Adventskonkurrence 3 – Vind en superlækker Knomo-computertaske

Elektronistas adventskonkurrence er forbeholdt vores abonnenter. Du kan tilmelde dig Elektronista Insider listen lige her. 

Så nærmer juleaften sig med hastige skridt, og det er blevet tid til 3. del af Elektronistas store adventskonkurrence. Her 3. søndag i advent udlodder vi en superlækker Knomo Audley Tote – nok det nærmeste, man kommer den perfekte computertaske. Det er ganske enkelt en computertaske, som ikke ligner en traditionel computertaske!

Den er elegant, cool og samtidig superpraktisk. Et smukt eksempel på, at design og funktionalitet fint kan gå hånd i hånd.

Du kender jo nok det med tasker, hvor alt forsvinder i ét stort rum? Det hænger simpelthen ikke sammen med et liv, hvor vi hver eneste dag skal bruge kabler, ladere, computer, telefon, powerbank, høretelefoner og så alt det andet.

Knomos Audley Tote er en moderne, men elegant klassiker til dig, der ofte har din laptop med dig. Forede, beskyttende lommer passer på digitale devices op til 14”. Som ekstra sikkerhed mod udefrakommende, digitale nysgerrige blikke ligger en RFID-signal blocker i forlommen. Tasken er lavet i samme høje læderkvalitet, du altid får med Knomo-produkter, og den har masser af praktiske lommer og masser af plads. Behagelig skulderrem følger med.

Den smukke Knomo-computertaske har en værdi af 2.499,00 kroner. Skal tasken blive din, skal du skrive i kommentarfeltet nedenfor, hvad du vil bruge tasken til, hvis du vinder.

Konkurrencen løber indtil søndag d. 24. december 2017. Vinderen får direkte besked

195 comments

 1. Maria Ørum

  Jeg skal i en alder af 40 til at starte i skole igen, så kommer til at mangle en taske til bærbar og lidt bøger .

 2. Pia Rotbøl

  Den vil være perfekt til arbejde, hvor jeg både skal have plads til iPad, lader, pung, mobil, madpakke og en masse andet

 3. Tina KH

  Glædelig 14.december,
  virkelig flot luksus taske, jeg har aldrig ejet noget så dyrt.
  Fordi tasken er så flot vil jeg bruge den når jeg skal i byen eller til undersøgelser med min datter.
  Min datter har kræft og vi er ofte af sted med hende.
  Tasken er praktisk med flere rum, så jeg kan have lille Ipad, mobil, kamera, medicin, drikke, proteindrik til min datter, penge, kort, paraply, makeup, brækpose og servietter til min stakkels datter osv.
  Krydser alt jeg kan.
  Aften hilsner herfra:-)

 4. Monica Voigt

  Jamen, den skal da følge mig i tykt og tyndt. Den skal være min elektroniske survival kit, hvor jeg ALTID kan finde det jeg skal bruge ved første greb.

 5. Mette Nielsen

  Jeg ville helt sikkert bruge den på arbejde, hvor jeg tit har pc eller tablet med rundt til møder, messer mv. I dag bruger jeg en traditionel computertaske, som jo bare ikke er særlig pæn. Men derudover ville jeg også bruge den som almindelig hverdagstaske – den er jo så flot!

 6. Pernille

  Min tablet bliver allerede transporteret i den lækre Elektronista Clutch, så min computer fortjener det samme. (den er vidst en smule misundelig – men det er der ikke noget at sige til, for den Clutch er med mig, ALLE steder)
  Så den skal med mig, hver dag på studiet!
  Og så passer det lækre design til min Elektronista Clutch. Man må vel gerne være lidt studiesmart

 7. Lone Winkler

  Jeg vil bruge den på mine ugentlige rejser for arbejdet. Den vil være perfekt – jeg kan ha alt jeg behøver til arbejde i den, samt lidt til underholdning på de lange togrejser. Jeg skulle gerne skifte min slidte rygsæk ud med noget fiksere og smartere.

 8. Jeg kommer til at bruge tasken på tværs – på arbejde – til møder og også, hvis jeg skal ud og ose på strøget, så jeg er fri for plastikposer. Den matcher min Elektronista Clutch perfekt.

 9. Janne

  Den skal bruges, når jeg igen starter på arbejde efter endt barsel. Har brug for en taske med plads til en masse ting; iPad, bøger, madpakke etc., og her tænker jeg, at denne taske vil være perfekt!

 10. Esben Dalsgaard

  Jeg vil give den til min kone som er forskningssygeplejerske og som lige skramler rundt med sin PC i en stofpose :-). Som forskningssygeplejerske er man meget mobil, og en lækker taske med plads til PC, iPad mm. vil være en overraskelse som hun vil blive meget glad for.

 11. Anne Louise Slott Thorborg

  Jeg er lige startet på IT-universitetet her i september, og den ville være perfekt som skoletaske.
  Derudover tænker jeg, at den kunne få mit til at se lidt stilet ud til jobsamtale, som jeg forhåbentlig skal til i løbet af januar.

 12. Susanne Svejgaard

  Arhmen , den er SÅ lækker, for pokker da!! Jeg ville elske at have den med på kontoret og ude til møder. Så praktisk og stylish. Suk, den er for lækker!:)

 13. Camilla

  Jeg har en uhandy pc-taske fra Dell årgang 2005.
  Det er sådan én i bæver-nylon og med hård kant.

  Jeg ville elske at vinde en ny computer-taske fra Knomo, som signalerer seriøs og feminin business.

 14. Jeg ville give den til min stilige datter, som synes (ligesom mig), at det er den flotteste taske på markedet. Hun er på vej ud på arbejdsmarkedet efter mange års studier. Og så bor hun nu i Italien, hvor stil og fremtoning har stor betydning. Så den ville klæde hende og Firenze :)

 15. Janni Fransgård

  Jeg vil bruge den på arbejde og når jeg skal noget, hvor jeg bare lige skal have en enkelt taske med, hvor der er plads til det vigtigste. Min søster har den og jeg er død-misundelig.

 16. Mads Mogensen

  Jeg vil give den til kæresten som starter ny position som VIP kodinator og ville blive mega glad for en ny taske til sin pc.

 17. Line Brødsgaard

  Jeg slæber min computer frem og tilbage hver dag på arbejde i min gamle, grimme og klodsede computertaske. Jeg vil elske at vinde denne taske, så jeg kan bruge den i stedet for :-)

 18. Tina

  Jeg vil give den til min søde datter, som på grund af alvorlig sygdom har måttet afbryde studier og studiejob.

  Hun har altid haft en sikker stilsans – og normalt ville jeg aldrig turde give hende en taske, hun ikke selv har godkendt, men Elektronistas valg stoler jeg på :-)
  Hun skal bruge den lækre taske til sin nye computer.

 19. Birgitte Linstow

  Ej, hvor ville jeg rigtig gerne vinde tasken, som selvfølgelig skal bruges i embeds medfør. Jeg er kontorbaseret i DK, men har mange endagsture til vore filialer i Oslo og/eller Stockholm, og der vil tasken være perfekt.
  Yderligere står min nuværende Knomo laptoptaske til udskiftning, da den har slidte (meget) kanter og en dårligt fungerende lynlås.
  Med andre ord: Jeg trænger …… “og det kan De bevidne, Dr. Hansen”, som man siger.

 20. Josephine

  Jeg vil bruge den på arbejde. Jeg har altid alt muligt med, og lige pt. bruger jeg en gammel rygsæk. Kunne godt tænke mig at være lidt mere classy ;)

 21. Marianne W

  Den ville jeg tage med på alle rejser – den vil være helt perfekt til at holde orden i alt det grej jeg altid slæber med :-D

 22. Louise fb

  Tasken skal bruges til hverdag og til fest. Til møder og til ture i blæst. På byens legepladser og blandt de københavnske masser. Den skal kort sagt bare med overalt

 23. Dorte Oddershede

  Jeg vil forære den til min datter der går i 2g og er med i ATU , så hun fare land og rige rundt altid med computeren under armen. Sikke på hun vil elske den.

 24. Per

  Den taske er lige hvad jeg står og mangler som julegave til min kone som aldrig kan finde noget i sin store taske ;-) – God 3. advendt til alle, specielt redaktionen på ELEKTRONISTA

 25. Louise

  Hvis jeg vinder den top lækre computertaske vil jeg få tager mig sammen til at købe en en lækker ny labtop til at putte i. Min labtop er 10 år gammel og så træt at jeg ikke kan huske hvornår jeg sidst orkede tænfe den. Men jeg vil meger gerne i gang med at redigere billeder og skrive, så en ny labtop med den lækre taske til kunne være fantastisk – en ny start.

 26. Gine Petersen

  Jeg vil bruge tasken til ALT i hverdagen. Udfra beskrivelsen, tror jeg ikke, der er behov for mere end den ene.

 27. Maria Ardahl

  Den skal erstatte den kiksede mulepose, som jeg bruger til at transportere min arbejdscomputer i – da den ikke passer i håndtasken. Vil virkeligt gerne vinde dette stilige alternativ!

 28. Andreas Vig Lannov

  Jeg vil selvfølgelig give den til min kæreste, som netop mangler en større taske til bærbar og tablet, ligesom jeg er sikker på, at hun vil bruge den selv, når hun ikke har sine gadgets med sig

 29. Jeg ville blive en lykkelig pomfrit, hvis jeg vandt tasken. Jeg ville bruge den, når jeg suser afsted til møder, fordi den både er praktisk og super sej at se på. Den ser ud til at være så praktisk indrettet, at jeg kunne nøjes med kun at have den med i stedet for, som nu, at slæbe rundt med både computertaske og almindelig taske.

 30. Lone Petersen

  Som it-supporter slæber jeg altid rundt med en masse grej, så jeg har brug for en praktisk taske. Lige nu har jeg en rygsæk med mange lommer, men den er ikke specielt feminin.

 31. Anne K.

  Jamen den lækre taske vil være et fantastisk hjem til min pc, og så ser den bare så meget bedre ud end den slidte rygsæk jeg slæber rundt på nu!

 32. Annette Gaarde

  Når man har mange dage på farten, og altid mister sit head-set, ikke kan finde håndcremen når man desperat har brug for den eller laderen til ipad ligger i bunden af tasken, så ønsker man sig virkelig nogle gode rum i en samtidig meget lækker taske – som Knomo-computertasken jo er indbegrebet af. Så den skal helt klart være min faste følgesvend mellem arbejde og job – på kontor og ude i verden.

 33. Charlotte Gravesen

  Jeg vil bruge den til endelig at kunne rumme alt det, jeg fragter frem og tilbage i én taske – det ville være skønt. <3 Jeg er mester i (for) mange tasker på én gang

 34. Gitte Kjærgaard

  Hej,
  Jeg vil bruge den hver dag – og glædes over den. Som det er nu stikker jeg min bærbare på hovedet ned i min håndtaske, fordi jeg endnu ikke har fundet en computertaske, jeg kan li’ – og ja, det har pc’en ikke så godt af i det lange løb.
  Krydser fingre for, at jeg er heldig :)
  KH Gitte

 35. Anne Larsen

  Jeg ender altid med at stå med hovedet nede i min taske og lede efter min pung/mobil/nøgler/oplader. så jeg ville ELSKE sådan en stilet organiser, der kan rumme mit habengut på en smart måde.

 36. Julia Thaarup Johansen

  Det er lige den taske, som jeg har manglet :-)
  Jeg vil bruge den hver dag til og fra arbejde, hvor jeg altid har min PC med.
  Derudover er det den perfekte taske til at have med på kundemøder, elegant, praktisk og flot.

 37. Kassandra

  Jeg har altid alt muligt med, og de ligger hulter til pulter i en gammel Kipling taske. Ville være dejligt at få en mere elegant taske. :)

 38. Karen Smith-Andersen

  Tasken er da den perfekte taske til arbejdet. Jeg skal ofte have min computer med mig rundt og tit så bliver den bare taget under armen eller ned til alt det andet rod, jeg har i min nuværende arbejdstaske. Ikke en holdbar løsning – det ved jeg godt. Derfor ville Audley blive min nye bedste ven ;)
  God jul.

 39. Katrine V

  Som afløser for min lidt utjekkede arbejdstaske, hvor min laptop stikker op. Det giver ikke nødvendigvis et retvisende billede af hvor tjekket jeg i virkeligheden er ;-)

 40. Hans Valentin

  Selv har jeg ikke meget at bruge tasken til, men som bonus julegave til fruen kan jeg lige nå at snige den hjem som verdens bedste mand unden nytår ✌

 41. Anna

  Den ville beskytte mine ting og sager
  mod kulde, sne og når solen vil skinne
  være mit lille devices lager
  alt hvad jeg behøver, kan jeg finde.

  Uhhhh hvor ville det være den perfekte julegave.

 42. Lotte R.

  Ungernes konfiskerede mobiltelefoner, min egen iPad, en bog (jeg aldrig får læst i, fordi jeg har Storytel), en notesbog (jeg aldrig bruger, fordi jeg bruger Wunderlist på mobilen), læbepomade, et stort udvalg af plastre til brandsåret der ikke vil hele, penicillin til den lede betændelse der er i brandsåret, en nissegave jeg konstant glemmer at få hængt op i stuen, 2 sæt nøgler til min midlertidige lejlighed og tre sæt til den kommende, lånedokumenter, købsaftaler og Pelican-Storage-kontrakt (for lægger jeg dem i midlertidig lejlighed forsvinder de), powerbank, oplader til iPad, mobil og Mac. Plus alt det løse selvfølgelig.

 43. KNOMO to the rescue!

  Denne taske er svaret på mangen en fanatikers våde drøm om orden og det er sådan en fornøjelse at se hvordan Knomo som få, har fanget, at der også findes erhvervaktive kvindelige nørder med hang til at passe på deres hardware, som var det deres eget afkom.

  Særligt ét sted ville jeg være lykkelig for at have den med mig. Security i lufthavnen. Jeg arbejder freelance og har min bærbare med overalt. Jeg får så dårlige nerver hver gang jeg skal fiske min bærbare op af en totalt uegnet computertaske, for at lægge min dyreste eje på båndet OG så begynde at lede efter poser med toiletsager og hvad har vi.

  Spurgte Security en dag om det ikke sker, at nogen lige taber deres bærbare og smadrer den midt på stengulvet. “Jo, det sker jævnligt”, svarede damen. OMG!! Det fik mine nerver det ikke bedre af!

 44. Anette Bornemann

  Et stort ønske med denne computer taske, skal bruges hverdag i mit nye firma og gøre min hverdag nemmere.

 45. Anne Fonnesbech

  Wauw, den skal være min nye perfekte digitale skoletaske – den skal med på gymnasiet hver eneste dag :)

 46. Ditte

  Jeg arbejder mest online og primært hjemmefra. De ca 2 gange om ugen, jeg er ude af huset, vil det være en stor hjælp med en praktisk og pæn computertaske.

  Så kan jeg transportere computer, oplader, telefon, bullet journal, vand, en ekstra trøje, ekstra mad, træningstøj mm på nem og overskuelig måde.

 47. Jannie Olsen

  Jag vill benytte tasken, som min daglige “bedste ven”, da den jo kan indeholde hele ens liv i form af elektronik, en papirkalender, ( ha ha) og alt dullegrejet.
  Kærlig julehilsen fra Jannie

 48. Helle HJ

  Nøj, hvor er den flot! Og rummelig, ser det ud til… Hvis jeg vinder, ryger min Haglöfs-rygsæk ud til fordel for den her, så jeg kan pendle med stil og stadig have computer og grej med mig.

 49. Birgit SKrindo

  Hvis den blev min, så er det den nye “skoletaske” når jeg pendler frem og tilbage mellem job og skole og hjem og…. :) Den nuværende dametaske er slidt op :)

 50. Jeg vil benytte Knomo-computertasken når jeg tager rundt imellem min arbejdsplads som er bibliotekerne i Vordingborg Kommune, når jeg er på IT-netværksmøder i biblioteksverdenen og når mine mange bibliotekskollegaer nysgerrigt spørger hvor jeg har den smarte og funktionelle taske fra, vil jeg selvfølgelig forklare hvad Elektronista er og at hvis de vil følge med i det sidste nye trend, ikke bare i tasker men også IT, så skal de tilmelde sig nyhedsbrevet på http://www.elektronista.dk

 51. Lene veldt

  Jeg vil elske at få denne taske til alt fra mit arbejde samt mine personlige ting. De personlige har jeg maaange af. ;)

 52. Berit

  Jeg har altid min computer med mig, lige nu i en helt almindelig rygsæk, så jeg kunne godt tænke mig at se lidt mere “put-together” ud, når jeg skal på arbejde. Jeg er nyuddannet og arbejder med kommunikation og markedsføring, så jeg rådgiver blandt andet ledere om markedsføring, og der vil jeg helst ikke ligne en skoleelev.

 53. Kenneth Skovgaard Ubbe

  Min seje hustru skal bruge den når hun starter på hendes MBD på CBS til januar. Når man kan have overskud til Familie, start-up og videreuddannelse, så skal udstyret naturligvis være på plads :-)

 54. Jeg vil bruge tasken, når jeg skal have min computer med på arbejde, til møder, på rejser, m.m. og det vil være en sand fryd at gå rundt med denne smukke taske som tilmed er super praktisk og kan få mig til at være online altid. Min mand vil blive grøn af misundelse hvis jeg vinder denne lækre Knomo “gadget” ;-)

 55. Fiemus

  Jeg ville bruge den i stedet for min traditionelle computertaske, som netop indeholder alle tingene fra filmen men bare overhovedet ikke er beregnet på det og ser helt malformeret ud…

 56. Astrid

  Hvor er den flot. Jeg ved sådan set ikke, hvornår jeg ikke vil bruge den ud over når jeg er hjemme. Den virker som den perfekte allround taske for mig til at have mit lille “taske-kontor” med mig uden det bliver for skrumlet

 57. Camilla Nyegaard

  For det første, er den virkelig lækker.
  For det andet kunne jeg rigtig godt bruge en ny computertaske hvor jeg kan have alt hvad jeg skal bruge.
  Jeg arbejder tit hjemme og har bruge for plads til en PC i min hverdagstaske.

 58. Jeg bliver SÅ populær i familien, når mor med denne taske holder op med at give alle panikangst over sine konstant manglende nøgler, stjålne punge og tabte mobiltelefoner – som så alligevel altid blive fundet efter 10. kig i diverse nuværende tasker. Lommer i mange størrelser til alt mit ‘Stuff’ er virkelig påkrævet – og så matcher den min electronista clutch, som jeg har med mig alle vegne, når jeg ikke skal bruge min laptop.

 59. Lise Elgård Rasmussen

  Jeg vil bruge tasken til at gøre endeligt op med den Ertebøllekultur, der hersker i min nuværende ét-rums-taske. Please, Santa Baby, giv mig en chance for at få et organiseret liv :-D Og glædelig jul

 60. Ann Østergaard

  Jeg vil bruge tasken til alt: Arbejde, cafe, indkøb, hente børn, konferencer, frokost ude i byen, sidde i sportshallen osv. Der skal være plads til alt fra pc, mobil og en skriveblok, men også alt det grej, der hænger ved: kuglepenne, læbestifter, nøgler, hårnåle, lommetørklæder, min Kindle, frugtstænger (til børnene) og chokolade (til mig…)

 61. Jeg vil bare nyde, ikke at ligne en moderne udgave af en posedame, når jeg er på farten med iPad Pro og Macbook Air. Jeg holder workshops og tager altid begge med…sammen med alt det andet udstyr og opladere + nødvendigheder som makeup etc.

  Så det vil bare være skønt at se lidt skarp ud – og ikke så satans praktisk. Det vil føles som at komme ud af de praktiske sko – og op på et par lækre hæle.

 62. Ulla Malling

  Den vil da blive min lifesaver… Der skal være plads til både Ipad, Telefon og den bærbare – og en notesbog og læbestift, og hygienebind og kuglepen, og clementin og vådserviet, og billet og pas og handsker og pung og nøgler og valuta… og oplader og kiks og tyggegummi.. (og festsmøgerne… shhh…) og solbriller og månedskort… og æsken med lâkerol….

 63. Cornelia

  Jeg starter til januar i skole igen efter flere års pause. Undervisnigen foregår mest på computer og jeg mangler desværre stadig en ordentlig taske at bære rundt på!

 64. Luna Kierkegaard

  Jeg savner en fed taske til min computer til når jeg starter på arbejde efter barsel.
  Den er super cool og jeg vil blive cool med den taske. Det er altid rart at være den seje mor

 65. Yvonne

  Jeg vil bruge den til at transportere min pc og andet kit, som jeg bruge på mit arbejde. Savner noget godt at transportere i :-)

 66. Jeanne A.

  Lækker gave :-) Hvor vil jeg ikke bruge den!!!! Passer til at tage med overalt og vil gøre min hverdag meget nemmere. Krydser fingre. God jul til alle.

 67. Lena

  Som IT-konulent er min computer taske mit andet hjem, så vil være lækkert med en taske med plads til lidt hvert og stadig elegant.

 68. Gitte Nielsen

  Hvis jeg vinder bliver det min daglige taske til arbejde og fritid – med plads til computer og alt hvad man ellers har brug for på farten. Og så er den smuk oveni hatten :-)

 69. Anne-Beth Krengelund Bertelsen

  Jeg vil bruge taske dagligt til at medbringe alle mine enheder – vil være skønt med sådan en praktisk taske – køn samtidig.

 70. Thea Clausen

  Jeg vil bruge den til mit arbejde, hvor jeg vil bruge den til at vise at man sagtens kan være stilfuld og samtidig farter rundt i Jylland og underviser i mediepædagogik.

 71. Tit

  Meget enkelt: Tasken vil blve brugt det hele. Arbejdsdage – rejser – festligheder-
  Den kommer dog nok ikke med i svømmehallen eller på løbeturen.

 72. Lone S.

  Jeg vil få glæde af den flotte taske dagligt på arbejde, og vil føle mig mere tjekket, fordi jeg vil få styr på mine kabler og diverse småting der ellers roder rundt.

 73. Jeg arbejder med digitale projekter og har gjort det siden 2001. Er tit blevet betragtet som afdelingens nørd. Endelig.ville det være mig som de andre spørger hvilket mærke min taske er! Jeg vil bruge tasken til at få lidt positiv opmærksomhed på mit arbejde på Coloplast

 74. Anne Overgaard

  OMG jeg vil bo i den.jeg har drømt om den taske siden den blev lanceret. Bruger så meget tid på at lede efter nøgler, pung, adgangskort, læbepomade/stift.
  Og se lækker ud selvfølgelig. Mængden af lækre comoutertasker til kvinder er latterligt lille. Som om vi kun interesserer os for shopping.

 75. Lone Villadsen

  Hvis jeg vinder, kan jeg have hjemmekontoret med, når jeg er på farten. Og når man, som jeg, holder af ‘ordning och reda’ og lækkert design, så er tasken et pletskud og helt klart et juleønske.

 76. Linda Charning

  Jeg skifter job 1/2, og går fra at have fast arbejdsplads, til at blive en af nomaderne. Der ville tasken være en kæmpe hjælp. … og så er den jo pisse lækker!

 77. Marie Olofsen

  Jeg skal lige om lidt tilbage på arbejde efter endt barsel og vil bruge tasken til min computer + tilbehør, idébog, kuglepenne, visitkort, læbepomade – kort sagt alt det jeg ikke har kunnet have (og heller ikke har haft så meget brug for) i min pusletaske.

 78. Karen Grønkjær

  Den skal erstatte min 11 år gamle Knomo. Den er ikke og har aldrig været i stykker trods arbejdsbrug hver dag. Det er mig der har ændret mig, og nu ønsker mig en lidt mere moden, men stadig moderne taske til mit nye arbejde, hvor man gerne må være ret repræsentabel. Karen

 79. charlotte

  den ville være så fin til arbejdscomputeren og alle de ting, jeg slæber frem og tilbage til og fra arbejde hver dag.

 80. Mette

  Den skal bruges til at gøre mig mødechick og få alle til at tænke, næææh hun ser smart ud – hun ligner en der har styr på det vi skal i gang med og det har jeg måske også men i virkeligheden er tasken som en smuglertaske eller en slags førstehjælpstaske, alle tror jeg møder frem cool og seriøs og jeg tager selvfølgelig også min computer selvsikkert op af tasken, men det der virkelig betyder noget er at tasken derudover vil være fyldt med alt det jeg virkelig har brug for for at komme igennem en dag…panodil, rexonaen, bind, lip glos, læbestift, primeren, mobilen, polorulle, klenex, min pung, husnøglen, bilnøglen, nøglerne til arbejde, min yndlings kuglepen, håndcreme, spiralblokken, stikket der forbinder min computer til whiteboardet, tuscher til whiteboardet, min madpakke, frugt, earplugs….men alt det opdager ingen for det ligger smukt pakke ind og udstråler stil og selvbevidsthed

 81. Tatiana Havbo

  Med et varmt ønske om at vinde tasken.. – fordi den udstråler hvad jeg gerne vil stå for i møder med kolleger, kunder og partnere: at man som kvinde i IT-branchen ikke behøver at gå med tasker i mande-designs, og agere og klæde sig mandigt for at få respekt og opnå sine mål og arbejdsønsker.

 82. Caroline Kirkegaard

  Den ville være så god at have, når jeg render rundt til møder og aktiviteter. En smuk taske til at matche mit outfit. I stedet for at pakke min Haglöf-rygsæk med computer, notesblok og ledninger, som bare roder rundt i bunden af tasken.

 83. Chresta

  Jeg ville bruge den hver dag på mit job.. og den ville helt opgradere det samlede udtryk, når man nu bare er “kedelig” revisor

 84. Mette Schou

  Som selvstændig er det vigtigt at se professionel ud og det vil denne taske i den grad hjælpe med! Så den vil komme med overalt.

 85. sara rasmussen

  Hvor er den fin. Jeg vil bruge den til hverdag, da der er masser af plads til alt “grejet” :) Glædelig jul.

 86. Mai Christiansen

  Jeg vil slet og ret bruge den til at løfte mit personlige brand. Jeg er overbevist om, at man vil finde mig langt mere tjekket, hvis jeg dukker op til møder med én taske, hvor alting kan være, hvor ting ikke bliver væk og krøllet og som i øvrigt er SUPER pæn. Og netop fordi den er SUPER pæn, så giver den desuden den fordel, at man ser cool ud selv på de dårligste hårdage – vigtigt !

 87. Maiken Olesen

  Den ville være fantastisk som arbejdstaske. Som lærer har jeg ofte min computer samt diverse bøger med frem og tilbage, og mangler virkelig en taske til det formål.

 88. Paulina

  Den vil være perfekt til mit nye job hvor jeg er en del mere ude af huset og har alt muligt med der bruger strøm.

 89. Annette A

  Den vil opfylde alle krav til min ideelle hverdagstaske … har tilsyneladende alle de funktioner jeg har brug for – flere rum til makeup, alle de mindre etuier med uundværlige items og et rum til computeren, når den er med på turen

 90. Maja

  Jeg ville bruge den til min elskede Macbook! Elsker at alt indhold kan ligge lidt mere organiseret og jeg ville elske at have den med overalt! Den er så stilet!!

 91. Cecilie Nielsen

  Jeg er studerende. Denne taske ville være perfekt til at bære de vigtigste ting :) Det ville også gøre det lidt nemmere at komme igennem skoledagen med en stilfuld taske over skulderen

 92. Lykke

  Vil bruge den på arbejde. Har bare den kedelige udgave man får men, når man får en pc…. så den skal flashes på arbejde ✌

 93. Rikke

  Det ville være den perfekte taske, når man studere som jeg! Er fuldstændig vild med den, men SU’en tillader desværre bare ikke sådan en luksus. Krydser finge og Håber på heldet ❤️ glædelig jul

 94. Anna

  Job og alt hvad det indebærer af gadgets og old fashion gear som kuglepenne og papirsager.
  Derudover at jonglere privatliv og arbejdsliv, så sniger der sig nok også en sut og figenstang ned i.

 95. Jeanette s

  Jeg er bare smask hamrende forelsket i den taske og især pga de smukke guld lynlåse som gør den super feminin og den signalerer power og det har jeg brug for at signalere nogle gange på mit arbejde i ingeniør branchen. Den taske har brug for at komme hjem til mig og videre ud på tur med mig.

 96. Cathrine Fallesen

  Jeg har som dig længe ledt efter en smuk taske, der samtidig er super praktisk, når man lever meget af sin hverdag i en taske, må man jo gerne have en smuk en med plads til det hele :)

 97. Emilie

  Jeg mangler en god taske til studie, især her i det nye år hvor jeg skal have en modul i Odense (læser i Aarhus), er det rart at have en god og rummelig taske, hvor tingene ikke forsvinder, så det bliver nemmere hurtigt at læse i toget også! og så er det jo bare rart, at tasken er så lækker også❤️

 98. Betina Thy

  Årh hvor er den bare lækker! Jeg har længe gået og kiggget efter en ordentlig og samtidig flot computertaske men synes ikke det er let at finde én der samtidig ser stilfuld og smart ud – men wauw denne her opfylder alle krav! ✨ Hvis jeg bliver den heldige så skal den simpelthen bruges hver dag, da min computer næsten altid er med mig, så krydser både fingre og tæer for at jeg måske er lidt heldig✨

 99. Lene Christensen

  Jeg har i min igangværende barsel siddet og skrevet forskningsansøgning med er spædbarn på armen – og sørme om jeg ikke fik pengene!! Så tasken skal bruges til at nyde og ‘chikke’ min tilbagevenden til arbejdet op, når jeg starter il maj.

 100. Kristina N

  Jeg vil bruge den på mit arbejde som advokatfuldmægtig. Slæber min computer med rundt til diverse møder i en firmataske, der er alt andet end komfortabel og pæn. Krydser fingre! :-)
  Glædelig jul!

 101. Majbritt Pedersen

  Den skulle så meget være min tro følgesvend hver eneste dag, når jeg flyver rundt imellem vores firmalokationer og besøger kunder.
  Jeg ville virkeligt elske den hver dag.

 102. Diana

  Jeg vil nok bruge den til sådan cirka alt, men primært til arbejde. Krydser fingre for at blive den heldige vinder ;)

 103. Katja Lindholm A.

  Hvis jeg skulle være så heldig, at vinde den smukke computertaske, vil jeg bruge den hver dag og til alt!! Den har jo det hele – alt hvad der skal til på job :) Fingre og tæer er krydset – glædelig jul :)

 104. Malene Lyng Mejding

  Mangler i dén grad en taske til både hverdag og fest – med plads til den bærbare. Er meget glad for min Knomo men den suppleres med et stofnet til den bærbare i dag Så en “håndtaske” med plads til den bærbare vil være lækkert!

 105. Irene Kjær Johansen

  Jeg skal se tjekket ud med min nye taske i stedet for altid at ligne en sjusket teenager med en krøllet Fjällräven ;-)

 106. Ann-Kristin

  Ville være perfekt i min dagligdag til arbejde og alle de ting jeg har med i form af stort telefon, iPad, oplader(e), oplader til smartwatch, blok osv. Man skal jo passe godt på sine gadgets ♥️

 107. Louise Svane

  Jeg ville bruge den som hverdags- og computertaske. Den vil komme med i marken, når jeg er på opgaver som journalist. Min nuværende taske er ved at falde fra hinanden, og denne ville være den helt perfekte arvtager.

 108. Nina Tipsmark

  Hvis jeg vinder tasken, så vil jeg blive den mest tjekkede filmarbejder. Den kan hjælpe mig med alt og være chick samtidig!!

 109. Ellen Bek Hansen

  Jeg er inden længe færdiguddannet folkeskolelærer, men desværre mangler jeg taskEN. Denne smukke sag kunne være et godt bud på et stykke praktisk accessorise, der vil gøre sig perfekt til den moderne (og ej teknikforskrækkede) skolelærer aka mig ☺️

 110. Jeg ville bruge den til ALT. Jeg arbejder freelance og går både til kundemøder og møder med kilder og samarbejdspartnere, og her vil tasken i den grad være med til at pifte op i mit seriøse look. Og så vil jeg helt klart også bruge den, når jeg skal på weekend, hvor jeg altid har min macbook og min iPad med og de vigtigste papirer, jeg lige skal tjekke op på. Jeg ville ELSKE den taske…

 111. Anne-Mette Christiansen

  Jeg vil have den med mig overalt! Jeg vil blive den smarteste gymnasielærer ever!!!
  Jeg har altid min iPad og MacBook med mig, og det vil være skønt med en smuk taske, der kan rumme det hele – og være elegant og smart samtidig. WOW!

 112. Regitze

  Den vil blive en uundværlig del af mit liv og følge mig over alt. På job, til møder, rejser, shopping og alt det andet. Smart og praktisk. Den må jeg bare vinde:-)

 113. Mette M

  Den er så flot! Og vil være genial når nu computeren (og alt det andet) skal frem og tilbage hver dag når jeg pendler til og fra job. Krydser fingre!

 114. Katrine K

  Da mit arbejde fornyligt er blevet delt op på to forskellige bygninger vil jeg bruge den til at få alle mine ting med frem og tilbage mellem de to steder – og selvfølgelig også i fritiden derhjemme når jeg skal bruge en flot taske til at få alle mine ting med rundt :-)

 115. Agnete Krag

  Har tidligere købt flere af jeres clutch, så jeg ved, hvilken kvalitet, I står for.
  Jeg går på pension i dag, og starter et liv som skoleelev, så der får jeg hårdt brug for denne type taske

 116. Camilla Michelsen

  Bruger stadig min gamle pusletaske til at transportere computer og ipad (og alt det andet kvinde-grej, jeg ejer) til og fra arbejde, så en ny taske til det vil være lykken

 117. Karoline

  Hvor er den fin! Sådan en kunne jeg virkelig godt bruge. Jeg vil bruge den til arbejde og til studie. Med en specialeproces foran mig kunne det være godt med en taske der, udover mit elektroniske kit bestående af laptop, powerbank, diverse opladere og USB-stik, kunne indeholde et par bøger. Fingers crossed.

 118. Sisse Hahn

  Åh! Lad mig gå ind i det nye år uden den klassiske brune skolelærer lædertaske. Lad mig pretty pretty please opnå et lidt højere niveau af materiel coolnessss ;) glædelig jul. Sisse

 119. Margrethe Jensen

  Både min taske og computer sleve er ved at falde fra hinanden – så det tasken ville falde på et tørt sted!

 120. Annette A

  Jeg vil bruge den hver dag!! Til alt. Så simpelt. Alt hvad der er i en taske. Telefon. Make up. Computer. Arbejdspladser. Power til opladning. Og det vil glæde mig. Hver dag!!

 121. Elin

  Jeg rejser rundt og holder foredrag, og denne taske ville være genial til alt det, man skal have med, i tilfælde af… ja hvat som helst

 122. Jeg er så pinlig over den ‘skolerygsæk’ jeg render rundt med til møder. Tasken ville i den grad være et upgrade Og jeg er sikre på at alle mine kvindelige samarbejdspartnere (og en enkelt mand eller to) ville bemærke og beundre :)

 123. Camilla Vogn Kjær

  Er efterhånden desperat efter en hæderlig computertaske, som er både praktisk OG smart. Denne vil blive min ven og komme med på job hver dag :o)

 124. Sanne kjær

  Tasken er SÅ smuk og lækker!
  Jeg vil bruge den hver dag både til arbejde og fritid, sådan en taske skal luftes!
  Trænger til en rigtig ladylike, praktisk taske. Håber inderligt jeg vinder, marterialistisk lykke skal man ikke kimse sig af ovenpå det værste år i min 33 årige liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *