Den digitale kærlighed- Podcast #188

2 Min læsning

Sidste år var der over 350.000 danske singler, som tog på dates. Det resulterede i lidt over 5 millioner dates og et gennemsnit på 14 dates per single. De fleste af de dates tager deres udgangspunkt i et dating website eller en dating app. Dating.dk hvis du er til old school online dating, elitedaters.dk, hvis du har en god uddannelse, singleplus, hvis der er børn med i pakken, farmerdating.dk, hvis du er til landliv, beautifulpeople.dk for de smukke og victoriamilan.dk, hvis man er gift og klar til lidt lir. Og så er der Tinder for de hurtige “dur dur ikke” typer og Happn for dem der leder efter kærligheden i lokalområdet og rosinen i pølseenden – Grindr for mænd der er til mænd- når det gerne må gå lidt hurtigt. De digitale romancer er blevet en fast del af kærligheds- og sexlivet. Men hvordan finder man den rigtige date? Kan systematisk digital dating stadig være romantisk? Og hvad gør man egentlig, når kærligheden brister og Facebook bliver ved med at minde én om lykkelige, kærlige øjeblikke for 1 år siden?  Gæster i studiet er Casper Høgh Radil- ekspert i netdating, forfatter Pernille Melsted, journalist og digital dater Yael Bassan og Marie Cosnard Head of trends ved datingappen Happn. Vært Christiane Vejlø.

Shownotes

Fire ud af 10 voksne danskere kender til dating-app’en Tinder 

https://www.shryne.com/ Et sted hvor man kan gemme minder. F.eks. med x-kærester.

Man kan pine sig selv med TimeHob, som er en slags tidsrejse som går et år tilbage.  http://timehop.com/ 

Sådan slipper du af med din X i det digitale univers. Vælg mellem X blocker app ExLoverBlocker, BlockYourEx, Eternal Sunshine, KillSwitch, DrunkDial, NeverLikedItAnyway, Exaholics, PictureToBurn, StayFocused and BreakupMedicine

Man skal skifte login når man skifter partner https://www.passpack.com/

Ellen skriver sang om de små prikker man ser når man venter på en besked 

Prank med GIF med de små prikker. Kan drive din ven/flirt til vanvid. Hvornår kommer for helvede den besked?

 

Appbefalinger

Pernille: Cyklusapps Ptracker eller Clue

Yael: Headspace- meditationsapp

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine − 4 =

No Comments Yet.