VIND JABRA HEADSET OG UNDGÅ BØDER- OG UHELD

Som led i en større kampagne for øget opmærksomhed i trafikken strammer politiet pr. 1. Januar 2012 grebet om de trafikanter, der taler i håndholdt mobiltelefon. Har du et hands free headset til bilen? Ellers kan du vinde et her.

Du ved det godt. Det er ikke smart hverken at sms’e eller at balancere med mobiltelefonen under kinden mens du kører bil. Faktisk er det drønhamrende usikkert, og hvis du ikke allerede har det, så er det på tiden du får dig et “hands free” head set. Hvis risikoen for en ulykke ikke er motiverende nok, så er der jo også bøderne som stiger til 1.500 kroner for billister og 1.000 kroner for cyklister.

Elektronista gør det nemt og billigt for dig og giver dig chancen for at vinde et Jabra Freeway eller et Jabra Drive headset lige her. Alt du skal gøre er at lægge en kommentar herunder. Skriv hvordan du ville bruge et handsfree headset i din hverdag.

Og det er altså en ret god idé at udstyre bilen med et headset. Ifølge seneste tal fra Vejdirektoratet var uopmærksomhed i trafikken sidste år skyld i 98 ud af 255 trafikdrab. Uopmærksomheden kan være forårsaget af alt lige fra småbørn på bagsædet, indtag af føde, barbering, makeuppen der skal lægges, betjening af GPS, mobilsnak etc. Men én ting er sikkert, hvis vi skal kunne køre forsvarligt bør hænderne forblive på rettet og øjnene og opmærksomheden være rettet mod kørebanen. Hvis du absolut skal sms’e så findes der efterhånden ok talekommando løsninger som f.eks. Siri (engelsk) til iPhone eller Dragon dictation til Android.

Når du deltager i konkurrencer på Elektronista.dk bliver du automatisk tilmeldt det gratis Elektronista Inbox Magasin. Du kan naturligvis altid melde det fra, hvis det ganske imod forventning ikke skulle være noget for dig.

55 comments

 1. Camilla Hovej

  Jeg bruger tit tiden i bilen til lige at få klaret dagen telefon opkald, så jeg mangler totalt et headset, så jeg bliver mere sikker i trafikken og forhåbentlig undgår en bøde mere :-)

 2. Aage

  Jeg bliver tit ringet op i bilen, og skal så stoppe et sted for at ringe tilbage. Så jeg mangler et headset, så jeg kan klare opringerne direkte og blive mere sikker i trafikken.

 3. Berit Jørgensen

  Jeg kunne virkelig godt bruge et headset og havde faktisk også ønsket mig et i julegave, men det lå desværre ikke under træet. Jeg får tit opkald når jeg kører, men besvarer dem ikke når jeg kører – det er jeg for “firkantet” til så det ville være fantastisk at “vinde” et headset. ikke at jeg ikke selv kunne købe det, men det er nok en af de ting som man bare ikke lige får gjort og eftersom det ikke lå under juletræet så håber jeg at være heldig nu her :-)

 4. Sarah Vang Nøhr

  Uha, det kunne være super lækkert – så slipper man for uheldige situationer i det nye år, især med forhøjede bødetakster

 5. Bettina Lundgaard

  Jeg ville forære det til min mand, der bruger bilen til dagligt til og fra job – når jeg så måske selv får bil, må jeg købe mig et sæt selv. :)

 6. Pernille H

  Hov det er vist lige noget jeg har brug for…. Da jeg tit har travlt er tiden i bilen oplagt til opkald – så dette ville jo give mig muligheden på lovligvis :)

 7. Mia eriksen

  Jeg forstår ikke hvordan man kan styre og køre bil, mens man taler i mobil, medmindre Det er en bil med automatgear. Forstår det virkeligt ikke…. Så kommer man til et lyssignal fx, skal dreje, skal ned i gear, eller op; hvordan gør man lige det med en Tlf i øret, en hånd på rattet og en på gearstangen? HVIS jeg endelig snakker i mobil under kørslen, har jeg den på telefonens højtaler, for så har jeg stadig frie hænder… Med et vundet headet vil jeg med endnu bedre samvittighed ku snakke i telefonen i trafikken; og den i den anden ende vil kunne høre mig bedre, end når jeg bruger telefonen på dens højtaler… Kort og godt kunne det altså være en fin og sikker måde at skyde det nye år igang med et headet. godt nytår!

 8. Charlotte Grand

  Kunne være ret handy, så jeg slipper for at kyle mobilen over på passagersædet hver gang en hvid bil passerer…

 9. Martin Hansen

  Det er pænt mere snedigt end at sidde og blive viklet ind i ledningerne til det nuværende headset… :-D

 10. Pernille

  Den ringer eller bipper med sms eller andet. Mens min venstre hånd lovpligtigt holder 10 i 2 på rattet eller… Så roder min højre hånd desperat rundt i en verdensdel af pludselig helt ukendte hvide områder – lommer med en bunke papirer, en pung, en saks, en pakke papirservietter, en legomand, en tube creme, sytråd, en skruetrækker, et telt, en hjertestarter, en campingstol… Ingen mobil… Den bipper ikke mere…. Regn på ruden… Ups venstre vognbane ikke her i landet… Den må for fande jo være lige her… Læbepomade, sprinklervæske, hovedpude, øreringe, pilleæske, vasketøj…

 11. Ulla

  Efter at have smækket bildøren godt og grundigt … med ledningen fra headsettet elegant i klemme … så mangler jeg faktisk akut et nyt headset – meget gerne uden ledning!

 12. Philip

  Ville bruge det derhjemme, når jeg sidder og koder hjemmesider. Så kan jeg snakke med kunder samtidig med at jeg han hænderne fri :)

 13. Kevin

  Da mit arbejde består i at køre bil og ringe til kunder, er det alfa omega jeg har godt udstyr til at ringe med.
  Mid udstyr lige nu er efterhånden godt brugt og står overfor i nær fremtid at finde andet. Og her er jo det perfekte!

 14. Steen

  Hvis det er bluetooth kan måske endda kyle lyden fra sin musik via iPhone til headsettet?
  Det var smart, dø jeg ikke har aux-indgang i min bilradio

 15. Morten

  Vil gerne vinde det til en veninde, der kun er nået til den kablede version.
  En sød gestus at give hende lidt lækker støtte i trafikken…

 16. Henrik Nygaard

  Fedest! – den har lækkert design, og det brand er altid bare i top når det gælder kvali…. – og så ser jeg den i min cabriolet, med “hætten” nede og høj solskin i en af de tidlige forårsmåneder!
  WAUUUU!

 17. Kan man afspille musik / podcast via den højtaler også? For savner godt nok noget til. Det kunne være rigtig godt.

  Så kunne man både høre Elektronistas podcast OG køre sikkert samtidig. Win-Win :)

 18. Anita Bellamy Sørensen

  Det er et absolut must med headset når du fører en bil! Vil meget gerne vinde jeres headset, min mand har et men jeg mangler desværre…..

 19. Kåre

  Jabra håndfri vil være en lækker afløser for min nuværende øresnegl – jatak, sådan et vil jeg gerne have :-)

 20. Maria M

  Jeg bruger gerne min tid i bilen til at tale med forældre til de børn jeg underviser (så er de 35 minutteri bilen brugt fornuftigt, og jeg slipper for at ringe midt i aftensmaden). Jeg bruger det headset, der kom med iphonen, men glemmer det ofte. Et højtalersæt til håndfri snak i bilen ville være super!

 21. Randi Stidsen

  Jeg er håbløst bagud med alt elektronisk men får snart en IPhone. Ville være skønt også at kunne tale med den lille når hun ringer for at fortælle dette eller hint om dagen der er gået.;-)

 22. Julie

  Jeg er sådan en, der sidder fast i alt muligt, hvis jeg har en ledning i iphonen, og derfor taber jeg telefonen, smækker bildøren omkring ledningen, kommer til at dytte højt, går i stå, får det viklet ind i håret… Ok, jeg vil stadig være sådan en, selvom jeg får et hands free-sæt, men jeg vil nu gerne have det alligevel. :o)

 23. Mikael

  Når man kører i flere forskellige biler er denne løsning perfekt. Havde den første version de kom med; forbind via bluetooth – op i solskærmen og man er kørende.
  Desværre er min gamle Jabra gået til de evige elektronikmarker og jeg har aldrig fået købt en ny.
  Dette er en simpel løsning der bare virker i hverdagen

 24. Gitte Frigaard Nielsem

  Vil elske at vinde. Et er at det nu er dyrt at blive stoppet, hvis man taler håndholdt i mobilen. Noget andet er at det er skide farligt.

  Hilsen Gitte

 25. laila bindzus

  ja det er helt utroligt at jeg ikke har fået en bøde endnu da jeg altid snakker telefon i bilen da jeg keder mig når jeg kører så håber på at vinde da det nu er blevet lige dyrt nok at blive snuppet af politiet

 26. Malene Grove

  Super lækker præmie :)
  Lige det jeg mangler….og har ønsket mig.

  Kunne være fantastisk at vinde sådan en. Så jeg kunne klare nogle telefonsamtaler mens jeg kører i bil og samtidig være sikker og opmærksom i trafikken ;-)

  Krydser fingre og håber på at være heldig :)

 27. anette larsen

  Der er nogen der altid ringer når det er svært og lidt halvfarlig at bruge mobilen. Jeg vil stadig vente til jeg ikke ruller men ville bruge headsettet til straks derefter at optage kontakt.

 28. Gitte Sommer

  Jamen det ville da være en rigtig god ting at vinde – med 3 små børn i aldren 1 – 5½ og en mand der arbejder rigtig meget, så er der nogle ting som jeg bare som kone er nødt til at tage mig af og med et headsæt vil jeg både kunne køre sikkert og rigtig i trafikken med de små på bagsædet men kunne også sagtens forestille mig, at jeg kunne bruge den inde i huset, så jeg har begge hænder fri til børnene

 29. Carina

  Jeg er vist nødt til at komme med en lidt længere forklaring på, hvorfor det lige netop skal være mig, der skal vinde et headset!!!
  Min mand og jeg var på vej hjem fra Jelling festival i hver vores bil. Jeg i en gammel cabriolet, med hunden på forsædet. Inde midt i Jelling ringer min mand mig op for at fortælle, at der er spritrazzia, og eftersom jeg aldrig drikker, var det en ret ligegyldig oplysning for mig. Desværre, så var jeg præcis på det sted, hvor betjentene vinkede biler ind til siden, og de kunne ikke undgå at se, at jeg talte i telefon.
  Det kostede 500 kroner, og en mand, der ret ofte “kommer til ” at nævne at hans kone har fået en bøde i en spritrazzia;-)

 30. Helle Kjær

  Med teenagebørn og derfor rigtig meget kørsel – døgnet rundt, kan jeg simpelthen ikke undvære et headset :-)

 31. Per Christ

  På vej hjem fra arbejde er det sagen at koordinere blandt andet aftensmad, spejder, fitness, standardlatindans hos Step by Step i Haderslev, badminton med Stephen, låneomlægning hos nykredit og så selvfølgelig høre den seneste podcast fra *Electronista
  ps: Katte er sjovere end hunde :-)

 32. Cathrine Brandt

  Jeg vil gerne vinde det til min far. Han snakker meget i telefon, når han kører bil. Jeg har prøvet at tale ham til fornuft, men det virker ikke. Han kører rundt i Odense, hvor der godt kan være meget trafik. Så ville være fantastisk, hvis jeg kunne vinde det til ham, så han ikke kommer til skade.

 33. Tina Juel

  Jeg vil naturligvis anvende det i bilen. Jeg kører hver dag og nyder at kunne bruge min tid optimalt. Jeg har et gammelt headset med ledning og kommer konstant op at slås med det. Det ville være så skønt med lidt “ny teknologi” og det ville gøre hverdagen så meget sjovere.

 34. Eva

  Jeg snakker aldrig i mobil når jeg kører bil, men det betyder desværre også at jeg nogle gange misser et vigtigt opkald mens jeg kører.
  Det vil dette headset kunne hjælpe med at undgå så jeg vil rigtig gerne vinde :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *