Så er Samsung Galaxy S8 og S8+ ude af æsken

3 Min læsning

Som så mange gange før har det floreret med rygter om de nye Samsung-smartphones, men selvom disse rygter bliver mere og mere præcise, så ved vi jo i bund og grund ikke noget, før trolden er ude af æsken. Og det kom den så i dag, da Samsung præsenterede de to nye modeller; Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+.

Den store forskel på Galaxy S8 og S8+

Det var med høje forventninger, at den samlede verdenspresse og diverse technørder så Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ i dag blive præsenteret i New York. Den helt store forskel på Galaxy S8 og S8+ er størrelsen. Tidligere har Samsung haft succes med deres såkaldte ”edge”-modeller, men med S8 og S8+ er begge udgaver teknisk set en ”edge”-model. Derfor er den mest signifikante forskel på de to telefoner således deres fysiske størrelse.

Samsung Galaxy S8 er en velskabt smartphone på 148,9 x 68,1 mm., mens Galaxy S8+ måler 159,5 x 73,4 mm. Galaxy S8+ er da også en lille smule tykkere end sin lillebror, S8. Men det er ikke meget.

Galaxy S8 er 8,0 mm tyk, og S8+ er 8,1 mm tyk. Så det er næppe her, man oplever den store forskel. Det gør man derimod på skærmene.

Nye skærme i S8 og S8+

Med de to nye flagskibe, har Samsung præsenteret det, de kalder ”The Infinity Display”. Det lyder meget fancy, men vi kender det allerede lidt fra de tidligere edge-modeller. Både Samsung Galaxy S8 og S8+ er forsynet med Infinity-skærmen, der går helt ud på siden af telefonerne og dermed gør dem kantløse – på den gode måde, vel at mærke.

Dette design gør, at både S8 og S8+ således har større skærme end deres forgængere. Samsung Galaxy S8 har en 5,8” skærm, mens S8+ giver dig hele 6,2” at lege med. Det er godt nyt for alle, der bruger telefonen til at se f.eks. TV og serier. Men det stopper ikke der.

De nye skærme har fået en halv million flere pixels, hvilket betyder endnu skarpere billeder, mere dybde og bedre opløsning. Faktisk er S8 og S8+ de første mobiltelefoner, der får ”Mobile HDR Premium” certificering.

Med andre ord, der er lagt i ovnen til en virkelig højopløst oplevelse, når du giver dig i kast med Samsung Galaxy S8 eller S8+

Kameraet i S8 og S8+

På denne front er der beklageligvis ikke sket så meget siden sidst. Da Samsung lancerede S7-modellerne, var kameraet det helt store trækplaster takket være dets unikke evne til at tage skarpere og bedre billeder under ringere lysforhold. Denne teknologi har Samsung selvfølgelig også forsynet S8 og S8+ med, men derudover er der ikke meget nyt at hente. Dog skal det retfærdigvist nævnes, at S7 kameraet var så godt, at det ikke behøver en opgradering. Ikke endnu i hvert fald.

Test af S8 og S8+

Vi ser frem til at få de to nye flagskibe under ”Elektronista-luppen” og bringe vores testresultater. Alt tyder dog på, at Samsung har lanceret en telefon, der får svært ved at skuffe. Men det ved vi selvfølgelig ikke med sikkerhed, før vi har prøvet den selv.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen + five =

2 Comments
  • Michael
    marts 29, 2017

    Spændende at se, om S8 og S8+ vil leve op til forventningerne fra fansene!
    Jeg glæder mig til at læse jeres test af Samsung Galaxy S8 modellerne.

  • Niklas
    marts 29, 2017

    Samsung Galaxy S8, ser super lækker ud ret cool specs. Galaxy S8 skal absolut på min ønskeliste!