Fjollet fitness-gadget lover stramme ansigtsmuskler

Hvornår har du egentligt sidst trænet dine ansigtsmuskler? Denne mærkelige japanske tingest kaldet Facial Fitness PAO lover at mindske de buttede æblekinder, hvis blot du bruger den 30 sekunder hver dag.

Du husker måske de gode gamle tv-shop-reklamer med alle mulige skøre vidundermidler og mærkelige fitnessredskaber. De fascinerede med deres genveje til sixpack’en og hurtige vægttab – selvfølgelig uden man overhovedet behøvede at flytte sig fra sofaen. Du ser måske ikke tv-shop mere, men Facial Fitness PAO ville passe perfekt ind.

Produktet er et langt gummiinstrument med et rundt mundstykke i midten og lommer til vægte i begge ender. PAO er designet til at styrke ansigtsmusklerne, når man holder redskabet i munden og nikker med hovedet. Og på kun 30 sekunders træning to gange om dagen, skulle man altså ifølge producenten MGT kunne opnå fine resultater.

Læs også: Fitness-armbåndet bliver et smykke

Der findes adskillige reklamevideoer på YouTube, hvor både kvinder og mænd bruger Facial Fitness PAO, og det ser mest af alt komisk ud! Men selv selveste Christiano Ronaldo siger god for det i en reklame fra 2014, så det kan jo ikke være helt skidt? Eller… Det er selvfølgelig også værd at bemærke, at Ronaldo faktisk aldrig ses med PAO i munden i selve reklamen.

Se selv:

Læs også: Weird shit du kan købe på internettet

Skulle du alligevel have lyst til at træne den ofte oversete muskelgruppe i ansigtet, så kan det gøres fra ca. 170$ eller 1.200 kr., men du må nok tage med, at det kommer til at se superfjollet ud.

Skønhedsverdenen er fuld af sjove, mærkelige behandlingsformer- og teknologier. Kender du andre bizarre fitness-gadgets?

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *