Har du sovet godt? Gadget giver dig svaret

I løbet af oktober bringer Elektronista en række tech og tricks til bedre mental sundhed. Fra meditation og mindfulness til bedre søvn, mindre støj og øget fokus. Her får du den femte og sidste af 5 anbefalinger!

Det er ikke kun sengetid, motion, kost, støj og arbejdsrutiner, der påvirker din mentale sundhed. Lys og lyd påvirker også søvnen og dermed både krop og sind.

Derfor har Whitings Aura Smart Sleep System udviklet en alarm og sensor, der kan lyse rummet op med en varm eller kølig LED-belysning specielt beregnet til at udløse søvnhormoner eller simulere solopgang. Med en dertilhørende lydkulisse, enten i form af radio eller din yndlings-Spotify-playliste, skulle søvnsystemet være den perfekte måde at vågne på.

Med det smarte søvnsystem følger også en sensor, der under madrassen monitorerer din hjerterytme, temperaturen, samt nattens lys- og lydniveau. Hver morgen kan du således få et overblik over din søvnrytme i den medfølgende app. Og spørgsmålet ’har du sovet godt?’ får en hel ny betydning.

Whitings Aura Smart Sleep System fås på Amazon eller Ebay til ml. 1000-2000 kr.

 

2 comments

  1. Kåre Eriksen

    Wow, der sker mange vilde ting på søvn-tech området!

    Har du haft fat i nogen af søvnmåler produkterne? Der er en række nye produkter, blandt andet Sleepace: https://sove.nu/soevntrackere/#cmtoc_anchor_id_4

    Den koster kun et par hundrede, men ved ikke om den fungerer. Har selv testet en del søvn apps, blandt andet Runtastic, Pillow m.fl. og de fungerer egentlig ret godt synes jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *