3 PROPPER MED LYD FOR SJOV

1 Min læsning

Af Danni Kirstine Skou

Der er masser af muligheder for at gøre dine ører glade, samtidig med at din indre nørd bringes frem i dagslyset. Vi har set på tre sæt høretelefoner med anderledes styling, så der slås et slag for den personlige stil.

Accessories med et twist kan gøre hvem som helst en tand mere edgy.

Du kan eksempelvis style dine øregange med de her Transformers-høretelefoner. Er du på autobotternes side er her muligheden for at flashe din sympati på den virkelig cool måde. De er fundet på thinkgeek.com

 

 

 

Er du skeptisk over for Transformers, men har en forkærlighed for firbenede venner? Så er der også muligheder. For eksempel kan du fornøje dig med de fine hunde-høretelefoner fra dogstuff.com. Så skulle samtaleemnet være sikret, når du er ude at lufte hunden – om det så er den virkelige eller den i dine ører.


Er du hverken til Transformers eller hunde, så kan du næsten ikke gå galt i byen med dem her. Alle elsker superhelte! Ikke? Du har i hvert fald mulighed for at vise din affektion for blandt andre Batman, Superman eller Wonder Woman med høretelefonerne her. De er også fundet på thinkgeek.com.

Er du klar til at tech’e din stil op? Eller er du stødt på endnu federe lydørepropper end dem, vi her har fundet?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 4 =

No Comments Yet.