Om Elektronista

Kontakt: Elektronista ApS, +45 31 20 20 21, info@elektronista.dk, CVR nr. 37 67 64 70
Pakker sendes til…. Elektronista, Radio24syv, Vester Farimagsgade 41, 1606 Kbh K. Elektronista Brandteam Mediekit kan hentes her.

Elektronista er et online-univers for alle som er tændte på digital kultur, og alt det der sker i samspillet mellem teknologi og mennesker. Vi lander lige i krydsfeltet, hvor digital livsstil møder design, nye medier, nye teknologier, trendhunting, online-kultur og sociale medier. Og du kan møde os både som rådgivere i digitale trends og som producenter af digitalt indhold på mange platforme. 

Elektronista er en stor, teknologibegejstret paraply som favner bredt i det digitale univers. Du kan f.eks. komme på The Insider listen og modtage det ugentlige Elektronista Inbox Magasin, du kan komme i kontakt med de tusindevis af Elektronista followers gennem et Elektronista Partnerskab, du kan slå vejen forbi Elektronista-magasinet, booke et Elektronista Foredrag og blive klogere på de nyeste tech trends som er lige om hjørnet, du kan få rådgivning i digitale trends, content og medieplatforme med Elektronista Consulting, og så kan du lytte til Elektronista- The Podcast hver søndag kl. 17.05 på Radio24syv og overveje om Elektronista Clutch tasken ikke var noget for dig eller en du holder af. 

Mon ikke vi ses?

Turn it on….

Christiane Vejlø 

Chefredaktør og direktør-  Twitter @christianevejlo Insta: @elektronista

Kontakt: Elektronista, Radio24syv, Vester Farimagsgade 41, 1606 Kbh K. +4531202021 info@elektronista.dk 
 
Alle kommcerielle aftaler køres gennem vores brandteam. Er du interesseret i samarbejde med Elektronista Brandteam kan du læse mere lige her. 
Elektronista-demographic

Mød Elektronista-teamet

Christiane Vejlø – Chief Elektronista

Når Christiane ikke jager nye digitale trends til Elektronista.dk så har hun travlt med at holde Elektronista- foredrag om internetkultur og nye medieplatforme. Christiane servicerer en række kunder inden for teknologi- og mediebranchen. Hun arbejder især strategisk rådgivende inden for digitale trends, medier og content. Christiane har sit eget Elektronista-radioprogram på Radio24syv hver søndag kl. 17.05 og arbejder på alle tænkelige måder for at fjerne teknologiangst og gøre teknologi og gadgets spændende, nemt og sjovt for alle. Følg Christiane på Twitter.

profil 300x300 lise kloch 2Lise Kloch – Webredaktør

Lise holder styr på den daglige publikation på bloggen. Hun skriver artikler om det digitale liv, og som antropolog indgår hun også, når Elektronista Consulting laver brugeranalyser og ser på adfærd omkring det digitale menneske.
Herudover arrangerer Lise specialrejser til Indien og Nepal gennem sit rejsebureau Karavanerejser.dk

 

Anne Mette Beck – Skribent

Hende her er pjattet med alt der har med teknologi at gøre – både i fritiden, men også i forbindelse med sin cand.it uddannelse i Interaktive Digitale Medier. Anne Mette bruger cirka 90% af sin vågne tid foran en computer, sin telefon eller tablet, hvor der bliver tastet løs, f5’et på diverse nyhedssites eller spillet alt for mange vanedannende spil, mens hun glemmer at opdatere sin blog. Anne Mette giver især Elektronista masser af lektioner i digital kulturhistorie.

 

leif foto med solbrillerLeif Bomberg – Skribent

Leif er en af it-pressens grand old men. Tag dog ordet “old” med en stor spand salt: Leif elsker alt, hvad der har med nye gadgets, ny teknologi og social media trends at gøre – og han ved en hulens masse om alt det nyeste, der bevæger sig. Leif er uddannet journalist med baggrund fra bl.a. Berlingske- og Børsen-koncernen. Desuden har han skabt en pæn del af de it-magasiner, der har præget det danske marked. I de senere år har Leif arbejdet med professionel PR og kommunikation i både store og i mindre bureauer. Han blogger dagligt om gadgets, sociale medier, marketing, PR og livets små skæve ting på Facebook.

 

Karen Grønkjaer – Skribent

Karen er ingeniør i bioteknologi, teknologinteresseret og mor til to digitalt indfødte drenge.

Karen skriver uden rigtig at have lært det, og om det der lige interesserer hende. Hun udleverer gerne sig selv, og bruger gerne ironi og humor.

 

 

 

Mikkel Winther – Skribent

mikkel wintherMikkel ved rigtig meget om computerspil og apps. Han har skrevet om emnet i mange år og guider dig hver eneste måned gennem de tre hotteste spil, du skal vide noget om.

Mikkel har også en stor kærlighed til selftracking og glæder sig til den dag, hvor en smartphone ikke kun har en vild skærm, men også et godt batteri.

Følg Mikkel på Twitter: twitter.com/MikkelWinther

 

Gitte Søby – Skribent

Som lille pige var Gitte ikke til at trække væk fra ting med knapper og taster. Det er hun stadig ikke. Hun har dog rykket sig fra rumskibskonsoller bygget i Lego til dimser, der faktisk kan noget. Gitte skriver helst om ting, der kan være med til at forbedre det digitale liv – gerne i et lidt bredere perspektiv. Professionelt arbejder hun med online kommunikation og optimering i sit eget firma.
Følg Gitte på Twitter: @gip1402

 

Joen Rude Falsner – Skribent

Jeg har det med elektronik, ligesom hende der fra Sex and the City har det med sko. Kan. Ikke. Få. Nok! Foruden at levere digitale guldkorn på Elektronista driver jeg også herremode- og livsstilsbloggen, Stayclassy.dk.

Følg Joen på Stayclassy.dk

 

Sarah Wind Christiansen sarah-wind

Sarah har sin daglige gang på Københavns universitet som kandidatstuderende i Visuel Kultur. Her sidder hun med næsen i bøgerne og gør sig klogere på relationen mellem hverdagsteknologier, digitale medier og et voksende flow af alskens forskellige billeder. Sarah er tosset med at udforske menneske-teknologi interaktioner inden for digitale og teknologiske tendenser og skriver med en forkærlighed for robotteknologi og dystopiske sci-fi serier. Tanker og tendenser serveret i øjenhøjde.

 

Bare for en god ordens skyld: Elektronista ejer rettighederne til sidens artikler. Alle må citere og linke løs, men husk at nævne, hvor indholdet kommer fra med et hyperlink.

Disclosure: Elektronista skriver om gadgets og digital livsstil. Vi arbejder af og til sammen med brandpartners omkring konkurrencer, bannerannoncer og kommercielle kampagner. Vi indgår KUN partnerskaber med brands, som er i overensstemmelse med Elektronista værdier. Vi siger pænt nej tak til partnerskaber, som vi ikke mener giver sitet og dermed brugerne mere værdi og skriver aldrig noget, vi ikke mener. Evt. indhold sponsoreret af en kommerciel partner vil være udgivet af Elektronista Brand Teamet og tydeligt markeret som “Sponsoreret post”. Vi har som andre magasiner og aviser ofte produkter til test. De allerfleste bliver sendt retur, nogle udlodder vi som præmier i konkurrencer andre er ubrugelige efter f.eks. at have været inde i øret. Redaktionel omtale kan selvfølgelig IKKE købes for produkter. Alle os der skriver til Elektronista bloggen er drevet af en passion for teknologi og en lyst til at udtrykke os om emnet, og vi modtager intet honorar derfor. Indtægter til Elektronista.dk går til vedligeholdelse af sitet.