VIRTUELT KEYBOARD FYLDER INTET I TASKEN

Af Christiane Vejlø

Glem alt om tunge bærbare computere eller upraktiske medbragte keyboards i tasken. Det virtuelle keyboard dukker magisk op på lige det bord du arbejder på.

Virksomheden CTX står bag et virtuelt keyboard som via en lille nøgleringsstor boks kastes som lysknapper ud lige foran dig på den nærmeste horizontale flade. Så kan du nemt skrive og arbejde i dokumenter på din smartphone eller tablet. Læs mere her om produktet som ikke helt er i butikkerne endnu.

4 comments

 1. André

  Hahaha, iPadens skærmtastatur fylder endnu mindre i tasken.
  Jeg har prøvet et sådant tastatur og det dur bedst i mørke. Sidder du ved højlys dag ved cafeens blanke metalbord er du lost.
  Desuden virker diverse bluetooth tastaturer til ipad væsentlig bedre til tifinger og fylder stort set ikke mere end et smartcover.
  Så dette her er en useless gadget med lidt 007-effekt.

 2. Bo Creutz

  Det virtuelle keyboard er toppen. Alene af den grund at det har (kan gives?) den størrelse som svarer til et normalt keyboard (og ens eget ønske?), og derfor, by far, distancerer sig fra det man sidder og fedter med på tablets og smartphones.

 3. Jan

  Nu har jeg hørt det anmeldt i Harddisken, og det virkede overhovedet ikke – i stedet for at promovere firmaers produkter, så nøjes med at beskrive det der er på vej neutralt, og så lav en anmeldelse, når der bliver mulighed for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *