Konkurrence: VIND Sennheisers nye høretelefoner, der kan OPTAGE lyd i 3D!

Denne konkurrence er sponsoreret af Sennheiser

VINDEREN ER TRUKKET

Vind Sennheisers nye seje, headset, som både kan give dig vidunderlig lyd i øregangene – og bruges til at optage lyd i filmkvalitet!

Med Sennheisers nye AMBEO Smart Headset kan alle optage imponerende binaural lyd i 3D. Binaurale optagelser opfanger lyden på samme måde som ørene. Høretelefonerne har nemlig en mikrofon på hver side, og fordi de nærmest sidder inde i øret opfanger de lydene på samme måde, som øret gør.  Nu har du chancen for at vinde et par og selv prøve kræfter med 3D-lyd.

Når du lytter til de optagelser, du har lavet efterfølgende i et par almindelige høretelefoner, får du fornemmelsen af at være tilstede, hvor optagelserne fandt sted. Lyden er tredimensionel. Man kan høre, hvilken side lyden kommer fra, og om den kommer oppefra eller nedefra.

For første gang kan iOS-brugere optage videoer med et 3D-lydspor i høj kvalitet. Det eneste det kræver er Sennheisers nye AMBEO Smart Headset og en iPhone (Android-versionen er lige på trapperne). Optagelserne kan afspilles på ganske almindelige stereohøretelefoner, så alle kan få glæde af 3D-lyden. Udover at optage overraskende god lyd i 3D, så er høretelefonernes lydkvalitet også i vanlig Sennheiser-kvalitet og med den medfølgende app, kan du finindstille og aktivere støjreduktion.

Nu har du chancen for at vinde et par. Sennheiser har for nyligt udgivet en gyserfilm, hvor lyden primært er optaget ved hjælp af AMBEO Smart Headsettet. Vi har omtalt filmen i videoen nederst i dette indlæg.

Skriv titlen på Sennheisers gyserfilm, og hvad du gerne selv vil optage i 3D-lyd i kommentarfeltet herunder og vær med i konkurrencen om et par AMBEO Smart Headset fra Sennheiser (værdi: ca. 2.400 kr).

Konkurrencen løber til mandag den 17. september. Vinderen får direkte besked. 

97 comments

 1. Tina

  Hold da op hvor lyder det dejligt. Lyd i 3D!
  Det gad jeg godt prøve at hygge mig med:-)
  Jeg vil meget gerne deltage i denne fantastisk nytænkende giveaway:-)
  Aften hilsner.

 2. Peter

  Filmen header Final Stop, jeg vil bruge hovedtelefonerne til at optage podcast hvor vi f.eks, besøger Det Kongelige Kapel og får lov at sidde midt mellem musikerne så lytteren kan høre hvordan en koncert lyder fra deres plads.

 3. Helle

  Sennheisers film hedder Final Stop. Jeg kunne godt tænke mig at bruge hovedtelefonerne til at optage lyd til brug i udstillingsdesign.

 4. Mette Greve

  Filmen hedder Final Stop. Det lyder så cool og jeg ville give dem til min datter, der lige nu er på filmlinjen på en efterskole.

 5. Filmen hedder Final Stop. Jeg er stemmetræner og optager dagligt lydfiler til mine klienter. Det ville være fantastisk at kunne optage i 3D

 6. Cathrine

  Super cool! Filmen hedder Final Stop og jeg vil bruge hovedtelefonerne til at optage podcast med naturvidenskabeligt indhold på dansk rettet mod et yngre publikum.

 7. Birgitte linstow

  Filmen hedder Final Stop og jeg vil primært bruge til lydbøger og podcasts; og selvfølgelig en masse dejlig musik. Både på vej til og fra arbejde, og ellers når jeg har en arbejdsfri stund

 8. Josephine Andersen

  Filmen hedder Final Stop.
  Jeg vil bruge hovedtelefonerne til at optage lyd under mit bachelorprojekt, der starter i oktober, så jeg kan lave fede mini lydklip til mine artikler.

 9. Sanne Kjær

  Filmen heddder Final Stop! Vild lyd! Jeg vil bruge dem til at optage helt almindelige dagligdags ting med mine børn så vi kan huske præcis hvordan de var som små, når de bliver voksne

 10. Jacob

  Final Stop.
  Jeg vil krydre mine 360 graders billeder/video’r i Thinglink/Veer med lyd der matcher hele vejen rundt, når man bruger VR-briller, browser m.fl.

 11. Jan

  Filmen hedder Final Stop. Jeg kunne godt tænke mig at optage en konfliktsituation (mock up), til undervisningsbrug i konflikthåndtering og viden om egne reaktioner.

 12. Charlotte Dreyer

  Filmen hedder final stop! Jeg er selv opvokset med Sennheisers fantastiske lyd og vil elske at give min 13 årige søn dette nye innovative headset. Han bruger meget tid på at optage små film/videoer og så vil han kunne give dem ekstraordinær god lyd.

 13. Chr. Brix

  Jeg har en del ideer til, hvor det kunne være sjovt at optage – bl.a. storby-lyd under en kommende ferie i USA samt til eksperimenter i at koble sammen med 360-graders videoklip optaget med mit Richoh Theta (selvom lyden ikke ændrer sig/følger med rundt, når man kigger rundt i 360, tænker jeg, at det kunne give et rigtig fedt lydbillede til den type film). Desuden vil jeg optage børnene, der leger – tror det vil give en mere realistisk følelse, når man genser det. :)
  Og filmen hedder Final Stop.

 14. Mads Schjerbech

  Filmen hedder Final Stop og høretelefonerne skal bruges til at sidde ude i naturen og optage mine egne naturoplevelser.

 15. Linda

  Filmen hedder Final Stop. Høretelefonerne skal bruges som gave til min kæreste, som gerne vil optage instruktionsvideoer, hvor god lyd ville være et absolut plus.

 16. Steff.

  Filmen hedder Final Stop. Jeg vil elske at arbejde med lyd i 3D – i mine unge dage eksperimenterede jeg Spatial Audio Recording, men må indrømme at teknik og hjemegjorte løsninger ofte stod i vejen for det der skulle optages.

  Er sikker på at SENNHEISER har løst de problemer på elegant vis.

 17. Betty Jacobsen

  Filmen hedder Final Stop. Mit barnebarn på 17 år laver film til YouTube og hun skal have dem, hvis jeg vinder.

 18. Mai Odgaard

  Titlen på filmen er “Final Stop”. De ku’ være MEGAfede at bruge til at optage den lyd og det speak, jeg skal bruge til vores studiestartsevent. 4000 nye studerende skal på et løb rundt i hele byen til alle kulturstederne for at opleve by- og foreningsliv, og hos os skal de høre ORD i MØRKE: Høresanserne skærpes, når alt blir sort. Det blir FEDT! Det er OPLAGT at bruge 3D-lyd!

 19. Peter Winkel

  Filmen hedder Final Stop.
  Ville bruge dem til optagelser på ferie og på mit arbejde på Det Kongelige Teater

 20. Regitze

  Filmen hedder Final Stop – Skal bruges til at optage video og podcast til Social Selling og YouTube film-sekvenser.

 21. Ole Ivanoff

  Filmen hedder Final Stop.
  Jeg vil optage lydbilleder fra 21 forskellige steder i Danmark og lægge dem op til turister der vil besøge landet.

 22. Filmen hedder Final stop. Jeg kunne godt tænke mig at lave nogle filmklip af den Fredericianske garde 6. Juli garden og de fortjener god lyd :-)

 23. Marlene Høj

  Filmen hedder Final Stop
  Jeg vil optage mine børns grin i 3D-lyd. Tænk at kunne blive ved med at høre deres grin, som de ret nu

 24. Chanette Hansen

  Filmen hedder Final Stop. Jeg vil gerne optage den gode lyd som opgradering af vores hjemmevideoer.

 25. Iben Larsen

  Final stop er navnet på filmen. Jeg ville forære præmien til min søn, som elsker at lave og redigere film som han deler på nettet. Han har den skønneste humor og laver pivsjove film, men han er også meget bevidst om kvalitet og godt udstyr. Han ville elske et Ambeo headset og de ville bestemt opkvalificere hans film på den tekniske side..

 26. Filmen hedder Final Stop. Jeg vil meget gerne bruge optagefunktionen i mit journalistiske arbejde, hvor jeg bl.a. laver lyd-reportager fra sportsbegivenheder og koncerter.

 27. David Laungaard Lose

  Filmen hedder Final Stop, og jeg vil bruge hovedtelefonerne i forbindelse med mine netop påbegyndte journaliststudier.

 28. May Britt

  Filmen hedder Final Stop. Jeg ved ikke, hvad jeg vil bruge dem til at optage for der er jo uendelige muligheder. Derfor bliver det noget med, at prøve dem i enhver situation og til enhver lejlighed, for at prøve mig frem og se, hvor de virkelig kan tilføje noget nyt. De lyder virkelig fede!

 29. Mette Nisbeth Hansen

  Wow… de er ret vilde. Dem ville jeg elske at få fingrene i. Jeg skal på kursus mandag og tirsdag i at redigere mobilvideo og står netop nu for at skulle lave en masse videoer til både job og fritidsjob. Filmen hedder ‘Final Stop’ og den skal jeg helt klart ind og se med høretelefoner på!

 30. Claus Bagge-Petersen

  Filmen hedder Final Stop.
  Jeg vil optage en gåtur i haven i mit sommerhus. Fuglene kvidrer overalt og det kunne være sjovt at genhøre gåturen.
  En tur på perronen på Nørreport kunne også være en spændende mulighed.

 31. Iben Dalhus

  Filmtitel : Final stop.
  Jeg vil bruge dem til optagelser af mine elever og de hurtige “How to” hjælpevideoer

 32. Emma Sofie Jensen

  Jeg laver podcasts og bruger rigtig meget reel lyd. Det ville være så fedt at prøve med 3d lyd og skabe et endnu vildere lydbillede til fortællingerne! Og filmen hedder Final Stop. (Fingers crossed)

 33. Christoffer

  Filmen hedder Final Stop.

  Og det vil være min bonusdatter der får glæde af høretelefonerne til hendes mange små film-projekter

 34. Mette

  Filmen hedder Final Stop!

  Jeg har døjet med en hjernerystelse gennem længere tid. Og har fundet ud af hvor meget det betyder at kunne læse højt for sine børn. Så jeg vil bruge dem til at optage oplæsninger af min søns favorit børnebøger.

 35. Pia Nørgaard

  Final stop
  Jeg vil optage ferieminder, tur ved Vesterhavet, fuglefløjt på en skovtur, børnesnak ved stranden, lyden fra en storby.

 36. L

  Filmen hedder Final Stop. Jeg vil bruge headsettet til optagelser af realistisk lyd til spiludvikling – og til at optage lydbilleder fra hverdagen.

 37. Annette Aarre Dalsgaard

  Filmen hedder Final Stop. Jeg ville tage ud til stranden og ud at seje for at optage forskellige bølgelyde, som jeg så kan bruge, når jeg gerne vil have tempoet i hovedet lidt ned. Og så er de da også oplagte at tage med ud i verden og samle indtryk ind generelt :D (Y)

 38. Marianne Lie

  Final Stop. Jeg vil elske at eksperimentere mere med lyden, når vi optager video på mit arbejde. Både interviewsituationer og begivenheder :)

 39. Final Stop er navnet.

  Og så en sidenote: For syv år siden vandt jeg en konkurrence her på Elektronista. En Altec højttaler med dock til den gamle iPhone.
  Denne præmie er stadigvæk i brug hver dag. Nu dog med Chromecast i stedet for dockingen.
  Ja, så kom ikke og sig, at jeg ikke bruger det, jeg vinder. Jeg håber på, at jeg kan optage 3D-lyd til mine rejsevideoer i fremtiden. Måske de næste mindst syv år?

 40. Final Stop …. Bekender mig hermed som Sennheiser devotee.
  Med AMBEO kan man endelig træde et skridt næmere virkeligheden i tilværelsen og dele præcis som det er oplevet.
  (Dokumentarisk montage til optagelsesprøve m.m.)

 41. Rikke Carlsen

  Filmen hedder Final Stop. Jeg vil gerne prøve at optage nogle videoer af naturen på Bornholm og gadebilledet i København, hvor man får alle lydindtrykkene med.

 42. anne sommerskov

  Filmen hedder Final Stop. Og jeg vil forære disse til min søn som laver film og især interesserer sig for lydoptagelse.

 43. Bjørg Torning Andersen

  Filmen hedder Final Stop.
  Og hvis jeg vinder, skal mine mediefags-elever optage video med 3D-lyd til den videoblog de laver i forbindelse med deres studietur til London. Det ville være så cool! Vi krydser fingre!!! :-)

 44. Thomas Magnusson

  Final Stop. I første omgang vil jeg optage naturlyde fra bl.a. dyrehaven hvor hjortene snart går i brunst. Derefter vil jeg sende dem til min steddatter i Thailand som er igang med en uddannelse indenfor filmbranchen.

 45. Vlad

  Filmen hedder Final Stop.
  Trot jeg ville gå igennem den lokale og lange kirkegårds passage og natten og høre hvilke lyde den kan nå at opfange.

 46. Dorte

  Final stop – jeg ville optage de fantastiske op-og indlæg jeg hører, hvor jeg altid har glemt halvdelen, når jeg forlader rummet. Så kunne jeg afspille og genhøre alle de kloge kommentarer og derved fastholde viden. Lidt nørdet, men det ville hjælpe ;-)

 47. Maja Møller Pedersen

  Filmen hedder Final Stop.
  Jeg ville bruge dem til at optage lyden på vores rejsevideoer – tænker det vil give en fantastisk fornemmelse af hotelværelser og turistattraktioner at få hele lydbilledet med.

 48. Camilla Nyegaard

  Sennheisers film hedder Final Stop.
  Jeg vil give dem til min datter der nok skal få gjort brug af dem på hendes medielinje.

 49. Tanja

  Filmen hedder Final Stop og høretelefonerne skal bruges til at sidde ude i naturen og optage mine egne naturoplevelser i selskab med min trofaste hund :-)

 50. Ditte

  Filmen hedder Final Stop. Jeg vil være ellevild, hvis jeg vandt høretelefonerne! Og bruge dem til at optage lyd til YT-videoer.

 51. Sofie Vinderslev

  Final Stop hedder filmen.
  og de der Sennheisers AMBEO Smart Headset ville jeg så gerne bruge till Lydinstallationer, hvor det at kunne indspille lyden i 3D, er meget brugbart.

 52. Fedt produkt. Som en anden skriver, så er naturlyde oplagt at optage med de her øreplugs. Tænk f.eks. at være ude om natten og optage lyden mens du kun har skæret fra pandelampen og dyrenes lyde og vinden i træerne der rasler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *