Boses nye høretelefoner får dig til at elske det, du ikke hører

I løbet af oktober bringer Elektronista en række tech og tricks til bedre mental sundhed. Fra meditation og mindfulness til bedre søvn, mindre støj og øget fokus. Her får du den anden af 5 anbefalinger!

Hvad enten du skal koncentrere dig om arbejde, fordybe dig i en podcast eller give dig hen til god musik, så kan baggrundsstøj så let som ingenting få dine tanker til at vandre. Derfor kan det anbefales, at du anskaffer dig et par støjreducerende høretelefoner fx fra Bose.

Bose har specialiseret sig i at producere høretelefoner af høj kvalitet, der er designet til at blokere støj, så du kan nyde musikken eller fokusere på din telefonsamtale uden at blive forstyrret. Modellen QC35 er den nyeste i rækken og fås oven i købet med Google Assistant.

Derudover har modellen justerbar støjreduktion, for QC står for QuietControl, og så du kan administrere din dag uden, du behøver kigge på telefonen, hvilket er perfekt til både kontorlivet og på rejser – og ikke mindst en hjælp til bedre mental sundhed.

Bose QC35 fås på bose.dk til 3.149 kr.

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *