Et rigtigt Tinder eventyr- digital dating 2014

Af Christiane Vejlø

Datingapp’en Tinder er på kort tid blevet det legitime, semiromantiske tidsfordriv som alle snakker om. Her er videoen som viser hvordan Tinder virker – nogen gange. 

Tinder-dating-app-danmark

Jeg skrev for nogen tid tilbage om Tinder- hotteste datingapp? og får for tiden ca. 2-3 opkald om ugen fra journalister, som gerne vil have en kommentar om fænomenet. Dømmer man ikke meget på udseendet? (jo men det er ikke noget nyt), er det ikke overfladisk (jo men det er også ok), hvorfor hopper så mange på? (fordi app’en er gennemskuelig og lækkert lavet), hvorfor er app’en så afhængighedsskabende (fordi gamification elementerne er sjove), hvorfor er det ikke tabuiseret? (fordi app’en er cool, ung og full of fun).

Man kan finde sin eneste ene gennem Tinder, men man kan altså også finde én for en aften. Bøsserne har længe haft Grindr. Måske er Tinder de hetroseksuelles bud på et hurtigt hook up?

Tinder er også vanvittigt populær i USA, og herunder har du et vaskeægte moderne og temmelig take på et Tinder eventyr fra CollegeHumour.

1 comment

  1. Eva Jensen

    Haha. Rigtig fed video og egentlig også det jeg lidt forbinder med tinder. Ja, jeg har app’en og har valgt relativt mange fra. Hvorfor? Fordi du ikke aner noget om personen og kun har en kort – og ofte ingen – profiltekst at gå ud fra, og et par billeder. Som du selv skriver: temmelig overfladisk.
    Dem jeg har valgt til, og som så også har valgt mig til, har jeg faktisk aldrig efterfølgende haft kontakt til. Det er simpelthen for underligt for mig! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *