Video- Det koster et “like” Men hvad betaler man så egentlig med?

1 Min læsning

Gratis popcorn hvis du laver et Facebook check in i biografen. Gratis kakaomælk hvis du deler et billede på Instagram. Gratis overnatning hvis du har nok followers på sociale medier. Med de sociale kanaler er efterhånden allesammen blevet til medier som kan nå og influere mange mennesker omkring os. Det har flere brands fået øjnene op for, og det betyder, at vi i højere og højere grad vil få mulighed for at betale for både varer og digitalt indhold med vores opmærksomhed, likes og shares. (Se en masse eksempler på brug af social valuta her).

TVavisen-betal-med-like

 

Elektronista’s Christiane Vejlø var i denne uge inviteret til at gøre seerne klogere på den sociale valuta trend i både TVAvisen og i Aftenshowet på Danmarks Radio. Hør hvilke konsekvenser det kan have for dine followers og dine personlige data, hvis dine feeds er fulde af kommercielt indhold. Indslaget “betal med likes” fra Aftenshowet kan du se via linket her. Det ligger ved tidskode 36.46. Indslaget fra TVavisen tirsdag d. 26 august kl. 21.30 kan du se inde i udsendelsen ved minuttal 17.54 

IMG_0660

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 4 =

No Comments Yet.