#11 Elektronista podcast Kaos og kvantefysik

1 Min læsning

Hvad har slangen i paradis med innovation at gøre? Hvad er sammenhængen mellem kvantefysik og religion? Internettet er fuldt af konspirationer om mystiske magtpersoner, der som dukkeførere manipulerer uskyldige borgere. Der er teorier om reptiler, aliens, pædofili og korrupte politikere. Men Elektronista gæst mener, at der findes langt større konspirationer og fiktive historier, som vi bør være mere bekymrede for. Vi hopper helt ned i kaninhullet med tech, biologi, antropologi, religion og ideologier i denne samtale i to dele af Elektronista podcasten.

Arash taler blandt andet om Krishnamurti bogen Freedom from known.

Han vil ikke sige sit fulde navn, men han vil gerne snakke om alt fra kvantefysik og indisk mysticisme til konspirationsteorier religion, antropologi, biologi, ekstremisme, make up, the Matrix, internettets barndom og frihed i en digital tid. Christiane Vejlø lader emnerne komme og gå som de vil, i en samtale med en ung, iransk forsker, som kom til Danmark for at fordybe sig i Niels Bohr. Gør dig klar til en hæsblæsende tur ned i kaninhullet med Arash. Du kan hjælpe med at sikre at Elektronista podcasten kan fortsætte ved at lægge en anbefaling i iTunes og anbefale den til dine venner.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two + one =

1 Comment
  • kian
    oktober 22, 2020

    I really enjoyed listening to podcast