5 lækre gadget-julegaver til manden i dit liv (eller dig selv)

3 Min læsning

Hvad skal han have i julegave? Altså manden (eller mændene) i dit liv? Det er ofte lidt en udfordring at finde ud af. Har han fortjent lidt ekstra forkælelse, er en fed gadget-julegave et godt bud. Elektronista har samlet 5 gadgetjulegaver, som både er lækre og anvendelige. 


1. Smukt læder-sleeve til Macbook 13″

Med dette lækre læder-sleeve fra Trunk kan manden i dit liv give sin MacBook 13″ en både stilfuld og elegant beskyttelse. Læderet er i bedste kvalitet, og farven er smuk karamel. Sleevet passer til alle 13″-bærbare computere, der har cirka samme tykkelse som Macbook’en.2. 

Sleevet er foret med neoprene, der beskytter den bærbar mod ridser. 

Læder-sleevet fra Trunk kan fås til 629,00 DKK

 

2. Stilrene kabler til iPhone

Lækre kabler til iPhone er den lille, men stilsikre gave under juletræet. Og manden mister sikkert ladekabler som sokker og med både iPhone eller iPads i hjemmet er det godt med et ekstra. Et til soveværelset, et til stuen, måske et til køkkenet og så selvfølgelig et til, når man er på farten og fast i bilen. Kablerne findes både Silver, Gold, Rosegold og Grey. 

Kablet er 1 meter langt, i høj kvalitet, naturligvis MFI-godkendt, og så kommer det i en fin lille gave-egnet æske.

Du kan købe kablerne i Elektronista Shop til 189,00 DKK


3. Intelligent robotstøvsuger, som både støvsuger og vasker gulv

Gaven til manden, der har alt – men måske lige mangler evnen (eller viljen) til at svinge en kost. Robotstøvsugeren klarer det arbejde, mange af os ikke orker, nemlig støvsugning og gulvvask.

DEEBOT OZMO SLIM 10-robotstøvsuger kan styres fra en smartphone- også når man ikke er hjemme. Og så kan tilmed vaske gulv! Den kommer med et moppesystem, som inkluderer en lille integreret vandtank, der automatisk fugter den genanvendelige klud for at fjerne snavs og skidt. Har I hund eller kat kan den smarte udskiftelige rengøringsbørste let skiftes for at eliminere problemer med dyrehår.

Genial julegave, der kan bringe glæde til hele husstanden!

Du kan købe Deebot Ozmo Slim-robotstøvsugeren i Elektronista Shop til 2899,00 DKK


4. Gadget til optimal vinoplevelse 

 

Med det intelligente vintermometer Kelvin Duo kan manden i dit liv få det optimale ud af sin vin. Vin bør serveres ved den rette temperatur for at give en optimal smagsoplevelse og for at få alle vinens nuancer med. Men hvad er den ‘rette’ temperatur? Det er netop, hvad vintertermometeret kan svare på.

Vintermometeret sættes rundt om maven på flasken. Via en tilhørende app kan man følge med i vinens temperatur. Appen fortæller, ved hvilken temperatur vinen tager sig allerbedst ud og giver besked, når flaskens indhold har nået den perfekte temperatur.

Appen har også masser af gode tips til, hvad du skal servere til de forskellige vine.

Det geniale vintermometer kan fås til 599,00 DKK.

 

5. Cool og praktisk rygsæk i lækkert design

Elsker manden i dit liv både by og land. Rejser og ro? Så er Knomo Livefree-rygsæk den helt perfekte julegave. Med Knomo Livefree-rygsækken får han beskyttelse af sine devices, plads til 15″ laptop masser af rum og unikke organiseringsmuligheder alt sammen pakket ind i en vandafvisende rygsæk. Perfekt til dansk vind og vejr. Endelig får man nemt styr på alt fra kabler til vandflaske og dokumenter til tablet. 

Knomo livefree-rygsækken kan bestilles i farverne Navy med grønt for og Sort med orange for. Rygsækken Knomo Livefree kan købes i Elektronista Shop for 1999,00 DKK

Indeholder links til Elektronistashoppen

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.