3 elegante rygsække med plads til bærbar

2 Min læsning

I Danmark er vi en cykelnation. Det betyder, at vi har brug for at kunne tage vores ting med os enten i cykelkurven, over skulderen, under armen eller på ryggen. Efterhånden er behovet for mange af os ret præcist en taske, som både har plads til laptop, praktiske lommer til alt det andet, er nem at tage med og så selvfølgelig med et højt designniveau. En rygsæk med andre ord. Vi har udvalgt 3 funktionelle, praktiske og virkelig pæne Knomo rygsække, som du kan finde i Elektronista Shop lige nu. Der er både noget til den aktive, den stilbevidste og den fashionable.

TIL DEN FASHIONABLE

KNOMO BATHURST VELVET  – 14″ DKK
PRIS: DKK 1499

En blød og lækker elegant rygsæk med masser af praktiske rum og plads til op til en 14″s laptop. Findes i farverne mørkeblå og grå.

TIL DEN STILBEVIDSTE

KNOMO ALBION UNISEX I LÆDER 15.6″
PRIS: DKK 1699

En klassisk kvalitets læderrygsæk med plads til en stor laptop. Praktisk rum beskytter computeren og gør det nemt at få den ind og ud. Forlomme til nøgler og telefon og behagelige stropper sikrer at den sidder godt på hele cykelturen.

 

TIL DEN AKTIVE

KNOMO HARPSDEN UNISEX VANDTÆT 14″
PRIS: DKK 899

Hvis din rygsæk skal kunne klare en tur både mens den regner i byen og når du går en tur i skoven, så er Harpsden et rigtig godt valg. Materialet gør den nemlig vandtæt. Looket passer både til friluftslivet og den urbane hverdag. Masser af praktiske rum og plads til op til en 14″ laptop.

Sponsoreret af Elektronista Shop

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 4 =

No Comments Yet.