaleren ligner en værdig afløser for min gamle rejsemakker.

 30. Tine Bjørneboe

  Uha, den vil gøre det godt herhjeme – særligt efter mine SONOS højtalere lige er blevet stjålet :(

  Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg meget gerne have den grå/blå udgave. Wow!

 31. Mette Heegaard

  Musik i badet, musik når jeg smækker benene op i haven, musik i annekset ved sommerhuset….musik her og der og alle vegne juhuuu, vi ønsker os en grøn hvis vi vinder.

 32. Annette Aarre Dalsgaard

  Århh den pink/creme farvede er for FED!!!
  Den gad jeg godt have ved mit makeupbord i soveværelset og så bare kunne tage den med ud i det blå efter al cremeriet -Så fedt!
  Jeg krydser alt der krydses kan, fingre, arme og tæer på at Lykkens Gudinde kigger i min retning med en lækker ekstra fødselsdagsgave :D

 33. Lene Hemmingsen

  Den er skisme nice! Og ville gøre de kedelige hotelophold så meget federe, hvis jeg kunne høre Elektronista podcast i kvalitetslyd fremfor dåselyden fra mobilen. Den skal absolut være grøn – ren balsam for øre, øjne og sjæl

 34. Mette Rasmussen

  Når man skal køre langt, er det bare en hyggeligere tur hvis der også er musik med. Jeg ville bl.a tage den med på cykelturene i ladcyklen til stranden og parkerne – og min søn ville med garanti passe godt på den og blive begejstret for underholdning på turen.
  Vi ville blive glade for den blå/grå.

 35. Louise

  Orv – sådan en fidus vil jeg gerne vinde, så der kan komme noget god lyd ind i min hverdag :) Jeg ønsker mig den i mørkegrå/blå.

 36. Christine D C

  Super fine højttaler! Jeg håber at vinde den flotte Pink/Creme, så skal den med på vores sommerferie :-) Kan godt være min mand vil brokke sig over ‘tøse’farven pink, men når man har 2 tøser (bonusdatter på 8 år og vores datter på 2 år), så skal det da være en pink højttaler vi skal have med på ferien :-)

 37. Katrine K

  Jeg tror den blå/grå vil falde i bedst jord derhjemme (men overvejede også den pink/creme) – jeg krydser fingre

 38. Jette Nørgaard

  Jeg har ingen musik i mit hjem, da min gamle radio er kaput. Vil så gerne vinde den mørkeblå/grå, den er super fed:) Det er Elektronista også:)

 39. Camilla m

  Creme/rosa jeg ville tage den med ud i haven- både når der skal arbejdes, men især også, når haven skal nydes med vennerne til grillaftenener :)

 40. Marlene Høj

  Sådan en lækker sag kan jeg godt bruge! Gerne i mørkegrå/blå. Perfekt til haven, strandturene, ferierne osv. :)

 41. Mai Odgaard Petersen

  OKAY, den er ret flot! Min far her netop shoppet sig en sonos, men tror altså, han blir lidt grøn, hvis jeg vinder denne. Den skal med ud på terrassen, når (den sindssygt lange) sæson for nedbør er fortid: Og den BLÅ version ville jeg elske! :)

 42. Malene Andreasen

  Rasmus Klump sangen kører non-stop i det lille hjem. Jeg er ganske sikker på, at Rasmus, Pingo, Skæg og Pelle alle vil komme mere til deres ret ved en tur igennem en mørkegrøn/olivenfarvet højtaler. Evt. på juniors eget værelse .

 43. Fie Birkegaard

  Fedt præmie! Ville være den fedeste gave til en konfirmation jeg skal til..
  Jeg vil gerne bede om den i pink/creme.

 44. Lotte jessen

  Farven er underordnet, de er alle smukke. Ville nyde, at have den med i haven, eller med ud at sejle ;-)

 45. Susanne Dall Jensen

  Wow den er lækker!
  Ønsker mig den til min dejlige teenager, som helt sikkert vil ELSKE den…hvis moderen (undertegnede) ellers kan lade den være i fred ;)
  Jeg ønsker mig den i Pink/Creme.
  Rigtig god dag :)

 46. Mette Kjestrup

  Højtaleren vil være fantastisk at have stående i min nye smarte udestue. De vil være et godt match + jeg kan høre musik derude. Jeg ønsker mig den i Pink/Creme. Hilsen Mette

 47. Helle Justesen

  Åh ja, den pink/creme til mit boudoir. Mmmmm……… Sikke en lækker lyd der ville komme ud af den.

 48. Kristina Birk Thomsen

  Hvor er de fede, helt klart til ønskelisten, hvis jeg ikke kunne være så heldig at vinde den blå

 49. Jesper Pugholm Pedersen

  Farven er underordnet, da god lyd alligevel skal nydes med lukkede øjne.
  PS: Staves anerkendelse – ikke anderkendelse;-)

 50. Per

  En af de mest elegante to-go højtalere og så fra den verdenskendte danske producent DALI. Vi kan noget i Danmark og en mørkegrå/blå højtaler vil kunne gøre noget for min gamle mor når hun sidder på sin altan og lytter til bøger eller klassisk musik.

 51. Ulla weishaupt

  Den vil bare passe så perfekt hjemme hos mig. Stillig og nem at tage med på farten ….lige mit behov. Så ja tak den må gerne bo hjemme hos mig, især den mørkegrønne /oliven ;-)

 52. Ann Larsen

  Det ville være fedt at vinde en i Pink/Creme-farve. Den minder om sol, sommer, lækre drinks og glade sommerhits i radioen.

 53. Marianne

  Perfekt lille højtaler til min endnu ikke fundne kolonihave :-) – og så en DALI – fantastisk – men også god til alle mine lydbøger – jeg “læser” hele tiden – den pink eller den blå er lige mig – krydsekrydsekrydse :-)

 54. Anders Skjellerup

  Jeg vil meget gerne deltage, og håber på at vinde den blå. Den ville passe godt ind på værelset!
  mvh Anders

 55. Stine S.

  Wow – Lækre højtalere og altid fan af Hi-Fi Klubben! Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så ville jeg vælge den cremefarvede. Ville være perfekt med god og sprød musik her over sommeren, når vi skal have arbejdshandskerne på i vores lille kolonihave :-) P7 Mix og havearbejde må da være et hit!

 56. Ole Thorning Jacobsen

  Mørkegrøn/Oliven! Teenageren er netop flyttet i egen hybel i kælderen og hører indtil videre kun musik på computeren, hvilket irriterer hans far (mig) grænseløst, da musik fortjener ordentlig lyd.
  Derfor vil jeg så gerne kunne give ham gaven fra Elektronista, Dali og HiFi-klubben.

  I parantes bemærket købte jeg iøvrigt selv mit første anlæg i HiFi-klubben i 1988 – og til anlægget købte jeg naturligvis de fedeste (dengang) Dali 4 højttalere :-)

 57. Snorre Rubin

  Den ser da vildt lækker ud. Sådan en vil være lækker at kunne tage med i parken, eller med på ferie, når hotelværelset virkelig mangler lidt god musik!
  Jeg synes at den sorte, med den brune kant ser rigtigt lækker ud!

 58. Martin K. Nielsen

  Rigtigt flotte.

  Mørkegrøn/Oliven vil gøre sig rigtigt godt ovenpå til ungerne, men også når vi er på tur ud i landet og i udlandet.

 59. Lone Albæk Simonsen

  Jeg ville bruge den til at tage musiken/podcasts med udenfor nu hvor det (forhåbentlig) bliver forår og sommer. Jeg er vild med den mørkeblå/grå.

 60. Rikke K

  Min kæreste og jeg tager altid på køreture i vores ferier og når vi stopper ind for frokost (med den transportable gasgrill og campingstole), sætter os i en park en eftermiddag vi komme forbi eller sidder på hotellet og spiller kort, så vil en bærbar lækker højtaler være en fantastisk rejsekammerat. Derudover, så vil det være skønt at kunne tage musikken med rundt i vores have, hvor vi har ikke mindre end tre terasser. Mørkegrøn/Oliven er virkelig en lækker farvekombination.

 61. Cecilie

  Jeg ville tage højtaleren med i Fælledparken på en solskinsdag med et tæppe, et par veninder og nogle bobler :) Derudover kunne jeg også rigtig godt bruge højtaleren på min altan når der skal grilles til sommer!

 62. Marie Olofsen

  Den ville jeg gerne have til at stå i mor nye, smukke køkken og give smuk lyd til madlavningen. Mørkeblå/grå ville passe perfekt.

 63. Janne

  Flot i alle farver.

  Kunne være lækker “bare” at have med rundt de steder, hvor der normalt ikke er musik. F.eks. når man overnatter på hotel efter en lang arbejdsdag langt hjemmefra, og det skal være lidt hyggeligt. Hvis man ligger udenfor i haven i solen og lige vil høre en podcast. Hvis man tager til stranden eller på skovtur.
  Kort sagt. En lille luksus “on-the-go” højtaler..

 64. Kirsten Nordlund

  Jeg vil elske at vinde den mørkegrå/blå til min højt elskede kommende hustru, der elsker musik næsten lige så højt som hun elsker mig

 65. Anja

  Hvor er den super cool! Jeg mangler en højtaler til min runde fødselsdag i slutningen af maj, hvor 20 tøser skal sidde i haven og hygge :-) Den mørkegrønne vil gøre sig rigtig godt i vores selskab :-)

 66. Didde Jungsled

  De er simpelthen så lækre i designet. Og Dali laver altid god lyd! Så jeg krydser fingre for at jeg vinder én i farvekombinationen Pink/Creme.

 67. Stine Hamann

  Wauw – pink/creme til mig. Min ex har nolet min højttaler og jeg har ingen lyd! Ville være fantastisk at vinde :-)

 68. Lea Gyring

  Jeg vil sætte stor pris på god lyd og lækkert design, når jeg til sommer skal være mange timer i haven og underholde mine nyfødte tvillingedrenge. Gerne i mørkegrøn/oliven, hvis jeg skulle være heldig.

 69. Peter Pedersen

  Lækker højtaler – Mørkegrøn/oliven – vil passe perfekt når Taastrup FCs u13 fodboldhold mødes i omklædningsrummet.

 70. Karina Kamille

  Sen er simpelthen smuk. Stilren og lækker. Og den ser blød ud… :D
  Jeg ville elske at tage den blå/grå med ud på min dine terrasse, hvor jeg ofte sidder og mangler musik. Ledninger og åben vinduer og radio, det duer bare ikke. Men denne her ville blive elsker af hele familien!

 71. Anette mathiesen

  Tak, den rosa/creme højtaler kunne jeg, selvom den er sart i farven, meget godt tænke mig at have ved min side når jeg ligger på mine knæ i haven og ordner mine krydderurter. Bagefter kunne den i et snuptag ledsage mig rundt i hus og have og være mig en kærkommen følgesvend

 72. Helle Vestergaard

  Den mørkegrønne/oliven vil passe rigtig godt i vores dejlige sommerhus.
  Ligge at høre musik akkompagneret af havbrus vil være lykken.

 73. Carina

  Det lyder jo helt fantastisk! Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg gerne bede om den mørkeblå/grå :)

 74. Pia

  Jeg synes den Pink/Creme er så fin og feminin <3 Den vil passe så fint ind i "værktøjskassen" af digitale musthaves, som man som ægte elektronista jo må eje :-)

 75. Karen Smith-Andersen

  Den olivengrønne ville være skøn at tage med ud i haven – og i tasken på ferie, hvor jeg altid mangler en ordentlig højtaler til musikken på telefonen – det ER ikke rigtigt godt bare at høre det på mobilens højtaler, når der skal spilles musik for HELE familien ;)

 76. Steen Bechmann Henningsen

  Den er checket – og må meget gerne spille i min festival-lejr til sommer i olivenfarvet…

 77. Berit

  Jeg vil gerne vinde højtaleren i pink/creme :)
  Vil tage den med fra rum til rum i min lille lejlighed :)

 78. Diana Bjørn

  Den blå højtaler vil stå så flot til mit lille nye kolonihavehus, hvor der ikke er strøm, så en transportabel højtaler med genopladeligt batteri er et must! God weekend :)

 79. Lasse

  Helt sikkert i et sommerhus, hvis vi kommer afsted i år. Ellers er haven jo også et godt bud. Den mørkeblå er ret flot, så denne farve er på ønskelisten, hvis man var den heldige.

 80. Heidi

  Ville det ikke være fedt med taleradio aka 24-7 i mit køkken? Min nuværende dab-radio i mit køkken er af ældre dato og den kan kun spille højt eller virkelig lavt. Den genkender desværre hellere ikke radio 24-7 og kan kun stå et sted for at spille ordentlig. Jeg ville blive en lykkelig lille dame, hvis jeg kunne invitere til kaffe-slapperas i mit køkken og krydre samtale en karry-gul tale-radio. Mon det er muligt? Tak for en fantastisk podcast om Teck – Jeg er fan. Tænk hvis jeg fandt :)

 81. Ditte

  Der er mange steder jeg savner at tage musik med mig; i badet (altså, placeret et tørt sted), køkkenet, i parkerne om sommeren, eller ud på min kommende altan i min nye lejlighed! eller på den ferie jeg (forhåbentlig) får råd til senere.
  Det kunne i hvert fald være lækkert at vinde en i mørkegrå/blå, så jeg kan rende rundt og pakke ud i min nye lejlighed!

 82. Hanne Bech Holdgaard

  NØJ – den er cool – Jeg ønsker mig at vinde et blåt eksemplar… :-) Glædeligt forår fra Sønderjylland

 83. Henrik

  Den blå passer perfekt til stemningen på min træterrasse, nu mangler vi bare masser af sol og varme, som forhåbentlig skal nydes med vellyd!
  God weekend

 84. Theis Vangsbæk

  Super flot, den ville være god som køkken radio hjemme hos mig, specielt i farven Mørkegrå/blå….

 85. Tina Reinsch

  Uh det er jo lige sådan én jeg står og mangler!

  Jeg har igennem længere tid ønsket mig en højtaler ud til køkkenet, så opvasken kan blive lidt sjovere.

  Og hvis jeg vinder en Dalí højtaler, vil min kæreste blive SÅ stolt af mig…han investerede selv i et par store Dalí højtalere ind til stuen for et halvt års tid siden. Så en mini til køkkenet vil jo passe helt perfekt <3. Så tror jeg godt, at han kan leve med, at jeg vælger den feminine variant i pink/creme – den er bare for lækker! <3

  Jeg krydser alt hvad der krydses kan, og håber heldet er med mig :-)

 86. Marie Aimée

  Jeg savner mest en god lyd fra radio når jeg er i sommerhus og specielt når jeg tunner ind på Radio24syv. Min originale taleradio :-) Jeg hører det dagligt for at gør mig klog på politik, samfundet og verden. Et af mine favorit programmer på radion24syv er #elektronista. Jeg føler at programmet forbereder mig, i mit tempo, på den digitale revolution vi nu går igennem. Det at høre en kvindelige stemme og hendes meninger i et IT/digital koncept inspirere mig til at lære min egen datter, at det at kunne vide hvordan en IPad eller smartphone virker ikke er forbeholdt et bestemt køn eller gruppe. Interesse og passion for IT skat blot være der. Hvis jeg bliver den heldige vinder af højtalen fra Dali i oliven farve ville jeg også bruge til at introducere flere i min omgangskreds til elektronista.

 87. Maja

  Perfekt til at tage med på terrassen eller i drivhuset hos et sæt nybagte husejere som os Vil blive meget glad for den blå/grå model

 88. Peter Degn

  Lige hvad vi har brug for i familien når vi tager på tur.
  Mørkegrå/blå hvis vi er de heldige vindere.

 89. Rikke Beining

  Sikke en lækker lille sag! Vi elsker at være meget i vores have, men mangler e transportabel højtaler. I mærkegrøn/oliven vil den også passe ind i vores hjem :-)

 90. Henrik Larsen

  Den skal med på kedelige hotelværelser, med i sengen som lydbaggrund ved sengelæsningen.
  Den skal være mørkegrå/blå

 91. Skal jo bruge den i min klinik, så mine kunder kan høre god musik i god kvalitet når de får god behandling… den skal være grå og blå, når nu der ikke er min signaturfarve (orange)..

 92. HanneM

  Jeg tror den både ville komme med rundt i huset hjemme – og med på kontoret. Gerne den smukke blå, men ikke så vigtigt med farven. Designet er så fint i alle farverne.

 93. Stine Emilie

  Pink/creme vil passe helt perfekt ind her hos undertegnede og da anlægget er gået i stykker, vil den falde på et dejligt sted. Rigtig god weekend

 94. Dan Sonne Pedersen

  Den grå/mørkeblå vil stå fint i køkkenet, når der høres podcasts (fx Electronistas) til madlavningen

 95. Maria Ardahl

  Jeg savner god lyd i kolonihavehuset! Det ville være fantastisk med en lækker bærbar højttaler! Gerne i creme/pink – der vil stå godt til blomsterbedet ;-)

 96. Henrik Lund

  Ville være en perfekt gave til mig selv, når der er fødselsdag i næste uge, og en blå vil være perfekt

 97. Sophie Alexandrine

  Den grønne til min elskede mand, der er lyddesigner og vil hade at elske den her højtaler, fordi han tror, at alle højtalere, der ser godt ud, lyder dårligt.

 98. Morten Toft

  Jeg ville elske at kunne overraske min fantastiske kæreste med den her lækre højttaler i mørkeblå og grå. Så er romantikken på altanen sikret.

 99. iben

  Hvor er de lækre, har aldrig ejet en trådløs højtaler. Så denne her ville være den jeg har ventet på i mørkegrøn/oliven

 100. Inge Helene

  Cool trådløs højtaler – og perfekt til sommerferien på farten. Synes den blå er den lækreste.

 101. Dorte Overgaard

  Sådan en højtaler ville jeg gerne have til køkkenet, så kunne jeg lytte til radio og podcasts under madpakkesmøring – det kedeligste job i verden :-)

 102. Manja Hansen

  Smukt design og kvalitets lyd – højtaleren må meget gerne flytte ind hos mig, i mørkegrøn/oliven.

 103. Camilla Michelsen

  Jeg mangler lyd på terrassen, så jeg krydser fingrene for at det bliver i år
  Og gerne i farven pink/creme.

 104. Daniel

  Jeg ville helst vinde en Mørkegrøn/oliven, der ville passe fantastisk til vores sommeraftener på terassen.

 105. Karen K

  Wauw denne ville være så fin i vores nye stue, er så heldig, at have en kæreste, der ikke er bange for farver, så den ene væg måtte selvfølgelig males lyserød, og her ville den Pink/creme højttaler jo passe helt perfekt .
  Og så kan den jo også komme med ud på terrassen om sommeren ☀️

 106. Louise

  Den mørkegrønne/oliven vil matche helt perfekt ind i min Roskildelejr og være med til at sætte stemningen inden koncerterne.

 107. Jakob Holdensen

  Jeg underviser i trompet og har altid brug for en god bærbar aktiv højttaler til undervisningen.

 108. Kristina Schønwandt

  Jeg mangler generelt at kunne tage noget lækker lyd med mig… rundt i lejligheden, og især når vi (min datter og jeg) låner mine forældres sommerhus der er ret anti tech. Alle tre farvekombinationer er ret flotte, men hvis jeg vinder, skal det være den mørkegrøn/oliven.

 109. Astrid

  Jeg kunne godt bruge en grå/blå i min lejlighed, så jeg ikke skal leve med lyden fra ipad/computer/telefon længere!

 110. Thomas

  Ikke dårligt lige hvad der mangler når haven skal renoveres til sommer.
  Tænker mørkegrøn / oliven ville passe fint ind

 111. Anders Hooge

  En højtaler i Mørkeblå/grå vil gøre sig rigtig godt til sommerhushaven og turene ned til stranden for at bade

 112. Mie Jensen

  Først – tak for et fedt program! Jeg er helt tosset med konceptet og lytter fast med hver uge.
  Som en tech-nørd er det slet ikke okay at lytte med gennem dårlig lyd (sorry), så jeg rigtig vil gerne være med i konkurrencen! Hvis jeg skulle være så heldig at vinde skulle det være i den sarte råhvid/pink udgave.

 113. Stefan Hansen

  Perfekt højttaler til at have med på farten. Jeg kunne bruge den i haven og på diverse hotelværelser, når jeg rejser.
  Den blå er mest mig.

 114. Daniel Clark

  Mega fed højtaler. Jeg vil gerne deltage.
  Hvis jeg vandt, ville jeg ønske mig mørkegrå/blå udgaven :)

 115. Peter Monrad

  Den kunne jeg da sagtens bruge på vores nye altan! Og ønsker mig den i blå, hvis jeg skulle være den heldige vinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *