4 skiapps du skal downloade inden rejsen

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Danskerne elsker skiferie og smartphonen er blevet en fast ledsagerne på pisterne. Elektronista har samlet 4 af de bedste skiapps til bjergene. Heldigvis har mange skisteder nu wifi- så du ikke går ned på båndbredde.

Hvor hurtigt, højt og langt? Mål det hele

Screen-Shot-2012-01-27-at-7.41.47-AM-560x422
Helt i tråd med den store selftracker trend kan du med Ski Tracks
app’en måle hvor hurtigt, hvor langt og hvor du præcist har kørt i løben af dagen. App’en indeholder desuden informationer om, hvor højt du har været i bjerglandskabet, hvor mange grader pisten hældte og alverdens andre ting, som kan være sjove at sammenligne om aftenen. En anden sjov feature er muligheden for at se dagens skiløb i 3D via Google Earth, så man kan bevise, at man rent faktisk kørte ned af den sorte pist.
Pris: 7 kr. Android & iOS: Ski Tracks Windows Phone: Ski Tracker+

Lidt romantik til afterskiing

romance-skiing
Kunne det ikke være hyggeligt at dele en kop glühwein med en anden sød skiløber? App’en Tinder ved hvor du er og er derfor perfekt til at finde potentielle dates selvom du er i bjergene. Du bliver præsenteret for en masse profilbilleder og så er det ellers bare med at “like” de sødeste og håber de liker dig tilbage. Læs mere om Tinder her.

Sikker på Ski

Sikker-på-ski

Danmarks Skiforbund har sammen med SOS International udviklet en app, der giver  gode råd og vejledning til skiferien. App’en kan vise en femdøgnsprognose, oplyse hvornår løjper og lifter åbner og så indeholder den et væld film med alverdens ski-tips. Sikker på Ski indeholder også informationer om, hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude, og du kommer til skade på skiferien.
Gratis. Android & iOS 

Pulver eller sjap? Hvordan bliver vejret?

unnamed
App’en Bergfex/Ski kan gøre dig meget klogere på vejrforholdene i det skisportsområde du befinder dig i eller er på vej til. Se aktuelle webcam-billeder og få information om, hvor meget sne, der ligger, hvordan den er at køre på samt information om potentielle lavinefarer.
Gratis til Android & iOS

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 1 =

No Comments Yet.