Adventskonkurrence 4 – Vind masser af god lyd og lækkert design

Elektronistas adventskonkurrence er forbeholdt vores abonnenter. Du kan tilmelde dig Elektronista Insider listen lige her. 

Julen er i den grad lige om hjørnet, og det er blevet tid til 4. og sidste etape af Elektronistas store adventskonkurrence. Og vi slutter med et brag! Deltag og vind en helt forrygende gadget goodiebag til en samlet værdi af 5796,00 DKK. Goodiebag’en rummer disse lækre gadgets:

 • 2 stk. Clint Freya Multiroom Bluetooth-højtalere
 • 1 stk B&O PLAY cover
 • 1 stk. Beoplay A1 Moss Green-højtaler

Vinder du, får du masser af god lyd og masser af lækkert design. Giv det hele til dig selv – eller brug det som gaver til én, du holder af.

Blandt lækkerierne i goodiebag’en finder du et stk. Beoplay A1 –  en elegant, ultrabærbar minihøjtaler fra Bang & Olufsens Beoplay-brand, der er designet med inspiration fra den nordiske natur.


Højtaleren har indbygget mikrofon, så den også kan bruges til at foretage opkald fra. Fx til en telekonference, hvor flere skal kunne lytte med. Brug også højtalerne til at tale med Siri eller Google Now.

Beoplay A1-højtaleren er robust og kan sagtens tages med på vandreturen eller stranden. Forbind den med telefonen via Bluetooth og stream musik eller video direkte. Du får højtaleren i farven Moss Green.

Og du vinder mere lækker lyd! Nemlig 2 stk. trådløse Clint Freya-Bluetooth-højtalere, som du kan forbinde og få den gode, stereolyd. Med en højtaler fra Clint får du både flot design og god lyd.

Modellen Freya er bærbar og trådløs og kan både afspille musik fra din smartphone og din tablet via Bluetooth.

Helt perfekt til børneværelset, haven, altanen og kolonihavehuset. Freya-højtaleren kan spille i op til seks timer på et genopladeligt batteri.

Den sidste præmie i goodiebag’en er et smukt, sort B&O PLAY iPhone-cover i ægte læder og med fine aluminiumsdetaljer. Designet er enkelt og stilrent, og coveret har en lille lædersnor, der hjælper dig med ikke at tabe din iPhone. 

 

Vil du vinde denne forrygende goodiebag, skal du skrive i kommentarfeltet nedenfor, hvor du vil bruge dine højtalere, hvis du vinder.

Konkurrencen løber til d. 31. december 2017. Vinderen får direkte besked.

Præmierne er sponsoreret af Elektronista Shop.

 

 

 

162 comments

 1. Carina R

  I haven, så jeg ikke behøver høre på naboens skænderier ☺️ og i stuen, efter at tv og anlæg er flyttet til tv stuen kan der godt mangle lidt musik en gang imellem

 2. Joachim Vinther Andersen

  I soveværelset. Kunne godt trænge til en opdatering. Lige nu bliver der nemlig alene streamet Elektronista med IPhones indbyggede højtalere

 3. Maria Ørum

  Jeg vil elske at kunne tage dem med i haven til sommer og ellers skal de bruges i køkkenet når jeg står og laver mad .

 4. Marie

  OVERALT!!! Jeg er musikalsk underskud og vil flytte højtalerne med mig overalt i huset, når der skal arbejdes eller danses.

 5. Tanja Jensen

  I stuen og soveværelset, så jeg har god lyd overalt i min lejlighed :-) Og når vejret tillader det, skal de selvfølgelig med ud i det ganske land på eventyr :-)

 6. Eva

  Den skal da med overalt til sommer! Og indtil da vil jeg bruge den i min store styr og tage den med på badeværelset når det er badetid.

 7. Pernille Dresler

  Ville udskifte de to gamle, trætte højtalere i stuen med den ene. Den anden skulle i køkkenet, hvor jeg tilbringer en del tid. Og den lille lækre B&O-sag vil på skift pendle mellem badeværelset, soveværelset og jobbet.
  Hååååber jeg vinder

 8. Lone

  Over alt – men det bliver især super til sommer, hvor jeg kan tage den med på min terrasse og sidde under parasollen og lytte til lydbog eller god musik.

 9. Marlene Høj

  Det korte svar må være overalt! Burgeren passer jo fint i tasken og kan derfor komme med overalt.
  Jeg har én Freya højtaler og vil gerne have nogle flere til at lave stereolyd. Den spiller ret godt af sådan en lille sag at være… Og er meget pænere end kærestens store højtalere
  Glædelig jul

 10. Christina B. Jensen

  Min hjem er ikke særlig stort, men jeg stadig elske at kunne tage med fra rum til rum for at høre musik og podcast. Jeg vil for det meste bruge den på badeværelset og i stuen
  Nå… ja udenfor på terrassen, når jeg ligger i min hængekøje.

 11. Mai Odgaard Petersen

  Vi ku’ faktisk godt bruge noget ordentlig lyd i køkkenet, her har vi bare en lille radio uden de vilde armbevægelser. God jul!

  Kh Mai

 12. Tina V.

  De skal da bare bruges så ofte som muligt
  Vi hører musik hver dag, og vores 2 børn elsker at danse rundt sammen med deres “skøre” og danseglade forældre

 13. Ann Plaetner

  Jeg vil bruge dem til at have lyd med som ultimativ frihed, når jeg bevæget mig rundt og nyder det danske landskab

 14. Nam Nguyen

  Vi bruger meget vores ene Libratone Zipp mini til køkkenet, musikværelset, og børneværelser. Hvis vi vinder flere, vil vores børn elske at kunne danse til Tinka eller lege X-factor på deres værelser.

 15. Louise Svane

  Jeg vil stille højtalerne rundt omkring i lejligheden efter behov, da jeg mangler god mobillyd. Efter vores DAB-radio led signaldøden er her blevet så stille, jeg kan ligefrem høre naboerne, åh gys.

 16. Fie Birkegaard

  Højtalerne lyder super fede
  Ville helt klart peppe soveværelse, køkken og stue op, samt gøre hverdagen til en fest

 17. Lone S.

  Jeg vil bruge Clint Freya Multiroom Bluetooth-højtalerne i mit nyindrettede kontor, som er mit helt eget fristed i huset. Beoplay A1-højtaleren vil jeg tage med rundt i huset, når der skal gøres rent eller den skal med på udflugter i bilen.

 18. Dorte

  Jeg ville bruge højtalerne til mini-møder, så vi kunne tale/høre sammen i stedet for at skrive kilometer lange mails, som nogle gange bliver misforstået, når der er flere modtagere.
  Efterfølgende kunne kontoret formildes med god musik

 19. Camilla

  Min søde og dygtige svigerinde er kunstner, hun fortjener nogle lækre, trådløse Clint Freya-Bluetooth-højtalere, når hun slår sig løs i atelieret.

  Bevares, jeg kunne da også godt bruge dem selv, hvad enten jeg slapper af i hængekøjen på altanen, i badekarret, i vaskekælderen eller køkkenet … men vi skriver altså meget snart 2018, så mine dødssyge husmorsysler burde slet ikke være et samtaleemne, vel?

 20. Jan

  Jeg er ret sikker på at pigerne snupper en hver SF de to små højtalere til “på farten” og i badet. Så må de lære at koble dem sammen, når de ser film. Hustruen snupper nok den store, til brug i køkkenet. Hvilket eventuelt efterlader mig med et cover:)

 21. Marie

  Beoplay vil jeg bruge til ture ud i det fri oh fx til kolonihaven. Freya højttalerne vil jeg stille en af i min datters værelse og den anden i køkkenet, så jeg har musik under madlavningen. Og coveret til iPhone skal min kæreste have :)

 22. Sofie Heilmann

  Vil rigtig gerne vinde de forrygende præmier. Mangler virkelig højtalere i mit hjem så jeg kan høre musik kontinuerligt uanset om jeg skal ud på altanen eller lave mad i køkkenet.

 23. Susanne Dall Jensen

  Uha, nogle lækre sager
  Én af Freya højtalerne skal min teenager ha på sit værelse. Så kan hun bruge den der, eller tage den med rundt hvor hun vil, sammen med sine venner.
  Den anden beholder moren selv ;-). Til en hyggestund på terrassen, spa på badeværelset eller en god meditation
  Den lækre Beoplay skal selvfølgelig være i vores store køkken-alrum, hvor alle kan få glæde af den! Her bliver der danset mens maden bliver lavet, eller lyttet til lidt hyggesange mens vi sidder og tegner ved bordet osv.
  Musik er godt for alle ❤️

 24. Charlie

  Vil have en på kontoret, en I værkstedet og den sidste til at tage med mig når jeg skal på tur/ferie etc. Glædelig jul

 25. Anne Overgaard

  Overalt! Jeg ejer ikke en højttaler og elsker at have musik omkring mig. Ørebøffer og in-ears er så isolerende mod omverdenen, selvom de selvfølgelig beskytter naboen mod musikken, men ikke min skønsang :-)

 26. Thomas H

  På alle mine trips i cyberspace, og på rejserne i rummet mellem rummene, fordi rummet ellers kun rummer uendelig stilhed.

 27. Camilla

  Lækre sager… Dem ville jeg komme til at bruge både i haven, køkkenet, stuen, ungernes værelser… dejligt fleksibelt :-)

 28. Christine Dalgaard

  Åh Gud, det er jo lige det, vores hjem har brug for. Da vi flyttede ind sidste år, gik det op for os, at to etager og vældigt divergerende musiksmag ikke går hånd i hånd med den eneste lydkilde, vi pt. ejer: en ældgammel radio, der skratter, når man går forbi.. Men med sådan en goodiebag kan både køkkenchefen derhjemme hygge sig nedenunder, mens min datter danser til sine favoritnumre ovenpå :-)

 29. Dorte Nørgaard Paulsen

  Fed lyd som prikken over i’et i mit (endelig☺️) nyrenoverede soveværelse, samt på terrassen, hvor jeg rigtg skal hygge med venindere til sommer

 30. Lasse Chr

  Musikken skal fyldes i hele stuen, når der skal hygges med familien. Eller når jeg endeligt engang imellem er alene, skal der fyres godt op for noget hård Rock / Heavy!

 31. Jan Grested

  Kære Elektronista, hele familien vil bruge den til radio, playlister og podcast i huset og når vi skal ud i naturen eller på rejse :-)

 32. Pia Hansen

  whauuuu hvor er det en super lækker gave :D

  jeg vil bruge dem i stuen og køkkenet de 2 steder jeg færdes mest og jeg elsker lækker musik, design og god lyd :D

  krydser fingere så meget jeg kan for med så mange dejlige deltager så bliver det nok svært at vinde :D ligger alligevel mig lod i puljen og Håber :D

  Glædelig jul til dig og din familie :D

  Kærlig hilsen Pia

 33. Katrine V

  Wow!!! Jeg er igang med at udvide min lejlighed, og en gang i det nye år går vi fra en lille 3’er til 140m2. Det stiller jo nogle HELT andre krav til lyd, og jeg vil elske at kunne sætte en højtaler på mine døtres værelse, så de kan hører pre-teen musik, mens jeg sidder i stuen og hører voksenmusik ;) Badeværelset kunne klart også være en mulighed!!! :)

 34. Sandra

  Jeg vil have en stående i køkkenet/stuen og på badeværelset/soveværelset, da jeg elsker at høre musik/radio om morgenen ❤️

 35. Maria Hartman Nielsen

  På vores hems, som vi lige nu knokler for at få færdig før jul. Skal blive husets nye sted til afslapning og hygge.

 36. Trine Cramer

  I stuen så jeg ikke kan høre overboens dårlige techno og en i køkkenet så madlavningen er en fornøjelse :)

 37. Hvor…- Jeg vil da bruge dem overalt, de jo lige til at have med, og hvis alt går vel så skal een med på bilferie til Italien – et lille mobilehome med guld lyd det må da være prikken over I’et eller kirsebærret på isdesserten. Glædelig Jul alle sammen

 38. Jannie Sørensen

  Clint Freya til soveværelset
  Beoplay A1 – skal med alle vegne
  ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

 39. Annette Dodt

  Jeg vil bruge højttalerne hjemme – har børn der også er vilde med GOD LYD og musik.
  Hjemme har jeg også telefonkonferencer med kunder – og det ville være en kæmpe fordel og samtidig se rigtig godt ud:-) Måske ville jeg også tage en med på arbejde. Bare for at vise, hvad vi bør købe af udstyr næste gang..

 40. Chanette

  Selvfølgelig i hele boligen, så der er god lyd både i køkkenet, stuen, på badeværelset og til sommerhygge i haven :-)

 41. Anne Koppetsch

  Sikke en goodiebag! De to Clint Freya Multiroom højtalere ville passe så fint i vores 2 nyindrettede kontor/hobbyrum, vi har netop talt om at det præcis det vi savnede begge steder. Beoplay A1 Moss Green-højtaleren kan jo, som skrevet, bruges så mange steder, jeg ville nok faktisk bruge den allermest i bilen til at afspille podcast (for det kan radioen i den desværre ikke). Coveret ville jeg give til en meget sød veninde, det ville glæde hende så meget.

 42. Hold nu op en skøn goodiebag ❤️❤️❤️
  Beoplay har jeg brug for når jeg undervisere Bowspring og Bowstorativ(Bowspring er den nyeste ‘yogapige i klassen’ og er fantastisk for alles kroppe i alle aldre, bowstorativ er den restorative udgave af Bowspring) jeg har brug for at kunne spille både musik, der vækker dansemusene i os alle og musik til afslapning, Chopin klaverkoncerter f.eks. Clint Freya Multiroom, vil jeg forære min søn, så han kan lytte til nogle af sine tromme idoler, når han selv spiller på sit trommesæt og coveret til iPhonen vil jeg give til en god ven der har en iPhone – jeg har selv en Android

 43. Trine

  Det må være i badeværelset og soveværelset, så man er sikret en god start på morgenen, med masser af god lyd :) Og så kommer Beoplay A1 jo nemt med andre steder! :)

 44. Carsten Schmidt-Simonsen

  Jeg har to Amazon Echo Dot som ikke har det mest fantastiske højttalere (for at sige det mildt) men heldigvis kan de forbindes til Bluetooth højttalere og der skal de to højttalere bruges, beoplay højtaleren skal bruges i haven til sommer…

 45. Ulla weishaupt

  Da de jo giver frihed …. vil jeg bruge dem hvor jeg kommer frem. Når jeg er hjemme tænker jeg det bliver mit arbejdsværelse, det må være på tide at skifte den gamle jvc kasettebåndoptager/radio fra min datters konfirmation slut 90erne ud ;-)

 46. Gitte Nielsen

  Sikke en lækker pakke. De skal bruges i min stue, hvor der trænger til en opgradering på lydsiden + i køkkenet og til at tage med rundt, hvor man har brug for det.

 47. Gitte

  Jeg vil bruge dem hjemme, og tage dem med mig, når jeg rejser.
  Og jeg vil nyde den gode lyd.
  Musik, lydbøger og film skal afspilles på gode lydenheder, ellers ødelægges oplevelsen.
  Glædelig jul.

 48. Lis

  Jeg elsker at være i haven og det kan godt være lidt ensomt. Så jeg har længe ønsket at lytte til podcast, mens jeg slås med ukrudtet.

  Glædelig jul

 49. Berit

  Jeg bor i en toværelses lejlighed.
  Om morgenen og aftenen vil jeg gerne bruge højttalerne i køkkenet, mens jeg laver kaffe, tilbereder mad og vasker op (har ingen opvaskemaskine, så jeg står en del ved min vask og vasker op).
  Jeg vil også gerne bruge en højttaler i badeværelset, så jeg kan høre podcast og musik, mens jeg bader eller sminker mig.

  I stuen vil jeg gerne høre musik i løbet af dagen.

  Og om aftenen lytter jeg altid til en podcast som godnathistorie.

  Det er en god idé at have små højttalere i de forskellige rum, når man bor i en ejendom, hvor der er meget lydt. Her kan man ikke bare skrue op for et anlæg i en del af lejligheden, for så generer man helt sikkert naboerne. Uanset musiksmag, så lyder alt musik jo dårligt, når det høres gennem en væg.

  Krydser fingre for at vinde den superfine gave.

 50. Mette Marie Weinrich

  Hejsa. Jeg vil bruge højtalerne på min altan om sommeren samt i soveværelset om vinteren. Tak for jeres altid nyttige fif. Glædelig jul. Kh Mette.

 51. Luna Kierkegaard

  Jeg vil bruge dem på min datters værelse. Hun mangler god lyd, og hun er nu kommet i en alder hvor musik fylder en del.

 52. Dorthe

  Vi glæder os til foråret, hvor vi har planer om, selv at bygge et driv(er)hus – og der vil højttaleren virkelig gøre nytte

 53. Berit

  I køkkenet, stuen, badeværelset, soveværelset… jeg mangler virkelig gode højtalere og så er de oven i købet lækre!
  God jul

 54. Louise F

  Clint højtalerne skal bruges på børnenes værelser og Beoplay vil jeg koble til iPad’en, når jeg ser film eller hører podcasts i sengen

 55. Camilla Pilegaard

  I soveværelset og køkkenet. Vores lejlighed er aflang, så hvis musikken fra stuen skal kunne høres i køkkenet, den anden ende af lejligheden, bliver det ulideligt højt.

 56. Jette Nørgaard

  I min stue. Har ikke haft musikanlæg siden den stod på Modern Talking på konfirmations anlægget. Tak for fede tips igennem året og rigtig glædelig jul:)

 57. Gitte Leth

  OVERALT vil jeg bruge højtaleren;) i lejligheden, på badeværelset, på skiferien, på Smukfest og hvis ungerne er meget søde får de lov til at låne den på deres værelse;)

 58. Thomas M

  køkkenet til når der laves mad, og stuen, måske kontoret, mulighederne er mange håber jeg bliver den heldige. så skulle der høres en masse god musik i det lille hjem. Glædelig jul.

 59. Daniel

  Freye højtalerne skal befinde sig i stuen, og den sidste skal med ud i skuret eller på terassen når vejret er til det, og ellers bare have fast plads i rygsækken så den er med alle vegne.

 60. gitte zakariasen

  Jeg har mit eget lille atelier og hobbyrum.Der bla. På badeværelset,især når karret er fyldt og der skal slappes af :)
  Glædelig jul

 61. Marc Rener Nyeland

  Jeg ville blandt andet bruge en på arbejdet, hvor der ofte mangler lidt stemningsmusik. Musikken fra en PC eller telefon er jo ikke god, så det giver ikke stemning, men kom det både fra et flot og med en lækker lyd, så kunne det hjælpe.

 62. Anna

  Til vores parcelhus som vi skal gå og renovere på i foråret. God lyd gør glad og får alt til at gå lidt nemmere. God jul til alle✌

 63. Ikke i haven, synes det er lidt træls med andres musik når jeg er i haven men hvor ville det være dejligt med god lyd i soveværelset..og så en lækker lille højttaler til kontoret – og til at tage med rundt i huset

 64. Heidi Kiss

  Jeg forestiller mig dem ude på vores altan på en lun sommeraften med grillmad og hygge – Mums det ville være genialt ! Men så længe at det er vinter og koldt så ville de blive benyttet til stuen til dansemusik (det er lettere at gøre rent med god musik) og eventuelt til børneværelset til børneunderholdning.

 65. Rikke Beining

  I år har vi fået en søn og hans værelse er snart færdigt. Han elsker musik og bliver beroliget af det, så Beoplay 1 skal helt sikkert hænge på hans værelse, på hans seje Batmankrog.
  Resten skal i køkkenalrum og give god lyd til madlavning og hygge!
  Glædelig jul

 66. Kirsten Dam Pedersen

  Jeg vil bruge højtalerne på kontoret, så jeg kan blive endnu mere inspireret takket være den gode lydkvalitet til at få min bog skrevet færdig. God musik gør en forskel

 67. Helle J

  Med 260 kvadratmeter har man brug for mange højttalere! Jeg ville koble dem op på noget Google Cast, så det hele kan spille sammen, og jeg mangler noget god lyd i køkken og badeværelse.

 68. Tina KH

  Glædelig jul/bagjul og snart et fantastisk godt nytår:-)
  Lige noget vi kan bruge herhjemme i vores daglig stue, så kan vi måske for en gangs skyld få ordentlig lyd og dermed en bedre oplevelse:-)
  Hilsner og tak for de mange gode indlæg i år og en god blog:-)

 69. Helle Kastenskov

  Højtalerne skal helt klart bruges i stuen, for der er ingen i øjeblikket. Det ville da være skønt at begynde det nye år med sådan en flot gave.

 70. Camilla Kruse

  Da jeg mødte min kæreste for godt 12 år siden spillede han i et band og gik ekstremt meget op i god lyd. Bandet er med årene lagt på hylden, men det er den gode lyd bestemt ikke. Derfor er vi ekstremt udfordrede, når vi befinder os i vores nyindkøbte oldgamle sommerhus.

  Vi har begge mulighed for at arbejde hjemmefra, men det er endnu ikke rigtig muligt i sommerhuset, da vores møder mv. Ikke kan foretages alene over den bærbare. Der vil en ordentlig højtaler virkelig komme til sin ret. Og gøre livet så meget nemmere for såvel kæresten som mig Godt nytår!

  Da vi begge er så privi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *