ADVENTSGAVE 4: DESIGNERTØRKLÆDE TIL DINE GADGETS

Er du også en af dem der slæber rundt på talrige gadgets og aldrig rigtig har lommer nok? Denne uges Elektronsita adventsgave giver overtøjet en tech-venlig overhalding.

Skjult bag en diskret lynlås får du adgang til en stor lomme og to yderligere mindre lommer, med plads til alt fra pung, solbriller, høretelefoner og smartphone.

Tørklædet designet af Cecilie Bernhard og findes både til mænd og kvinder. Du kan læse mere om designer tørklædets detaljer i Elektronistas oplevelse med den lækre adventsgave, der har en værdi af 799 kr. 

Når vinderen sådan er klædt varmt på med det stilfulde tørklæde, ville et par smartphone handsker jo lige være prikken over i’et! I denne uge er der 2 sæt smartphone handsker, med en værdi på næsten 300 kr fra Coolstuff. Så er der ingen undskyldninger for ikke at flette fingre med en du holder af.

Skal du være den heldige vinder af det super lækre tørklæde og smartphone handskerne? – så smid en kommentar om hvilke af dine gadgets, du vil putte i designertørklædet, hvis det blev dit!

 

62 comments

 1. Frøken Jensen

  Ville helt sikkert placere min mp3 afspiller i den “hemmelige” lomme. Super smart på den lange cykeltur jeg har til arbejde :)

 2. Min smartphone ville helt sikkert få en plads i lommen – sammen med opladeren, som jeg prøver at lade være med at glemme derhjemme. Og måske også den lille iPod touch, som gemmer på størstedelen af mine e-bøger.

 3. Louise F

  Det er da et for lækkert tørklæde. Min iPhone ville nyde godt af at putte sig i den lune tørklædelomme fremfor i jakkelommen sammen med nøgler, pung, sutter og brugte lommeletter :)

 4. Iben Bach

  Lommen ville helt klart blive brugt til min iPhone, som jeg efterhånden er ganske afhængig af. Kalender, Spotify, socialt liv – alt er i den telefon, og det vil være superpraktisk at have den lige ved hånden, så jeg ikke skal fumle i lommer for at få den op.

 5. Mia Clément

  Uden tvivl min smartphone. Det er så bøvlet om vinteren, når mobilen ringer og man skal fumle sig igennem flere lag tøj for at få fat i den. Har ikke helt kunnet forlige mig med mobiltasker, men eeeeelsker tørklæder…

 6. Kirstine Aavang

  Min iPhone og mine høretelefoner. Måske også iPad’en, hvis jeg skal på langfart, og tørklædet er enormt :-)

 7. Louise Oksholt

  Min iPhone og høretelefoner. Så behøver jeg ikke at stå og slå mig selv på alle frakkelommerne, for at huske hvor jeg lagde telefonen…

 8. Det må blive min oldnordiske Ipod som må være fra 2006/2007 men stadig fungerer upåklageligt, jeg mangler altid et praktisk sted at opbevare den med let adgang og ikke for meget kabelfnidder fra hørebøfferne.

 9. Anne-Mette Petersen

  Uh, min højt skattede iPhone ville rykke ud af bh’en og ned i den smarte lomme og stadig forsyne mig med musik, musik, musik….

 10. Ulla Weishaupt

  Min iPhone så er den lige ved hånden og jeg behøver ikke at vente på næste kapitel i min lydbog….det er bare super ;-)

 11. Louise Larsen

  Jeg har tidligere luret på disse lækre unikke tørklæder og er vild med materialerne så vel som funktionaliteten. Min iPhone ville have en fast plads, men tænker at når jeg er på arbejde ville nøglekort og nøgler helt sikkert komme i tørklædelommen så jeg slipper for at have det i bukselommen.

 12. Karina L

  Jeg går altid med kjoler, og ikke en af dem har lommer. Da jeg er total afhængig af min iPhones påmindelser, har jeg den altid i hånden. Jeg er ofte nødt til at lægge den fra mig, da det er svært at arbejde med én hånd, hvilket meget ofte resulterer i, at jeg glemmer hvor jeg har lagt den. Det bevirker at jeg render hovedløst (ja, min iPhone er min hjerne ;)), fuldstændig forvirret og rundt på gulvet, rundt på hele arbejdspladsen for at finde min iPhone. Mine kollegaer griner af mig, fordi det sker så ofte, men jeg skal da lige love for, at jeg får hjertebanken ;)
  Så jo, tørklædet ville helt sikkert gøre stor gavn hos mig :)

 13. Jeg har en kindle touch, som da snildt kunne ligge lige i lommen på sådan et tørklæde :)
  Så kunne jeg jo høre lydbøger når jeg vil og hvor jeg vil, sådan en størrelse er jo ikke lige til at have i lommen og meget upraktisk at gå med i hænderne.

 14. Marie Lynge Svendsen

  Glemte at sig at jeg ville smide min iPhone ned i tørklædet + en pakke kleenex. Er kronisk snottet (endnu en grund til at iklæde mig tørklædet)

 15. Cecilie

  Min elskede iPhone 5 og et par høretelefoner er alt hvad jeg behøver, og ville ligge perfekt i sådan et super cool tørklæde :)

 16. Camilla

  Mon der er plads til en IPad Mini? Hvis ja, ville det helt sikkert være min undskyldning for at gå ud og købe sådan én :-)

 17. rie randers

  Det er da nytænkning! Den kunne jeg godt blive glad for – har altid tørklæde på men har altid svært ved at få plads til iPhone i min lomme :-0

 18. Malene kraft

  Jeg har et Cecilie Bernhard tørklæde og det kan bruges til enhver lejlighed. Jeg har min mobil, diverse kort, min nøgle, lip gloss og hvad jeg ellers plejer at have i tasken. Og det er helt sikkert at min hals kan klare et tørklæde mere, for jeg er blevet afhængig, går aldrig uden det. Har sågar haft det på til bryllup.

 19. Her i juleferien ville jeg putte min oldnordiske, primitive gamle Nokia i, som jeg bruger som privat telefon, når jeg rigtig skal holde fri og være offline og nærværende dér, hvor jeg er. Samt en læbepomade og et par sutter til mine små tvillinger…
  I arbejdstiden ville det være nøglerne, HTC’en og måske et par visitkort…

 20. Hej

  Jeg ville selvfølgelig have min iPhone i tørklædet, men der skulle nok også blive plads til min lille E-bogslæser, dankort og nøgle til min cykel. Hvis jeg skulle til et middagsarrangement og have lidt underholding med, ville jeg også putte et spil VidensBanko i tøklædet.

  God Jul til jer alle :-)

 21. Anne T. S.

  Tror du jeg kan have min 13″ Macbook air i det….? Måske jeg bare vil tage min Iphone med mig. Så er der også plads til at lægge handskerne, når fingrene er varme :)
  Glædelig jul!

 22. Brit Jørgensen

  Åh, lommen giver jo plads til allemulige sager! Jeg vil klart have min telefon og de små øretelefoner med i den, og så selvfølgelig pungen og nøglerne! De er jo perfekte, hvis jeg ska’ travel light!
  Vh Brit

 23. Dorte Wind

  Ih, udover min IPhone, så ville tørklædet også være optimalt til diverse sutter – både til barn nr 2 – og nummer 3 som kommer om lidt :D

 24. Annie

  En sut :) altså ikke til mig selv, men min søns sut. Tit har jeg en suttekæde hængende på mig, nu vil den kunne komme i lommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *