HVAD ER HOT PÅ NETTET? FØLG MED HER

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Her følger en lille guide til, hvordan du finder ud af, hvad der er hottest på nettet!

Det er ikke altid lige til at følge med i hvad der rører sig ude i det der cyberspace, men det kan internettet heldigvis hjælpe dig med, hvis du vil være med på beatet med hensyn til, hvad der er oppe i tiden. Der findes nemlig en række hjemmesider, der kan give dig et hurtigt overblik over, hvad der er tidens trend.

FameCount laver eksempelvis statistik over hvem og hvad, der er mest populære på Facebook, Twitter og Youtube. På den måde kan du eksempelvis følge med i, hvem der er den mest populære musiker,  hvad den hotteste film er eller hvilken tv-serie der lige nu har allerflest likes på Facebook. Lige nu er der en tæt kamp mellem Lady Gaga og Rihanna der har henholdsvis 40,826,219 og 40,948,409 fans på Facebook. Men selvom Rihanna er mest populær der, vinder Lady Gaga alligevel på Twitter followers og visninger på Youtube.

ViralVideoChart giver dig en fin oversigt over videoer du næsten burde have set. Det er nemlig de mest populære videoer alt efter hvor mange gange de er blevet delt på nettet. Ikke nok med at du kan se hvad der er hot, så kan du også blive imponeret over, hvor hurtigt en youtube-video kan spredes på nettet. For eksempel er Rebecca Blacks (hende der med Friiiiday friiiiday) nyeste video – My Moment, delt 423,269 gange de sidste 24 timer! Det er meget!

KnowYourMeme er til de lidt mere nørdede. Siden er en supergod kilde til at lære om diverse internetfænomener, såsom virale videoer, billeder, kendte og meget meget mere. Ind imellem bliver der lagt videoer ud med kittelklædte meme-forskere, der gennemgår ét specielt internetfænomen ned til mindste detalje med fremkomst og udvikling. Noget du eksempelvis kan lære mere om er The Lying Down game eller planking, som vi tidligere har skrevet om.

Har du andre tips til, hvordan man kan følge med i hvad man SKAL se på internettet for at kunne snakke med henover laptop’en?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 + three =

No Comments Yet.