Adventsgave #4- Vind den eksklusive Elektronista Clutch værdi 2395 kr.

1 Min læsning

Vi er nået til den absolut sidste advents give- away i 2015, og det skal selvfølgelig være den eftertragtede 2015 har været et fantastisk år for Elektronista’s fashion møder tech projekt, og Elektronista tasken er blevet elsket af medier over hele verden. Fra WIRED til ELLE, fra USAToday til et utal af bloggere. Og der går ikke en uge uden at Elektronista modtager beskeder fra Elektronista Clutch ejere som er vilde med deres taske.

Elektronista-Clutch-sort

Sådan vinder du!

Nu får DU muligheden for en dejlig ekstra nytårsgave til dig selv eller til en nørd, du holder af. Skriv hvilke features ved Elektronista Clutch du tror kan gøre en forskel i din (eller din vens)  hverdag og skriv om du ønsker en Elektronista Clutch i Black, Grey, Sage, Navy eller Blush. Se farverne her. Men husk du skal være på Elektronista Insider listen for at deltage i vores gadget give-aways.

Elektronista Clutch openHvad gør Elektronista Clutch så særlig?

Elektronista Clutch har plads til en fuld 10″ tablet, høretelefoner, kabler, pas, kreditkort, nøgler, kuglepen, notesblok, solbriller ect. Og så kommer den med et indbygget smartphone batteri! Læs mere om tasken her, og er du ikke heldig i denne omgang, så husk du får Insider rabat, hvis du abonnerer på Elektronista nyhedsbrevet. 

19272

Vi trækker en vinder i starten af det nye år.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen − 7 =

244 Comments
 • Eva Jensen
  december 20, 2015

  Jeg ønsker mig den total lækre clutch i navy.
  Tror helt bestemt den vil gøre mit electronic liv lettere. Det er så skønt at kunne samle det hele ét sted,så man aldrig er i tvivl om hvor det ligger henne. Og ikke skal rode hele dametaske igennem efter den oplader som man var helt sikker på man tog med ;-)
  (‘Man’ er selvfølgelig = mig)

 • Monica Figgé Jensen
  december 20, 2015

  Black :) Hold da op hvor er den lækker og samtidigt praktisk :)

 • Kirsten Nørgaard
  december 20, 2015

  Hvor kunne jeg godt tænke mig en i Black! Jeg er træt af at have ledninger og opladere liggende i bunden af tasken, og min e-læser ville have godt af en beskyttet plads.
  Glædelig jul!

 • Marie
  december 20, 2015

  Helt klart batteri funktionen, vil elske at man aldrig løber tør. Og så er den jo bare mega enkel og fed, synes jeg det er rigtig rart med den lange strop, så man kan bære den crossbody. Hvis jeg er den heldige vinder,vil Jeg gerne have den i sort
  God søndag

 • Line Aggerbo
  december 20, 2015

  Jeg ville rigtig gerne have en i grå. Jeg er vil med ideen om at vi piger kan pakke alle vores nørdede gadgets ind i en så feminin taske. Og så er alle de praktiske lommer lige hvad et ordensmenneske som jeg drømmer om. Jeg vil elske at vise den frem på ingeniørstudiet!

 • Dorte
  december 20, 2015

  Jeg vil meget gerne eje en i sort. Den er så lækker og smart, og den vil gøre min elektroniske hverdag meget lettere. På forhånd mange tak.

 • Camilla
  december 20, 2015

  Jeg er vild med den overskuelige indretning og at den giver mig mulighed for at oplade på farten.

  Jeg vil meget gerne vinde den i sort

 • Emma Jørgensen
  december 20, 2015

  Det ville gøre mit liv på farten nemmere. Jeg er studerende, så arbejder og bor forskellige steder hvilket giver en del pendling. Når det samtidig bliver kombineret med det at være politisk aktiv og de politiske arrangementer, der følger med oven i det, jamen så har man brug for ekstra strøm. Og en lækker taske, med plads til det man nu skal bruge. Eftersom jeg tit glemmer min oplader, rammer jeg ret tit det tidspunkt, hvor batteriet er ‘kritisk lavt’, og det er bare en en ubehagelig følelse.
  Jeg kunne vildt godt tænke mig clutchen i sort.

 • Rikke
  december 20, 2015

  Jeg ønsker mig en Elektronista Clutch i Black, da den er både smuk og smart. 2 ting der især tiltaler mig, er muligheden for at oplade både min mobil og min tablet, og den meget smart funktion med at åbne tasken helt op er genialt, da jeg altid mister overblikke over indholdet i mine takser.

 • Tanja
  december 20, 2015

  Den vil være helt fantastisk, når man som jeg rejser meget! Alt på sin plads – orden på sagerne. Det er ikke lige dét der kendetegner min håndtaske p.t. ;)
  Jeg foretrækker den sorte udgave :)

 • Anette
  december 20, 2015

  Skøn skøn adventsgave ♥♥♥ Jeg bliver ellevild, hvis jeg bliver den heldige ♥♥♥
  Den taske er bare en fantastisk organiserings gadget, der ovenikøbet er smuk og feminin ♥♥♥
  Det, at den både er praktisk, funktionel, visuel flot og stilet er et stort hit ♥♥♥ Indbygget batteri er en intelligent detalje , og de gennemsigtige lommer er virkelig rart for hurtig tilgang og overblik. Lynlåslommen udenpå tasken er god og praktisk , så kort m.m. er forsvarligt lukket inde : )
  Den er selvfølgelig super flot, men det bedste er, at alt er organiseret perfekt, det skaber nemmere hverdag, større overblik, mere overskud !!!!
  Fantastisk taske ♥!♥♥

 • Lisbeth
  december 20, 2015

  Jeg ville blive lykkelig for den fede clutch i navy. Tænker den med batteri og lommer lavet til headset, pas etc vil være perfekt at have med i hverdagen til møder og på rejser. Fiks og Elektronista på en gang

 • Louise
  december 20, 2015

  Black. Den clutch vil gøre mig komplet! Og jeg vil fremover undgå den alt for velkendte situation, hvor jeg hiver mine sammenfiltrede høretelefoner ud ad min jakkelomme sammen med resten af lommens indhold.

 • Line
  december 20, 2015

  Min favorit feature er at det er nemt at organisere alle sine ting på hver deres plads. Jeg er en af dem der virkelig pakker taske for enhver eventualitet.
  Jeg er ret vild med Sage. (alternativt grå eller navy)

 • Sofie Bindslev Jensen
  december 20, 2015

  Jeg har længe ønsket mig Electronista clutch i sort, både fordi jeg er et kæmpe rodehoved, der aldrig kan finde mine ting på bunden af min almindelige taske og så bliver jeg dybt frustreret, når jeg skal finde mine høretelefoner, men i stedet mødes af noget der ligner et garnnøgle af sammenfiltrede ledninger fra diverse opladere og udstyr! Der udover de jeg typen, der tit er på farten længe og derfor tit går tør for strøm.
  Jeg mangler virkelig en smuk og funktionel taske som denne, så jeg krydser fingre og alt hvad der ellers krydses kan.
  Rigtig glædelig jul!

 • Lykke
  december 20, 2015

  Sort elektronista bag – den skal sørge for at holde styr på mine uendeligt mange gadgets og sørge for at der altid er liv i dem med det indbyggede batteri! En life saver for mit vedkommende da jeg bruger mine gadgets meget.

 • Nanna
  december 20, 2015

  Teknik nørd det er mig, altid headset og oplader i tasken, og Powerbank, tænk at den nu kan være i en lille taske. Ville elske at være først med den i omgangskredsen også ;) og så ville jeg ønske mig den i Sage. Tak for mange gode tips og artikler. God jul.

 • Bettina
  december 20, 2015

  En sort elektronista clutch ville være min redning. Alt er et stort rod i min taske og mobilen er altid ved at dø for batteri. Jeg elsker alt ved denne smukke sag og at alt har sin plads, og tænk at kunne finde ting igen.

 • Irene Johansen
  december 20, 2015

  Lækker lækker clutch… hvis jeg skulle være heldig at vinde er farven ikke det vigtigste da de alle er lækre men nok helst Grey. .. den feature jeg bedst kan lide er powerpacken… så er jeg fri for at skal låne strøm når jeg er ude for så kan telefonen lade mens jeg hygger og så er den klar på at spille musik på hele turen hjem igen

 • Christine Rytter
  december 20, 2015

  Jeg elsker, at tasken er så elegant. Der er ikke noget værre end, når markedet ikke tager højde for, at kvinder altså også kan være nørder. Vi har også tusind gadgets, og vi vil også gerne kunne lade op hele tiden. Men det skal for Guds skyld være lækkert samtidig. Dét er det bedste ved elektronista-clutch. At man kan være en nørd og en lady samtidig. // blush

 • Tine W
  december 20, 2015

  Åååh ja … jeg har kikket 100 gange på din lækre, uundværlige clutch!! Jeg vil SÅ gerne eje den i navy.
  Batterifunktionen er bare genial. Og derudover vil det gøre en forskel, at alt har sin plads og ikke ligger og roder i en stor bunke. Åh, hvor jeg krydser fingre :-) Glædelig jul og tak for et altid inspirerende nyhedsbrev.

 • Tobias
  december 20, 2015

  Jeg vil helt klart give tasken til min hustru.
  Hun er en hårdt arbejdende Tech nørd, som har møder hele dagen, og desværre altid har en sportstaske på nakken, for at have plads til alle sine gadgets som skal bruges. Jeg syntes helt klart at hun brug for noget som gør hende mere feminin, dog samtidig ikke begrænser hende på Tech fronten. Hun bruger sin telefon og tablet ekstremt meget, og derfor er det jo helt perfekt med plads til en powerbank…
  Super tak for nogle super gode podcasts.
  Clutchen må gerne være i Black eller Grey

 • Magnus
  december 20, 2015

  Jeg ville give den til min mor i julegave. Hun har iPad og iPhone og er derfor ikke til at få fat i pga. Flade batterier. Det ville derfor være oplagt med tasken, der jo også er 100 gange flottere end de nye iPhone batterycovers..

 • Tilde Ølholm
  december 20, 2015

  En Elektronista Clutch vil være en stor hjælp i en hverdag, hvor tasken indeholder alt fra pung, mobil, headset, tablet og oplader (x 2) til de andre sædvanlige ejendele, som enhver kvinde på farten ALTID bør have tæt ved hånden.
  Til dagligt betyder det spildtid, når jeg roder rundt efter de mest basale ting, og jeg er ikke i tvivl om, at denne clutch vil fjerne en del af de ærgrelser, dette medfører.
  Hvis jeg skulle være heldig at blive udtrukket, vil jeg rigtig gerne have en Elektronista Clutch i navy.

 • Katja Tofteng
  december 20, 2015

  Jeg ønsker mig en i Blush! Det er bare en virkelig smuk, elegant og praktisk taske. Jeg kan ikke udpege en enkelt ting ved tasken der vil gøre en stor forskel i min hverdag. Hele tasken vil gøre en kæmpe forskel. Den har jo alt! Små rum til alle mine everyday gadgets så de ikke roder rundt og batteri så jeg oplade min smartphone. Genialt! Intet mindre.

 • Annette
  december 20, 2015

  Hold nu op, hvor ville jeg gerne vinde din Elektronista Clutch og farven måtte meget gerne være grå eller yndlingsfarven sort den er perfekt til at have pung, telefon, headset, læbestift og andre små “kan ikke undvære”-ting i, når man er på farten! Tak for mange gode tips – glad for jeg har “mødt” dig, Christiane!! Glædelig jul og godt nytår til dig og dine!! Mvh Annette!

 • pavlina
  december 20, 2015

  Pink. det vil passe perfekt til min stil og gadgets

 • Camilla
  december 20, 2015

  Hvis jeg vinder en sort, bliver jeg så glad!
  Glædelig jul!

 • Lotte Hernvig
  december 20, 2015

  En Electronista Clutch i Blush!
  Ville gøre min hverdag til en fest! Farvel mulepose, hej tjekkede mig altid med ekstra strøm og ingen febrilske ‘hvor-er-min-telefon-udbrud’! Min datter vil elske mig (mere)

 • Sabine J Bøgeholdt
  december 20, 2015

  Kære Christiane

  Jeg har ønsket mig den taske, siden jeg så den første gang! Det er så SUPER smart!!! Og nu når den er kommet i lyserød (Blush), er der ikke et øje tørt!!! Iiih hvor er den fin.

  Jeg elsker alle de små rum der er i clutchen, så min systemhjerne kan holde orden i sagerne. Men det som jeg helt klart mener vil gør min hverdag nemmere er, at der er indbygget strøm i tasken. Er altid nervøs for, at løbe tør for strøm, når jeg er på farten, så mine børn ikke kan få fat på mig.

  Håber håber håber jeg vinder.

  Mange julehilsner fra Sabine

 • Maiken Østergaard
  december 20, 2015

  Det vil være perfekt altid at have et “nød batteri” med sig, og så bare alt samlet et sted. Ønsker mig den i sort.

  Ville være en skøn gave til starte på arbejde efter endt barsel.

 • Rikke Petersen
  december 20, 2015

  Den sorte står øverst på min ønskeliste! Den ville gøre min hverdag lettere med de gennemtænkte rum til alt det nødvendige, som gør det lettere at finde det man skal bruge.
  Derudover er det indbyggede batteri jo uundværligt når man som jeg, foretrækker mobilbetaling og mobilbilletter. Fantastisk design btw. God jul! :)

 • Trine
  december 20, 2015

  Da jeg rejser rigtig meget med mit job, kunne det været vildt lækkert med denne praktiske clutch i sort hvor jeg kan have alle mine ting samlet og samtidig mulighed for at lade min telefon op!

 • Niels Brøndahl Henriksen
  december 20, 2015

  Min kone kunne godt bruge den, så har hun altid strøm til hendes mobil, så en elegant måde, så vi kan være i kontakt. Og vores søn med aspergers kan ringe, uden risiko for Charlotte ikke har strøm på mobilen
  Samtidig er der plads til nøgler andre nødvendige ting.

 • Charlotte
  december 20, 2015

  Grey. Helt klart Grey. Jeg ville elske elektronistaen af den simple årsag, at jeg i en mandeverden af geeks endelig ville sidde med noget, som drengene helt sikkert ikke ville være med på. Ud over det, så vil jeg elske at være den første i mit segment som slæber rundt på noget, der faktisk er lækkert OG funktionelt !

 • Lisbet Tangaa
  december 20, 2015

  Jeg har en travl hverdag, hvor jeg ofte ses balancerende, på vej fra et møde til et andet, med en opslået bærbar der bruges som ‘bakke’ til at fragte mine mobiler, oplader, tablet og kuglepen mm. Jeg ville ELSKE at ankomme til forhandlinger med stil (og samling på mit uundværlige elektroniske isenkræm) En grå clutch ville fuldende mit feminine buisness look, og jeg ville dagligt glæde mig over at bruge den så mangler jeg bare, at du opfinder/indbygger en ‘fix’ kopholder

 • Brit H. U. Nielsen
  december 20, 2015

  Jeg ønsker mig den i sage, og det er da alt for smart, at man kan opretholde sin indre nørd samtidig med, at den også er pæn og feminin at se på!

 • Nina
  december 20, 2015

  Årh hvor vil det være rart at kunne have en organiser taske. Nemt af finde rundt, og lækkert at have ekstra batteri. Den er bare så fin, og vil elske at være organiseret i en grå clutch… Kan jo spare en masse tid, for jeg ville ikke behøve at blive væk i min taske, lige som alle mine ting gør.

 • Nanna Dejligbjerg
  december 20, 2015

  Åh jeg elsker denne taske og ønsker mig den helt vildt, i farven blush!
  Jeg bliver helt glad indeni over der er tænkt på hvor alle de ting en moderne kvinde altid har med sig, kan have sin plads, elsker det! Og det er helt sikkert noget der ville ændre min hverdag!

 • Heidi
  december 20, 2015

  Årh mand!!! Den clutch ønsker jeg mig i grey. Den vil være perfekt til mig som kæmper for at finde en praktisk løsning til opbevaring og transporting af de helt uundværlige ting såsom kort, iPad og ikke mindst oplader. Som det er lige pt skøjter jeg rundt med alle disse ting i min bumbag, som jeg faktisk er helt utrolig glad for pga størrelsen, men særlig fiks og stilet er den altså ikke. Clutchen vil lige give det fantastiske ekstra, så jeg ikke ligner et stort rodehovede der bare må fiske alle ting op, før jeg finder det jeg egentlig har brug for. Min hverdag er travl og jeg har et stort behov for struktur, som kan gøre det lettere på alle måder. Clutchen vil samme de små, men virkelige vigtige ting for mig Og med alt mit rejseri, så vil den tilføje endnu mere overblik i min hverdag. Uh… Og så er den så pæn!! så… Ønske, ønske, ønske❤️

 • Anja Drejer
  december 20, 2015

  Jeg elsker at jeg kan være nørdet og moderigtig på samme tid – det er ikke let.

 • Tina Haas
  december 20, 2015

  For det første er den bare SÅ pæn. At man jan lade sine devises op på farte er et kæmpe plus. Indretningen af clutchen er genial og overskuelig – vigtig for os travle kvinder Nå men den ønsker jeg mig i sort. Glædelig jul til jer

 • Anne Märcher
  december 20, 2015

  Sage! Den farve er bare så smuk!
  Clutchen vil helt klart blive min nye bedste ven på jobbet, hvor jeg er helt afhængig af at have strøm på og nem adgang til mobilens kamera- og recorder-funktioner når som helst – samtidig med at det er en stor fordel, ikke at slæbe rundt på en klods af en ‘praktisk’ (grim!) taske. Og så vil venskabet helt klart ikke kun begrænse sig til at være en jobrelation. Den taske er jo en skønhed som kan følge med alle vegne!

 • Dorte Overgaard
  december 20, 2015

  Har ønsket mig den clutch (i sort) siden jeg så den første gang. Den feature der vil gøre den største forskel for mig, er de mange rum og funktioner som kommer til at give mig et bedre overblik og dermed mere ro ☺

 • Céline Sørensen
  december 20, 2015

  Black clutch ser fantastisk professionelt og lækker ud :-)

  Ud fra ordsproget “Things you can’t change, you have to accept. Things you can’t accept, you have to change” kunne denne lille vidunder du har kreeret være svaret på min evige udfordring når det kommer til stilfuld opbevaring af især elektroniske devices når jeg er på farten?!

  Jeg er dybt overbevist at rodet fremmer kreativitet meeeen når det ender med at jeg gang på gang i forbindelse med forretningsrejser ved tjek-ind køen i lufthavnen ligner en store undskyldning når jeg endevender hele tasken for at fiske op de der elektroniske nødvendigheder fremme eller når jeg hiver øre telefoner op fra tasken og ender med at få næsten hele taskens indhold viklet om dem …for at ikke tale af den umålelig antal tilfælde hvor jeg “blind” tjekker kalenderen på iPhone når jeg ikke lige kan finde brillerne i tasken.

  Elektronista clutch ønsker jeg mig mægtigt gerne og mon ikke den vil hjælpe mig at genvinde lidt værdighed når jeg træder ud af døren især i forretningsøjemed.

  Ønsker jer en dejlig jul!

  Bedste Hilsner
  Céline

 • Diana
  december 20, 2015

  Det ville være så lækkert at have en taske som både er praktisk og lækker. Batterifunktionen er nok det vigtigste ellers :) tænker Sage ville være en fin farve (linket virker ikke på min fon, men tror det er grøn af en art ;) )

 • Helle
  december 20, 2015

  Den virker så organiseret og intet vælter rundt. Jeg kunne godt bruge en i sort. :)

 • Ann-Sofie Rasmussen
  december 20, 2015

  Jeg har fandeme sukket over den taske mange gange! Når man lever et liv, der indebærer langdistanceforhold og rrrrigtig mange transporttimer, kunne det simpelthen være så lækkert altid at have styr på telefon, kort og især iPad, der er helt uundværlig på lange ture. Batteriets fordel taler vist for sig selv. Og så er den så smuk i navy! God jul!

 • Michael Kristensen
  december 20, 2015

  Den kunne være lækker at vinde til min datter, hun mangler vseriøst noget til at organisere hendes ting

 • Tine Pries Lund
  december 20, 2015

  Drømmer om en clutch i navy.
  Elsker hele ideen om at have samling på alt det nødvendige. Og i en elegant udgave.
  Mangler en praktisk løsning på at have ipad’en med på kundebesøg – Elektronist Clutchen er vist svaret

 • Kit
  december 20, 2015

  Jeg ville blive glad for netop denne Clutch i sort. Den er smuk og lækker, og at alt har sin plads – det er jo genialt. Ja hvad mere har man brug for. Den vil helt klart gøre livet nemmere – nogle vil synes, det er skønt at kunne få fat på mig, da batteriet på min Iphone ikke er gået død, fordi jeg glemte at oplade. Jeg vil nyde at føle mig mere velorganiseret.

 • Stine
  december 20, 2015

  Der er ikke meget ved denne her taske, der ikke er perfekt. Andet end at den endnu ikke er hjemme hos mig endnu. Alt roder hér. I tasker, I lommer og i poser. I need help organizing. I blush selvfølgelig!

 • connie olsen
  december 20, 2015

  Grå er superflot. Dejligt at have alle sine ting samlet et sted:-)

 • Elin
  december 20, 2015

  Jeg har længe sukket over denne taske – i sort. Jeg elsker at den har indbygget batteri, hvilket klart er den feature jeg vil glæde mig allermest over.

 • Preben Borg
  december 20, 2015

  Jeg kender en der hjemme, som vil blive voldsom glad for en så fantastisk taske. Og med de gadgets jeg efterhånden har pranget på hende, så har hun bestemt brug for en så velindrettet taske.

 • Louise fb
  december 20, 2015

  Jeg tror at de mange dedikerede rum vil være det jeg vil værdsætte højest. Lige nu roder ledninger rundt i bunden af tasken og det tager for evigt at kunne dem. Derudover er det indbyggede batteri jo bare alletiders idé, så man aldrig løber tær for strøm.
  Jeg ønsker mig tasken i grå…

 • eva
  december 20, 2015

  Den bedste feature for mig er helt klart batteriet, da jeg altid løber tør på messer! Og ellers ruminddelingen,da jeg godt vil holde styr på mine ting. Grå eller sort ville jeg helst foretrække.

 • Jeanette sandell
  december 20, 2015

  Glædelig 4. Advent. Kort fortalt forelskede jeg mig i clutch tasken inde i magasin kgs. Nytorv i deres mac afdeling da jeg så den første gang for 2 år siden. Jeg er bare vild med tasker og især den sorte. Så skulle jeg være så heldig at vinde så siger jeg Black glædelig jul herfra.

 • Anne-Mette Olsen
  december 20, 2015

  Uh, tasken ville bestemt bringe orden i mit ellers karakteristiske taskerod og befrie mig for fladt telefonbatteri. Jeg ønsker mig den i navy. Glædelig jul til alle.

 • Boel Moltrup
  december 20, 2015

  Den vil klart tage mit kedelige skrivebord på skolen til et nyt level. Den skulle være sort, og fungere som æstetisk input i min ellers travle hverdag.

 • Lise E Rasmussen
  december 20, 2015

  At kunne valse rundt med en laber Elektronista clutch i Sage. ..it-faktoren som i it og “it” er helt i top på en og samme tid, med batteri og plads til alle de uundværlige elektroniske venner + makeup og lakridser.
  Simpelthen en fantastisk opfindelse

 • pia sroka
  december 20, 2015

  Jeg ønsker mig denne lækre Electronista Clutch i Blush i sort, den skal hjælpe mig med at have orden på alle mine ting, så jeg ikke skal lede rundt efter dem i min taske, de roder altid rundt så jeg ikke kan finde det jeg skal bruge, det ville være så dejligt. :)

 • Charlotte Nørgaard
  december 20, 2015

  Hvilke features ville gøre mest forskel i min hverdag – jamen det er jo dem alle sammen! At få orden i ledninger, gadgets og alt det andet rod i den nuværende taske kommer til at gøre livet så meget nemmere – og at der så er oplader oveni, så man ikke skal huske at slæbe den med frem og tilbage hverdag fjerner lige i stress-moment i dagligdagen.
  Sådan en taske i Sort er min ønske!!

 • maja Lund pontoppidan
  december 20, 2015

  Den store forskel vil være at jeg har en præcis plads til alle mine dimser og dingenoter, og at jeg kan lade på farten

  • maja Lund pontoppidan
   december 20, 2015

   Og så skal den være navy

 • Majbritt Pedersen
  december 20, 2015

  Wauu jeg er splittet imellem gray og navy så smukke og elegante, og samtidigt mega organiserede og med indbygget STRØM. Whats not to like?
  Glædelig jul Elektronista.

 • Katrine Bruus
  december 20, 2015

  Jeg ville elske at få en i grey.. Den en fantastisk fordi den har størrelsen som både fungerer til hverdag og fedt og så er den genialt indrettet og ideen med powerbank’en ville passe i min hverdag:)

 • Agnes M. Boll
  december 20, 2015

  Åh jeg ønsker mig sådan Elektronista Clutch i sort. Muligheden for strøm i tasken er en virkelig lækker feature, men jeg ender nok alligevel med at sige, at muligheden for at åbne clutch’en helt så man kan overskue alt indholdet på en gang er den feature, der vil gøre livet meget mere lækkert for mig!

 • Laura Vig
  december 20, 2015

  Uh den grå ville da være en fantastisk at få
  Elsker at den – når den er lukket – ligner en helt “almindelig” clutch, men med lynlåsene i siderne, så lukker man op til et praktisk slaraffenland af muligheder for sine elektroniske enheder. Om det er telefon, tablet eller bare en lille plads til sine høretelefoner så de ikke kludrer, så er der tænkt på det love it

 • Louise Refnov
  december 20, 2015

  Jeg ville elske den sorte clutch. Sidder ofte til lange konferencer og er dybt afhængig af både iPad og telefon i job. Clutchen ville afløse min store taske med opladere, pung, notespapir etc – den ville sådan en forskel! Plus jeg ville se totalt tjekket ud med en så elegant taske:)

 • Nicklas Brix Nielsen
  december 20, 2015

  Den skulle helt sikkert gå til min kæreste – Hun kaster rundt med sine ting og kan aldrig selv få min øretelefoner i fred eller mine opladere fordi hun ikke kan finde sin egen – Så ville være helt fantastisk med sådan som samler det hele og stadig er hammer smart at bære rundt på! :D

 • Eva
  december 20, 2015

  Det ville helt sikkert være den stilsikre og elementære sorte … til mig, der plejer at rende rundt med en rygsæk!

 • Linda
  december 20, 2015

  Åh men altså…. fordi jeg er et hysterisk ordenshoved, er dén clutch øverst på min ønskeliste.
  I grå.
  Og vi ville leve lykkelig og organiseret til vores dages ende <3

 • Stine
  december 20, 2015

  Der er ingen tvivl om, at hvis det virkelig passer, at denne (super fede) taske, kan hjælpe med at holde (lidt) orden på alle mine ledninger, kort og alt andet jeg har i tasken, så er det helt sikkert den funktion jeg ville syntes bedst om :-) Og så er det bare en taske, som vil gøre en hverdag lidt mere festlig :D
  Og så skal den gerne være i grey :)

 • Carina
  december 20, 2015

  Alle de praktiske rum så det hele ikke flyder rundt.
  Sort er helt klart min farve

 • Camilla Pilegaard
  december 20, 2015

  Den egenskab ved tasken som vil gøre allermest gavn hos mig er det indbyggede batteri. Min 4s iPhone fungerer, men den holder ikke strøm til en hel dags forbrug. Derudover betyder det meget for mig, at tingene har ‘deres plads’ i tasken. Jeg vil i den grad beskrive mig selv som værende digital, men jeg er også old-school og kan godt lide, at jeg kan tage noter med pen og papir. Det er bare irriterende, at min tasken næsten skal vendes på hovedet, for at finde pakken med tyggegummi, kuglepennen eller den tredje ting, som jeg er overbevist om, at jeg smed i tasken, lige inden jeg gik hjemmefra. Hvis jeg skulle være heldig at vinde, vil jeg foretrække den sorte – så er jeg sikker på, at alt andet jeg ejer passer til.

 • Rie Ravnholdt Frederiksen
  december 20, 2015

  Den er jo altså bare gennemført perfekt. Bare det at der er indbyggede batteri gør jo at man ikke kan andet en elske den, aldrig mere løbe tør for strøm.
  Og så synes jeg også det er fantastisk med alle de rum – kan aldrig finde noget i min taske, men hvis ting har en plads så er det meget nemmere.
  Ønsker sort hvis heldet er med mig

 • Lille Ravn
  december 20, 2015

  Det er da bare den fedeste grå eller sorte clutch jeg er stødt på – den må jeg eje. Jeg er nok alderspræsidenten herinde vil jeg tro, men den ville passe perfekt ind i mit travle liv, og jeg ville være fri for hele tiden at skifte fra lommer og tasker med mobilen og ipadden, kreditkort og alle de løse genstande i tasken. Suverænt at kunne glemme alt om at gå død med den ene eller den anden device. I øvrigt er Elektronista mit favorit program at høre specielt om natten, når jeg ikke kan sove og lige kan åbne PODCAST og få det sidste nye med. Mormor71

 • Mette Weinrich
  december 20, 2015

  Jeg har længe ledt efter netop en taske med plads til både I pad og mobil og andet kvinde-udstyr. I ved, alt det vi kvinder nu engang rejser rundt med i vores tasker. Jeg bruger bl.a. min i pad en del, når jeg er på faglige kurser. Jeg har så haft den stikkende op af den almindelige lidt for lille taske, hvilket er yderst upraktisk. Desuden ser det grimt ud og hyppigt er i paden dumpet ud af tasken. Så for mig er det selve indretningen af tasken, der vil gøre en forskel!! Det er simpelthen genialt udtænkt! Jeg kunne godt tænke mig en sort eller navy/ blå. Eller en hvilken som helst farve. Uanset farve skal jeg nok få den til at se smart ud sammen med det tøj, jeg har på.

 • Sofie H
  december 20, 2015

  Jeg ville elske at vinde den fine taske! Har altid alle mine gadgets med mig når jeg skal ud af døren. Så jeg ville elske at have det hele i en lækker sort clutch der ovenikøbet også kan holde mine gadgets fuldt opladet. Og elsker en masse lommer så mine ting kan forblive organiseret i løbet af dagen, selvom jeg gentagne skal rode i tasken efter telefon eller kort. ;)

 • Marlene Høj
  december 20, 2015

  At der er indbygget batteri vil gøre en stor forskel i min hverdag – Og så er det praktisk at der er plads til kabler. De iriiterer mig altid, når de ligger løst i min taske. Det er nærmest en naturlov at kablet ryger med ud, når jeg trækker min hånd op ad tasken. Håber på at jeg kan fjerne nogle irrationsmomenter fra min hverdag!
  Glædelig 4. søndag i advent :)

  • Marlene Høj
   december 20, 2015

   Hovsa, glemte da helt farven – Gerne sort :)

 • Lone Thomsen
  december 20, 2015

  Dage er den cooleste farve. Det indbyggede batteri er det smarteste jeg har hørt! Jeg er ALTID på jagt efter låne kabler på kontoret, når jeg er ved at løbe tør :-)

 • Tanya
  december 20, 2015

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ønsker jeg mig den i grey. Eller sort. Nej grey!
  Jeg ville elske at kunne have mit dullegrej med, min iPad og mulighed for at oplade min tlf (meget meget vild med den del!) og samtidig se lidt henslænget smart ud. Som min hverdag ser ud nu, slæber jeg rundt på en mindre kuffert på min arm. Det er bare ikke smart! Eller praktisk.
  Om et par måneder skal jeg til udlandet og arbejde, og den er perfekt som håndbagage i flyet tror jeg.

 • Anne Marie
  december 20, 2015

  Hej Elektronista. Jeg kunne godt tænke mig en taske i Grey! Det er det perfekte match til mit klædeskab, og det perfekte match til min ordenssans. Mit håndtaske er et stort rod, og min IPhone er altid løbet tør for strøm. Derfor er denne taske generelt det perfekte match til mig! Lidt canadisk reklame vil da heller ikke gøre noget for jeres nyopstartede idé! :D
  Knus Anne Marie

 • Thit Stærmose Petersen
  december 20, 2015

  Som digital nørd og elsker er den selvfølgelig på min ønskeseddel. Og hvor er det fedt at tech og femininitet kan forenes i så skøn og funktionel taske- noget der har manglet i mange år! Jeg arbejde med digitalitet til hverdag og rejser en del, så ekstra strøm er altid velkommen. Og som mor med iPad
  junkie børn er strøm også altid en god ide:) men jeg må indrømme at simpliciteten og lyn ned funktionen med
  overblik er noget af det der fangede mit øje. Jeg er også på vej ud i et nyt digitalt eventyr hvor jeg godt kunne bruge den som redskab og fashion og inside mod. Og så kan man da håbe at den inspirerer flere kvinder ( og lækre gadgets ) til at joine tech. Eller i hvertfald gir’ os kvinder i tech lidt mere lir og sofistikeret elegance. Sort er det nye sort (og den farve jeg ønsker mig).

 • Mélanie
  december 20, 2015

  Grey – denne clutch er alt jeg har brug for! Jeg kan aldrig finde mine noegler og min pung, derfor er denne clutch svaret paa mine boenner, ha ha. DEn er virkelig smuk. Designet er simpelthen lige min stil :)

 • Annette Aarre Dalsgaard
  december 21, 2015

  Den ville jo gøre det, at alting er samlet et sted og at jeg ikke behøver løbe tør for strøm, plus så er den jo fed (Y) Jeg ønsker mig den i sort :D

 • Anne M Pedersen
  december 21, 2015

  Det er helt sikkert selve funktionaliteten i den pæne indpakning, der appellerer til mig.
  Til gengæld har jeg hat svært ved at bestemme mig om jeg synes bedst om Black eller Grey, men Black vinder med et lille forspring.

 • Jimmy Hartington
  december 21, 2015

  Min kone vil helt klart kunne få brug for batteri-funktionen og det at det hele er så overskueligt.
  Og Black passer hende bedst.

 • Christel Carames
  december 21, 2015

  Clutchen er det perfekte svar på hvordan jeg får alle de elektroniske gadgets med mig i min hverdag på den lækre feminine måde. Jeg vil elske at bære den sorte på arbejde. Organiseret overskuelighed i lækker indpakning

 • Anne-Mette Christiansen
  december 21, 2015

  Fantastisk ! Denne clutch vil kunne rumme alt hvad jeg har brug for på min vej gennem verden – og oven i købet uden at løbe tør for strøm :-)
  Hvis jeg er den heldige vinder, skal tasken være sort!

 • Rune
  december 21, 2015

  Sort! Det vil selvfølgelig være en gave til min kæreste. Da jeg viste hende tasken for uger siden sagde hun straks det var tasken der kunne gøre hendes hverdag nem og en sikker plads på hendes ønskeliste. Hun er især forelsket i muligheden for at tage remmen af så hun kan bruge den både på rejsen men også i byen om aftenen. Fedt fedt design

 • Teresa Mello
  december 21, 2015

  Jeg rejser rigtig meget, og hele tiden bruger min mobil, så at man kan oplade mobilen er genielt! Grå er den flotteste farve, synes jeg.

 • Katrine Rosenberg
  december 21, 2015

  Oh my God mit største juleønske er den clutch! i Blush farven.

  Jege r 100% elektronista! Derfor må jeg hafve den. Desuden er den taske jeg går med slidt! Mine solbriller ligger i tasken og blir smadrede af nøgler og andet skrammel, det samme gælder min tlf, det at kunne adskille tingene uden at skulle have besværlige brille-etuier og iPhone covers og en dum opladerledning liggende i tasken vil være en lise. Så derfor ønsker jeg mig sådan en!

 • Stine Hansen
  december 21, 2015

  Jeg ville elske en clutch i sage. Jeg er vild med tanken om at alt i tasken har et rum og er nemt st finde. Den ekstra oplader ville kunne forlænge min dag på farten uden at skulle undvære telefonen.
  Jeg håber jeg vinder. Tak for et gode nyheder og lækre artikler :) glædelig jul

 • Sidsel
  december 21, 2015

  Når jeg fra starten af 2016 går fra livet som specialestuderende til livet som projektleder, vil clutchen (i sort) uden tvivl lette mit liv blandt komplekse projekter.

 • Mark
  december 21, 2015

  Helt klart i Black og fordi der er masser af plads, og nogle dage kan undgå at have en kæmpe taske med, og bare tage den fine Clutch med!

 • Lene
  december 21, 2015

  Uh, hvor er den lækker og hvor vil den gøre min hverdag nemmere… Jeg er altid bange for at glemme noget og checker flere gange, om jeg har husket det hele. Denne vil jo så spare mig en masse grå hår, da der er en plads til alle de ting, som jeg har med hver dag på arbejde og hvor jeg ellers skal hen… Den ekstra smarte feature med mobiloplader muligheden gør den jo bare til creme de la creme :-)

 • Line Bank
  december 21, 2015

  Den lækre sorte vil samle mine små poser i min taske i en super effektiv medfølger ;) God jul til jer .

 • Berit Jepsen
  december 21, 2015

  Jeg vil elske den i grå, den vil passe så fint til mig.:-)
  Men svært at vælge én ting ud der virkelig vil gøre en forskel, men måske er det rent faktisk hele tasken der er lavet virkelig SMART. Særlig fedt med plads til kabler og oplader, det ligger altid og roder rundt i min nuværende taske.

 • Gitte Nielsen
  december 21, 2015

  Sage – batteriet vil være kærkomment. De mange lommer virker gennemtænkt og så er den jo pæn :-)

 • Vibeke D. Hansen
  december 21, 2015

  Hvor ville det være fedt at ens “dametaske” ikke var en klods omkring benet men tvært imod føjede coolness til ens look, samtidig med at være ultra praktisk.
  Jeg ønsker mig en i sort (eller blush :))

 • Regitze
  december 21, 2015

  Jeg er vild med den grå elegante farve, der står øverst på ønskesedlen i år. Den ville være stilfuld og praktisk på én gang og en fantastisk start på året.

 • Birgitte Linstow
  december 21, 2015

  Jeg ønsker mig en blå :-). Afprøver lige nu en bæltetaske som cross over, men det generer mig, at jeg ikke kan holde orden i den. Jeg er derfor vild med den overskuelige indretning der er i elektronista tasken, og især power banken lyder som en rasende god ide. Jeg er allerede forelsket

 • Lisa
  december 21, 2015

  Jeg ønsker mig en Elektronista Clutch i Black som jeg kan bruge til at fragte alle de forskellige ting jeg har brug for i min hverdag. Jeg har altid min oplader i bilen, mine nøgler i lommen og min mobil og computer i hånden eller under armen og jeg mangler desperat noget hjælp til at organisere det hele, så jeg ikke behøver løbe rundt for at finde mine ting når jeg skal bruge dem.

 • Cecilie Gaarde
  december 21, 2015

  Lige siden Elektronista Clutch udkom har jeg ønsket mig den! Den nye Blush må være min favorit.
  Så mange fede features, men bare det at det er en LÆKKER taske med plads til en tablet uden at blive til en kæmpe grim sag er virkelig det essentielle for mig. Det er simpelthen næsten ikke til at finde. Herudover gør muligheden for organisering og det indbyggede batteri tasken helt unik og perfekt :D

  Kan ikke komme på en bedre julegave!

  Glædelig jul herfra :)

 • Charlotte
  december 21, 2015

  Jeg er det største rodehoved og vil derfor elske at vinde tasken der kan sætte noget struktur på min hverdag. En hverdag som så mange andres med for meget fart på og for meget tidsoptimisme men også en hverdag hvor job og familie liv skal gå op i en højere enhed og noget af det værste er når mobilen (læs biblen ) løber tør for strøm. Derfor må batteriet være den vigtigste feature, men vel at mærke i en gudesmuk taske der vil gøre enhver ejer stolt.

 • Rikke Sonne
  december 21, 2015

  Drømmer om den i sort, for jeg mangler virkelig en lille lækker taske. Er totalt forelsket i den clutch, og favoritfeature er klart det indbyggede batteri/oplader. Jeg løber konstant tør for strøm på min telefon når jeg er ude hos kunder og til møder, hvilket er pænt belastende, da jeg bruger mobilt klippekort, og derfor SKAL kunne komme til min telefon

 • Heidi Kauffmann
  december 21, 2015

  Jeg vil aldrig mere glemme noget, når jeg rejser og når det hele er samlet ét sted bliver det super nemt at finde alle tingene. Jeg er nok mest til klassisk sort eller den trendy grå…

 • Anne Lindberg
  december 21, 2015

  Den fede clutch i navy ville opfylde et stort ønske hos mig. Da jeg ofte er på farten har jeg manglet lige netop alle de ting som Elektronista Clutchen kan tilbyde. Opbevaring og opladning af mine elektroniske gadgets – og så samtidig med at den er smart at se på – det er bare perfekt.

 • Lone Søgård U.
  december 21, 2015

  Tasken vil gøre min hverdag meget mere organiseret – for hvor ofte leder jeg ikke efter mine gadgets, kabler, nøgler, briller, kuglepenne mv. i bunden af min taske? Jeg ønsker mig en Elektronista Clutch i Black, så jeg kommer til at se noget mere tjekket ud, når jeg finder min iPhone og iPad frem og lader dem op med indbygget lader. Håber at vinde denne julegave.

 • Ann Marie Kristensen
  december 21, 2015

  Fra dag 1 har ELEKTRONISTA CLUTCH været på min ønskeseddel. Det, at have a super smart taske med ALT samlet, er unikt. Fantastisk ide. I praksis er det det indbyggede batteri der vejer tungt, men når jeg “vinder” tasken vil jeg glæde mig til at putte alt ned i hver sit rum og dermed altid vide hvor det er er.
  For at få mest mulig glæde af den vil jeg gerne have den i sort.
  Glædelig jul

 • Gitte
  december 21, 2015

  Jeg ønsker mig en i black.
  Den er både smuk og praktisk, og det ville være skønt at få samlet elektronikken et sted, og endelig er det super, at man har mulighed for at oplade sine dimser på farten.
  God jul og rigtig godt nytår.

 • Maja Korshøj
  december 21, 2015

  Uha hvor ville jeg elske at eje en Clutch i navy eller grå….Der er simpelthen så mange fordele ved den taske. Den har den perfekte størrelse og alle lommerne gør jo at man ksn have styr på alt det man nu har i sin taske. Men det vigtigste må altså være det indbyggede batteri:)
  Glædelig jul:)

 • Tine Bork
  december 21, 2015

  Den sorte clutch vil være den perfekte taske til mine mange lange flyrejser – slut med at rode rundt efter iPad og telefon, pas, biletter, kort og valuta, og ikke mindst slut med at løbe rundt fortvivlet rundt efter stikkontakter i lufthavne, mødelokaler mm.

 • Britta Kristiansen
  december 21, 2015

  Jeg ønsker mig den skønne clutch, fordi jeg altid roder rundt med min iPad og min iPhone! De ligger konstant på bunden af min alt for store dametaske. Og jeg går hele tiden tør for strøm! Jeg er ligeglad med farven – for den er fantastisk som funktion og bare super smart! Den vil jeg elske at bruge hver eneste dag!

 • Carina Puggaard
  december 21, 2015

  Det bedste ved denne taske er helt klart rummeligheden, og at alt har sin plads. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg i panik har roder hele tasken igennem op til flere gange, og i frygt troet jeg har glemt min mobil, min lader, min pung mm. Hvis jeg er så heldig, så ønsker jeg mig tasken i grå.

 • Erik B. Jørgensen
  december 21, 2015

  Jeg ville elske at kunne give en Elektronista Clutch i Black, til min kæreste. Så når hun drager på arbejde, altid har sine ledninger, powerbank, iPad, penge og hvad hun skal bruge med. Kan lige forstille mig hvor ekstra elegant hun vil være med en Elektronista Clutch taske :-)

 • Elisabeth Nordberg
  december 21, 2015

  Jeg ønsker den i sort til min søde datter Sara, som også er Elektronista fan. Hun fortjener den og det ville være dejligt at vide, at hun ikke løber tør for strøm på sin mobil, når hun skal hentes efter fester på DTU. Endelig en taske, der har alle de ting en dametaske skal have. Tak for et godt nyhedsbrev og hjemmeside. God jul og godt Nytår!

 • Caroline Kirkegaard
  december 21, 2015

  Jeg er ordensmenneske og forsøger også i mine andre tasker at ordne tingene, så jeg kan finde dem, men ak – det ér altså bare ikke ligetil, når man kigger ned i mørket nogle gange.

  Derfor: Det er en mega sej feature, at man kan lyne tasken helt op og få et overblik over de mange små rum! Også at der rent faktisk ér så mange mindre rum, så der er plads til, at stort set hver ting kan få sin egen plads. Netop dét, synes jeg, adskiller sig fra alle andre tasker.

  Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg gerne have den i blush. Skøn farve!

 • Annette
  december 21, 2015

  Jeg ved altså bare, at den ville gøre en kæmpeforslel for mig – slut med at rode rundt med forskellige små-tasker og etuier for at holde styr på telefoner, oplader, powerbank etc!! Den vil være SÅ smart “på” mig!! Ønsker mig en sort en af slagsen!! Med tak for mange gode tips – glædelig jul og godt nytår til dig!!

 • Josephine
  december 21, 2015

  Jeg elsker batteriet og lommen, der er tiltænkt tablet. Der er jo endda også plads til et tastatur til tabletten. Den ekstra lomme giver også lidt mere mulighed for at organisere sig og holde styr på alle papier, man har brug for. Jeg ønsker mig den grå, da den er lidt mere diskret end sort, selvom farven stadig matcher alt. Det syntes jeg godt kan blive svært med en grøn eller lyserød taske.

 • Helene
  december 21, 2015

  Jeg har fået nyt arbejde, hor jeg rejser end el, og her ville den være perfekt, så man altid er opladet på farten. Hvis jeg er den heldige vil jeg gerne have tasken i grå.

 • Ann Østergaard
  december 21, 2015

  Elektronista clutchen i navy ville gøre mit liv lettere, bedre og ikke mindst smartere. De mange lommer sikrer, at jeg altid kan finde nøgler, pung, dimser og dutter og ikke som min nuværende taske, der nærmest minder om Bermuda trekanten, når man skal dykke ned i det mørke dyb for at finde noget. Oplader funktionen ville redde mig fra mange ting, da mobilen samtidig er min GPS og når man som jeg er stedblind, er jeg ret afhængig af mobilen for at kunne finde hjem fra møder ude i landet! Til sidst er jeg også glad for, at tasken er rummelig, så der er plads til min Kindle, ledninger, lipgloss, solbriller og flere andre nødvendigheder. Jeg sidder egentlig tilbage og tænker over hvor meget tid jeg mon ville spare med en Elektronista clutch? Slut med at styrte rundt efter oplader, slut med 15 minutters “find nøglen”-leg i taskens dyb og slut med at bruge 5 minutter på at kludre ledninger ud, hver gang de hives frem. Det kan kun gå fremad med en Elektronista Clutch.

 • Charlotte Christensen
  december 21, 2015

  Det indbyggede batteri gør hele forskellen for mig. Alle de mange rum – med plads til alt det, jeg har brug for i løbet af en lang dag – er også vigtige.
  Men det er uden tvivl opladeren, der gøre clutch’en så fantastisk.
  Min første clutch skal være sort, så den ønsker jeg mig <3

 • Jan Nielsen
  december 21, 2015

  Sort vil være lækker

 • Sandra Hyo
  december 21, 2015

  En Elektronista Clutch i ‘Sage’ ville være prikken over i’et for en digital håndværkerinde som mig på farten. Jeg vil ikke længere skulle lede febrilsk efter mine kabler i bunden af tasken. Eller give mig selv en symbolsk facepalm, når mobilen løber tør for strøm, og jeg dermed går glip af de seneste tweets fra verden omkring mig. Desuden undgår jeg den klodsede løsning med én stor taske med pung og andre løse sager, der roder rundt i en pærevælling. I stedet er alle mine overlevelses-essentials samlet, organiseret og fuldt opladet – uden at gå på kompromis med ‘looket’. Stay chic and digital!

 • Mette
  december 21, 2015

  Ønsker mig den i navy
  Jamen fordi jeg synes den er vildt fed, og så kan jeg bruge den både til min iPad, tlf osv…

 • Judi
  december 21, 2015

  Jeg er stylist og Personal shopper. Er altid på farten og skal have plads til mange ting i min taske. Lige nu har tingene ikke en fast plads, så det kan være svært at finde dem. Jeg er vild med, at tingene kan have deres egen plads. Jeg løber også tit tør for strøm, så en fast oplader i tasken vil gøre mit liv nemmere. Især fordi jeg tager mange billeder og ofte bruger mobilbilletter og der kan ens mobil ikke være løbet tør for strøm
  Jeg vil gerne have den i mørkeblå.

 • Birna Lambaa
  december 21, 2015

  Åhjajaja!! Den er da fuldkommen!! Den ville i hvert fald blive brugt hver dag, og istedet for at have en skuldertaske, det bliver fyldt med ALT (fra håndprit og kleenex til vandflasker og vådservietter og håndskrevne notater), ville denne gøre alle arbejdsdage nemme og overskueligt, når man render fra møde til møde og kan skrive noter med det samme og derved lette arbejdsbyrden 30% – den er altså perfekt til mig!:)

 • Astrid
  december 21, 2015

  Jeg håber især at der er gode lommer til ledninger. De er altid i vejen og når jeg hiver dem ud af min taske, følger der altid noget andet med. Jeg ønsker mig den sorte taske.

 • Christina Brehmer Jensen
  december 21, 2015

  Som studerende med en iPad med mig som redskab, så er clutchen den perfekte løsning, så jeg stadig er chik og feminin!
  Jeg ville elske at slippe for min alm. taske, da alt hvad jeg har brug for, kan være i clutchen.
  Desuden vil det være fedt at føle sig professionel, selvom man ikke er færdiguddannet endnu.
  Ville elske at vinde den i sort.

 • Camilla
  december 21, 2015

  Jeg vil gerne forære en Navy-farvet clutch til min gamle mor – som et lille nudge til at få hende til at se det som en helt naturlig ting at tage mobilen med når hun forlader huset, tsk :-)

 • Lene
  december 21, 2015

  Lige en taske for mig! Elsker tasker med mange rum, så man hurtigt kan få fat i det, man skal bruge.
  Jeg vil gerne have den i knaldrød – nå, men så i sort da :-)

 • Abelone Glahn
  december 21, 2015

  I mange år har jeg været ret ufeminin i min fremtoning, og jeg holder af at lægge min telefon i baglommen på mine bukser, så de efterhånden er slidte, så man kan se omridset af telefonen, selv om den ikke er i lommen. Jeg har på mine ældre dage valgt at se lidt mere feminin ud, og det betyder, at der i min garderobe indgår nederdele og snart også kjoler, selv om jeg er uvant med at gå i dette.
  Det betyder, at jeg er hjælpeløs med hensyn til en praktisk og ikke mindst feminin, men/og tjekket opbevaring af min telefon.
  Pt går den i den store altopslugende skuldertaske, når jeg har nederdel på, men min ambition, nu hvor jeg har rundet de 60 år , er at prøve at være lidt mere chic, selv om det falder mig svært.
  Så hvad mere nyttigt end clutchen.
  Tanken er jo, at den også skal erstatte den taske, jeg går med, hvor resten af grejet plejer at være stuvet ned. En ren Mary Poppins taske.
  Så en elektonista Clutch har mere end en funktion for mig – ikke kun som pæn opbevaring, men også som ambitiøst skridt mod omsider at få et andet udtryk end drengepigen.
  Sort, skal den være !

 • Janni Fransgård
  december 21, 2015

  Jeg ønsker mig den i sort. Jeg vil helt sikkert udnytte opladefunktionen rigtig meget. Og så synes jeg det er fantastisk, at tasken er smart inddelt til ens forskellige småting, som ellers bare ligger i et stort rod i bunden af tasken…

 • Dorte Højberg
  december 21, 2015

  Jeg ønsker mig den i Black. Jeg kører i tog to timer hver dag og det ville være så dejligt med beskyttelse til både Ipad og Ipod som er med hver dag. Og så kan man undgå at løbe tør for strøm ovenikøbet. jojo man kan lade op i toget, men ledningen er jo for kort (IC3) og jeg får ondt i armene af at sidde holde ved ipaden mens den lader

 • Christina
  december 21, 2015

  Sage den ville hjælpe mig, det største rodehoved, med at have dankort (og 100 andre kort) i system og lige ved hånden på indkøb. Og lade min telefon, som altid løber tør for strøm på de mest ubelejlige tidspunkter ;) Samtidig er den super smuk!

 • Pia Petersen
  december 21, 2015

  Jeg ved bare, at den ville gøre en kæmpeforskel for mig – slut med at rode rundt med forskellige små-tasker og etuier for at holde styr på telefoner, oplader, powerbank osv! Jeg ønsker mig en sort en af slagsen, den vil se knaldgodt ud på mig <3 Med tak for mange gode tips – glædelig jul og godt nytår til jer

 • Janne
  december 21, 2015

  Alle farver er flotte, men er mest til den sikre sorte eller grå.

  Synes det er en rigtig spændende taske, da den kan åbnes helt op for en “forårsrengøring”, når nu den bliver rodet fra tid til anden.

  Glæder mig nu også til at se dens storesøster med plads til en PC. Håber den kommer næste år.

  Glædelig jul.

 • Dorte Villadsen
  december 21, 2015

  Ønsker mig den i Grey.
  Batterifunktionen som er elegant skjult er det fedeste

 • Caroline Henningsen
  december 21, 2015

  Jeg ville elske at vinde en take i blush, fordi den er både girly og sej, og så kan den rumme både en ipad, telefon og læbestift. Det er den perfekte taske, både til job, og til en drink bagefter..:-)

  De bedste hilsner Caroline

 • Ann Larsen
  december 21, 2015

  Jeg ønsker mig en clutch i Grey. Den vil helt klart gøre mit elektronista-liv nemmere, da jeg nemt og hurtigt vil kunne overskue, transportere og tilgå mine elektroniske devices.

 • Malene
  december 21, 2015

  Særligt batteriet vil gøre min dag lettere, så jeg undgår at havne med flad telefon, når jeg ikke kan finde hen til en vigtig aftale. Men også det fede design ville gøre min hverdag lidt sjovere.

 • Pia Rotbøl
  december 21, 2015

  Vil så gerne vinde den i sort.
  Jeg elsker orden, og hvis der er noget, som der ikke er i min taske, så er det orden.
  Jeg elsker alle de små lommer, så alt har en plads, og ikke bare ligger og roder rundt i hinanden, det er så smart.

 • Bettina urban
  december 21, 2015

  Jeg ønsker mig den i Black. Og tror bare i det hele taget den vil gøre tingene nemmere. Især med indbygget smartphone oplader. Kunne være fantastisk at vinde .
  Rigtig glædelig jul og godt nytår.

 • Heidi
  december 21, 2015

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde en clutch i sort (eller grå eller blush!).
  Det er så svært at finde en lækker taske som kan rumme alle ens gadgets, men her er endelig en, og så endda med indbygget lader!

 • Nina
  december 21, 2015

  Grå

 • Yasmin
  december 21, 2015

  Det vil helt klart være det indbyggede smartphone batteri. Genial feature!

 • Susanne Nørrelykke Petersen
  december 21, 2015

  Jeg ønsker mig den i Black :)

  Utroligt hvad den alt har i sig, den ville virkelig være et hit! Og så en indbygget lader, det er jo genialt

 • Berit
  december 21, 2015

  Navy. :)

  Jeg vil gerne vinde clutchen, fordi jeg gerne vil være sikker på, at jeg altid har de rette ledninger og strøm med. Jeg har en gammel mor, som ofte bliver meget syg (lang indviklet historie) og i stedet for at ringe til Skadestuen eller Vagtlægen ringer hun til mig, fordi det er det eneste hun kan finde ud af.
  Derfor vil det være rart altid at have strøm og ledninger med til min tre år gamle iPhone5, som ikke længere holder godt på batteriet.

  Desuden er clutchen pissepæn. :)

 • Marie Syska
  december 21, 2015

  Jeg ELSKER orden! Jeg elsker når alting har sin egen plads, når det ikke roder. Og så elsker jeg god kvalitet og lækkert design. Alt dette kan clutchen leve op til. Derfor ønsker jeg mig en i sort, som jeg kan være smart i en fart med ligegyldigt om det er på studiet eller på jobbet, i børnenes børnehave eller i byen med veninderne.. Det ville være intet mindre end fantastisk <3

 • Susanne Kierkegaard
  december 21, 2015

  En clutch i grey eller blush ville give en masse street credit blandt mine unge kolleger. Så den ønsker jeg mig. Udover det er den jo totalt praktisk og en fantastisk opfindelse.

 • Kirsten
  december 21, 2015

  Lady in ‘black’ – som underviser i e-handel og digitale koncepter vil en elektronista clutch helt klart være prikken over i’et, og øge stilen betragteligt. Crossbodystroppen gør den praktisk, men opladningsfunktionerne gør denne taske unik. Endelig vil der komme styr på headphones, kreditkort, og mobilen – der lige nu kører med R2-D2 ringetone for at gøre den nemmere at finde et sted nede i dagens dybe taske.
  May the Force be with us :-)

 • Janni
  december 21, 2015

  Jeg er ret meget et ordensmenneske alle andre steder end i min taske .. Den er altid håbløs rodet hvadenten den er lille eller stor, og jeg kan aldrig finde det jeg skal bruge. Denne clutch i (i sort) ville være fantastisk at eje ! Og den vil spare mig for mange frustrerende stunder hvor jeg roder efter enten nøgler eller tyggegummi .
  Så gør det jo absolut ikke noget at den samtidig er super fed !

 • Katrine
  december 21, 2015

  Uh, hvor er den smuk i Blush! Dén vil jeg ønske mig, hvis jeg vinder :D

 • Kim andrea brofeldt
  december 21, 2015

  Superfin clinch! Gad godt eje en sort:)
  Glædelig jul til dig og dine

 • Shanice
  december 21, 2015

  Jeg ønsker mig denne fantastiske clutch i farven Grey. Jeg er altid på farten med fuldtidsarbejde og deltidsstudie samtidig – og denne fine clutch vil gøre det nemmere og mere overskueligt for mig at huske alle mine ting hver dag! Og så er det jo bare et kæmpe plus, at den også er super flot ❤️ KH Shanice / sysleriogskribleri.dk

 • Jesper
  december 21, 2015

  Min kone vil elske denne taske som ser flot og eksklusiv ud og kan indholde alt hvad der skal til for at komme igennem arbejdsgaven. Alt hvad en travl forretningskvinde har brug for.

 • Kamille
  december 21, 2015

  Jeg kan ikke vælge kun eń ting som jeg elsker ved denne taske. Den er jo et musthave! Den har alle de features som en gadget elskende kvinde kunne ønske sig. Jeg kan næsten ikke engang vælg en farve…. Grå it is, hvis jeg SKAL vælge dog!

 • Pernille
  december 21, 2015

  Jeg ville elske den i sort! Er træt af jeg ikke er lykkedes med at finde en taske i den rette størrelse endnu. Altid enten for store eller lige præcis for små til at kunne have det hele med. At der er så mange rum er klart et plus og hvem vil ikke altid gerne have strøm på sin telefon :) håber jeg vinder !

 • Trine Boje Mortensen
  december 21, 2015

  Jeg rejser for arbejdet med tablet, høretelefoner og to iPhones, opladere, kabler og det løse. Bare tanken om at have en taske, hvor det ikke ligger og roder, hvor der kan oplades, hvor alt har sin plads og som – mirabile dictu – SER GODT UD, er da helt forførende. Særligt hvis den er grå!

 • Signe
  december 21, 2015

  Tasken vil helt sikkert få mig til at bruge min tablet meget mere – som jeg lige nu altid har liggende derhjemme, fordi mine tasker ikke er så handy ift størrelsen. Desuden er det bare fedt, at der endelig er nogen, der har fået idéen til sådan en taske – det virker helt oplagt, når den først er udtænkt. Jeg ønsker mig en clutch i Sage.

 • Helene L
  december 21, 2015

  Jeg ønsker den i sort og den ville gøre den forskel at min taske ville stoppe med at blive kaldet det sorte hul. I min taske ramler alt omkring og jeg finder aldrig mit batteri i tide, eller en gang min iphone når jeg skal vise billetten i metroen får jeg næsten en bøde før telefonen er fundet.
  Jeg er et seriøst rodehoved og en elektronista clutch ville ikke kun gavne mig men min familie og kontrollanten i metroen. Min familie, da jeg når at tage deres opkald før den går til voicemail og kontrollanten i metroen fordi jeg lynhurtigt finder telefonen og hun/han kan gå videre med sit arbejde uden irritation.
  Jeg kan også selv slippe for at tage ipren for al den hovedpine jeg får af at ikke have styr på tingene og stå på hovedet i min taske flere gange om dagen.
  Og hvis jeg får hovedpine, så kan jeg, med en elektronista clutch, faktisk finde dem, før hovedpinen udviklet sig til regelret migræne og jeg ikke kan tage opvasken, fordi jeg må ligge på sofaen med koldt på panden og ringe efter pizza hvis jeg nu kan finde min telefon. Ja, en elektronista cluch ville simpelthen gøre mit og mange andres liv så meget bedre i det nye år!
  Godt Nyt 2016

 • Lotte jessen
  december 21, 2015

  Gerne sort hvis jeg er heldig.
  Jeg ville bruge den især når jeg skal besøge min mor, som er syg og ikke oplever så meget. Tager altid billeder, så hun kan følge lidt med i hva vi foretager os. Jeg ville så aldrig være bange for at løbe tør for strøm midt i en billed visning ;-) Glædelig jul til alle

 • Ulla Mallng
  december 21, 2015

  Black, med smarte lommer g holdere til alt det som ellers roder rundt i min taske… Og strøm til Ipaden, som jo også fungerer som mit kasseapparat(iZettle), bogføring (debitoor), og bookingkalender… Elektronisk app-kontor… Ikke til at undvære!

 • Berit Christiansen
  december 21, 2015

  Jamen den er jo bare superpraktisk til alt det elektroniske gear man har med sig. Rum til alting, indbygget batteri og at den er overskuelig. Godt fundet på. Og så er den samtidig pæn. Ikke at forglemme.

 • Dorthe G.
  december 21, 2015

  Den clutch har jo bare alt; men især det indbyggede BATTERI er fantastisk :-)

 • Louise Heldmann
  december 21, 2015

  Black. Det lyder dejligt at der endelig er kommet en pæn taske til moderne kvinder på farten.. Batteriet lyder som en genial ide. Men også alle de forskellige lommer tiltaler mig meget..

 • Dorte Nielsen
  december 21, 2015

  Det stor del af mit liv foregår efterhånden elektronisk via gadgets, som derfor er yderst afhængig af at kunne tage med mig.

  Jeg elsker orden, det er forudsætningen for at verden fungerer, men jeg er en klovn til at opretholde orden i den fysiske verden, og jeg spilder meget tid med at lede efter tingene og sikre mig, at jeg har fået det hele med.

  Derfor er jeg dybt fascineret af, at nogen – Christine – har gjort sig den ulejlighed at lave en taske, der strukturerer, de artefakter, som netop jeg har brug for, når jeg skal ud, hvad enten det er arbejde, privateliv eller eller rejser.

  Da jeg ydermere har tænkt mig at forære mig selv en cellulær iPad i jule- fødselsdagsgave (decemberbarn), ville jeg blive helt vildt glad for at vinde en ‘forprogrammeret’ Electronista Clutch, der ikke alene er smuk og hyperpraktidk, men også omsider er kommet i min yndlingsfarve: SAGE!
  Glædelig jul fra
  Dorte

 • Bente Brandstrup
  december 21, 2015

  Den grå er absolut min favorit. Som selvstændig er jeg vant til at slæbe rundt på tasker af forskellige størrelser – og når jeg er ude, har jeg altid svært ved balancen imellem smart og praktisk. Med en elektronista clutch vil det problem være løst.

 • Mille Millea Andersen
  december 21, 2015

  Organiseringen der gør jeg ikke skal lede efter dimser og kuglepen samt batteriet vil gøre den meget store forskel for mig. Men at den er lækker ydre design er også prikken over i’et der vil gøre jeg skal bruge den dagligt. Jeg er vild med den NAVY farvede.

 • Maria Flintholm
  december 21, 2015

  Det at tasken er tænkt ud fra funktioner jeg har behov for, men samtidig er æstetisk lækker. Der er tænkt på en plads til alt, batteri og hurtig adgang til det vigtigste. Black.

 • birgitS
  december 21, 2015

  Daglig kontor på farten er den optimale løsning for mig, med møder spredt geografisk. Dejligt at kunne samle det hele et sted og ikke i flere tasker samtidig. Har ønsket en i sort længe. Genialt design.

 • Pernille Skriver
  december 21, 2015

  Som mor til 3 har jeg virkelig meget brug for at kunne organisere – også min taske. Dette MÅ være en drøm for enhver kvinde på farten der konstant mangler strøm til at tage de perfekte børnebilleder ønsker mig den i Grey

 • Katja
  december 21, 2015

  Alt på plads – og plads til alt – i en Electronista Clutch, Sage! Og uden at løbe tør for strøm på farten!

 • Malene Mølgaard
  december 21, 2015

  Jeg har så meget brug for at få styr på løse ledninger, høretelefoner og iPad og telefon og endnu flere ledninger i en let “på farten” taske. ALT er altid viklet sammen! Og så er den så lækker, at jeg stadig går ind og tjekker den på sitet, fordi jeg ikke kan få følelsen af at eje den og elske den ud af mavenI sort naturligvis

 • Marianne
  december 21, 2015

  Som afhængig af både min iPad og iPhone på farten, og stadig plads til Visa/Dankort og pas, er det den ideelle rejsefælde – i særdeleshed på forretningsrejserne, men også i det daglige. Ønsker mig den i Sage.

 • Anette Ninon
  december 21, 2015

  Jeg vil gerne eje en I sage Eller grey, den vil holde orden I mine sager, det har jeg brug for.

 • Vita Andersen
  december 21, 2015

  Jeg kunne godt tænke mig navy udgaven. Skønt at den har læder skulderrem, da det er meget mere mig end kæden. Det er genialt at clutchen har indbygget batteri – det har man ofte brug for i en snæver vending. Alle rummene, der er specielt designede til hvert enkelts formål er virkelig et scoop. Samtidig er ens elektronik godt beskyttet mod vind og vejr og samlet eet sted.

 • Cathrine
  december 21, 2015

  Jeg er så heldig at eje en elektronista clutch allerede. Men jeg kunne godt bruge en mere, da den er perfekt til diabetes-Taske når vi er på farten. Min ældste søn på 7 har fået type 1 diabetes for nyligt. Og det kræver en masse som man skal have med. Og der er elektronista clutch perfekt. Der er plads til insulinpenne, blodsukkermåler, fingerprikker og strimler. Powerbanken er fantastisk hvis blodsukker måleren løber tør for strøm, og lynlås-lommen er perfekt til druesukker tabletter. Hvis jeg vinder ville en blush model være lykken

 • Pernille Rubin
  december 21, 2015

  Den ville være perfekt til mig, da jeg er it-vejleder og ALDRIG går hjemmefra uden diverse opladere, devices osv.
  Jeg ønsker mig en clutch i sort, da den ville passe til det hele :)

 • Bjarne Rementorp
  december 21, 2015

  Jeg vil så gerne kunne give min kone en Elektronista Clutch i Black. Den vil hjælpe hende med at navigere i hendes travle hverdag og sikre at ingen af hendes elektroniske redskaber løber tør for energi før hun gør. Og så vil hun jo se afsindig elegant ud mens.

 • Mathilde
  december 21, 2015

  Den taske… Den er så lækker og elegant. Det er fantastisk at en så smuk og simpel clutch, kan indeholde så mange funktioner. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil helt sikkert bruge det indbygget batteri rigtig meget. Jeg er allermest pjattet med den grå clutch.

 • Jannie Sørensen
  december 21, 2015

  Orden i ledninger, gadgets og alt det andet der gør livet meget nemmere – og at der også er oplader med, er prikken over i’et
  Sort vil være min favorit

 • Aia ibsen
  december 21, 2015

  Sikke en nem hverdag jeg kunne have med en oplader indbygget i tasken og sikke et nemt liv med en organiseret taske. Farve? GREY, selvfølgelig :)

 • Tina Elisabeth
  december 21, 2015

  Tak for alt – glæder mig over den viden du deler med os – fedt, at det er en pige der styrer på feltet. Hvis jeg vinder, skal det være en grå én af slagsen- tak. Rigtig godt nytår til dig Christiane.

 • Camilla m Nielsen
  december 21, 2015

  Tasken ville helt klart gøre at der altid ville være orden i min taske :) jeg famler altid rundt i tasken efter diverse ting og sager og det tager virkelig en evighed. Jeg oplevet desværre ofte at jeg er ved at løbe tør for strøm- jeg elsker at følge med i nyhederne på diverse netaviser på min iPhone og når man er meget online sluger det altså en del strøm :) jeg har længe sukket efter den sorte- den er så lækker :D

 • Steff
  december 21, 2015

  Jeg ønsker mig den lækre Elektronista Clutch i Black fordi min kære kone endelig har omfavnet elektronikken og bruger sin iPad, arbejder i Evernote og sender mig søde beskeder når hun er langt væk hjemmefra i flere dage ad gangen – til det er det indbyggede batteri til opladning nærmest uundværligt!

 • Helga heyn
  december 21, 2015

  Jeg elsker min sorte, både for designet, de mange gode rum og åh, batteriet! En life saver. Vil gerne give min Veninde Nanna en, fordi hun har valgt at studere sygeplejerske med ambitionen om at gøre en forskel og forbedre praksis. Hun er mor til tre, taler meget og smider tit sine ting væk, så jeg tror Elektronista kan give hende lidt bedre styr på de der småting, man altid skal have med. Hun har god smag og kan være dristig, så den skal være Sage ❤️

 • Mikael Kronstrøm
  december 21, 2015

  Jeg ønsker mig Clutch tasken til min kære kone. Efter i mange mange år at have afstået fra den elektroniske verden, er hun nu blevet helt afhængig af sin iPad og iPhone og mangler altid strøm, samt en afløser for det net hun bruger nu.

 • Johanne
  december 21, 2015

  Jeg er vild med den! Den er så praktisk og samtidigt meget stilig. Det kunne være så lækkert at have alt samlet i én taske hvor alt har en plads, istedet for at have en taske hvor det hele roder og der ikke er plads til alt det man skal bruge, så man må gå på kompromis og lade noget blive hjemme (hvilket altid er det man kommer til at mangle!) hvis jeg er heldig at vinde, kunne jeg vældig godt tænke mig den i navy. Glædelig jul

 • Tenna
  december 21, 2015

  Batteriet uden tvivl. Som pendler med periodekortet på mobilen er det vigtigt med strøm. Black.

 • Louise Fogt
  december 21, 2015

  Når jeg rejser med arbejdet græmmer jeg mig altid over den store og klodsede (og maskuline) nylon-computertaske der også har en formidabel evne til at sluge boardingcard, pas og mobiltelefon så man aldrig kan finde det når man når til security eller gaten! Drømmer om at kunne nøjes med en simpel sleve mens øvrigt uundværligt som mobil, kabel, pung, visitkort, skriveredskaber, læbepomade, Kleenex, pas, boardingcard mm. vil være sikkert og nemt tilgængeligt i Elektronista Clutchen. Elsker at clutchen har rem så man kan bære den på tværs og samtidig have hænderne frie (hvem sagde shopping?!), og at den kan forvandles til en chic taske man kan tage med til middag eller når man skal ud – det vil absolut minimere pakkemængden. Er også typen der konstant er på jagt efter stikkontakter – bliver svedig hvis jeg kommer under 50% strøm på telefonen; det vil være så frygtelig uprofessionelt hvis jeg ikke kan komme i kontakt med folk eller ikke kan finde adressen på næste møde fordi mobilen er løbet tør.. Har en Elektronista Clutch i farven Black øverst på ønskesedlen

 • Anne Marie Johansen
  december 21, 2015

  What’s not to like? Den clutch kan alt hvad den skal. Det ville især være lækkert at få styr på løse kabler som lige nu ligger løst rundt omkring i min rygsæk. At man så også kan lade sin smartphone op på farten er jo intet mindre end genialt.

  • Anne Marie Johansen
   december 21, 2015

   Argh glemte at skrive at jeg ønsker mig den i grey.

 • Tea Nørgaard
  december 21, 2015

  Elektronista clutch’en er bare så fin kombination af lækkert design og fede gadget detaljer. Jeg ville sætte stor pris på den indbyggede oplader! Den sorte variant er favoritten :) Glædelig jul!

 • Stine
  december 21, 2015

  Hvor ville den være praktisk at have med på farten, så man kunne undgå at høretelefoner, lader m.m er at finde i bunden af pudsletasken samt den indbyggede batterifunktion i situationer hvor tablet/telefon er ved at løbe tør midt i en film, som trætte unger hygger over f.eks. Til en familiesammenkomst om aftenen.
  Hvis jeg bliver den heldig, ville jeg elske at have den i sort.

 • Lone Winkler
  december 21, 2015

  Jeg har en i blusch, har givet min datter en i sort og skulle så gerne ville give min bedste veninde en i navy. Det er en helt fantastisk taske både til hverdag og til at rejse med. Superpraktisk og meget sikker. Jeg elsker at bare kunne stikke hånden ned i tasken og komme op med det jeg behøver uden at rode rundt. Jeg har også haft glæde af batteriet mere end en gang. Så er den jo også blød og lækker!

 • Anja Emilie Madsen
  december 21, 2015

  Helt sikkert Navy – superflot og et hit til den kommende BETT-konference i januar

 • Camilla Thisted-Widtfeldt
  december 21, 2015

  den clutch er den perfekte taske for mig.
  Jeg kan utrolig godt lide at den er så opdelt- jeg har en taske som jeg bruger på arbejde og har VIRKELIG for vane bare at dumpe tingene ned i den. Også ligger det bare i et stort rod! Jeg kan have min tablet for sig selv- kuglepenne ikke mindst også for sig selv. Jeg arbejder som vejleder ved kommunen og det er da LANG mere stilet at folk kan se – okay hun har styr på hendes ‘habengut’- jeg synes selv at der ikke er noget værre at sidde til møde med en hvor man kan se at det hele bare ligger og flyder rundt i tasken. Batteri gemicken synes jeg er GENIAL!!! jeg bruger min Tlf en del i bussen til og fra arbejde så der går der altså noget strøm. Jeg har forelsket mig rigtig meget i den blå- den siger- jeg er klar til at være den FEDESTE taske på kommunens kontor

 • Linda J
  december 21, 2015

  Jeg ønsker den smart clutch i Black, det vil helt klart være et hæmpehit hos mig, at den er med indbygget smartphone batteri

 • Åse Lejbølle
  december 21, 2015

  Jeg går all in og ønsker den i blush <3. Så kan jeg flashe, at feminint og funktionelt og elegant går fantastisk sammen :-D

 • Nanna engberg
  december 21, 2015

  UG, det er svært at sige præcis hvad der gør den særligt uundværlig. Meeen den er jo både smuk og vanvittig praktisk med alle de fine lommer, opladeren, lynlåsene m.m. Det er altså sjældent man kan se en praktisk taske blive et item, man bare må eje. Men jeg tror faktisk at noget af det bedste vil være at kunne smide pungen ud af tasken, fordi alle ens kort og dimser har en dedikeret plads i knomoen.
  Jeg ønsker mig en i sort. Eller sage. Both will do. Jeg vil føle mig så chic og lækker med den i begge farver.

 • René
  december 21, 2015

  Hej Christiane :-)

  Min søster ville blive mega meget glad for en Elektronista Clutch i sort.
  Den er jo det optimale “Basis-udstyr” for den moderne kvinde, når hun
  skal i “felten” – som en ægte “ELEKTRONISTA-kriger”.

 • Katrine G
  december 22, 2015

  Navy, selvom det er svært at vælge!!
  Tasken ville redde mig mange gange med batteri og et overdrevet tjekket overblik! Det ville upgradere mine tjekket-singlemor-business-skills til et helt nyt niveau (eller måske bare sørge for at jeg nærmer mig at blive en tjekket mor)

 • Christina Kærsgaard
  december 22, 2015

  Jeg ønsker mig en i Navy. Min telefon og ipad bliver altid kørt tør for strøm af mine børn når jeg er i byen, men sådan en clutch bliver både jeg og mine børn glade!

 • Julie Lynghede
  december 22, 2015

  Wow! Det ville være det fedeste nogensinde at vinde en elektronista clutch! Det ville være fantastisk at kunne holde orden i høretelefoner, mobil, iPad og alt det andet nødvendige på farten, som jeg lige nu propper i rygsækken og håber på det bedste. Det er rent ud sagt genialt at der er batteri i tasken. Jeg tænker på alle de gange, dette kunne redde mig, hvis jeg skal være afsted i lang tid med mit iPhone-batteri, der opfører sig som et iPhone-batteri. Clutchen i navy er særligt dreamy.

 • Linda
  december 22, 2015

  Den ville jeg fantastisk gerne vinde.

 • Hedda Hornemann
  december 22, 2015

  Kære Christiane – I andre Elektronista’er :)
  Jeg tillader mig at ønske en til mig selv.
  Jeg elsker elektronik, gadgets og dimser, og når jeg ikke er sygemeldt, er det også en del af mit arbejde. Det har længe været en meget overset faktor, at kvinder også kan lide OG være gode til elektronik. Så er så glad for, at du (og I) er med til at sætte fokus på det. Den super cool clutch er også en del af dette. “Nørde”-tasker behøver ikke være kæmpe store, grimme computertasker – de kan være super lækre og elegante og samtidigt ekstremt praktiske! Love it! :)
  Personligt ville jeg vælge den flotte navy (eller sorte), men de er alle fine. Jeg ville bruge den til min LG-telefon, min Air 2, bluetooth-tastatur, visitkort, høretelefoner og alle mine ekstra ledninger, opladere, usb’er osv. Den passer lige til mine yndlings-dimser! Den ville gøre min hverdag mere elegant og overskuelig – og i arbejdsøjemed: se mere professionel ud (+ min 8. år gamle arbejdstaske har lige givet op). Beg behøver vist ikke at sige, at jeg vil virkelig, virkelig, virkelig godt gad vinde!
  Derudover ville det særligt lige nu være et ekstra og meget kærkomment lyspunkt, nu hvor jeg ligger på langs, er ude af stand til at spise og ikke ved om
  jeg overhovedet kan komme til at holde jul :(

 • Viol
  december 22, 2015

  Helt sikkert en top sej taske – er ret begejstret for batteri, rumopdeling, at man kan åbne siderne, så man slipper for at stå på hovedet i den for at finde tabt dims og at den er så pæn! Og totalt brugbar alle steder.

  Drømmer om grå eller sage.

  Glædelig jul :)

 • Jytte Sommer
  december 22, 2015

  Jeg ønsker mig den i rosa/blush. Jeg vil være feminin uden på, men dødskarp, organiseret og fuldt ladet op inden i. Aldrig løbe tør for strøm og alle ting på rette plads, det dur.
  God jul og godt nytår fra
  Jytte

 • Stig Møller Carlsen
  december 22, 2015

  Den er super smart. Hvis den nu var lidt mere maskulin ville jeg selvfølgelig selv ønske mig den for at holde styr på alle mine gadgets, men jeg er helt sikker på at min bedre halvdel vil have stor nytte af den, ikke mindst med det indbyggede batteri, for hendes telefon løber jævnligt tør for strøm… Jeg er sikker på at hun foretrækker den i sort.

 • Tine Weis
  december 22, 2015

  Suk suk .. vil elske at have styr på det hele inkl. opladning på vejen ;-)

 • Pernille Lützhøft
  december 22, 2015

  Jeg har set denne Church live. Den er total lækker uanset alle sine features. Derudover er jeg vild med den praktiske indretning. Den hjælper til orden, overblik og vil øge fleksibiliteten markant

 • HanneM
  december 22, 2015

  Den smukke grey ville betyde at jeg kunne finde mine ledninger, opladere m.v. i stedet for som nu, hvor de roder sammen i bunden af tasken. Det indbyggede batteri ville spare mig for at slæbe ekstra batteri med. Tænk engang hvis den faktisk kunne give mig struktur i alle dimserne… meget ambitiøst….

 • Charlotte
  december 22, 2015

  Black

 • Lykke Siggaard
  december 22, 2015

  Min mininørd vil elske en Elektronista Clutch i Blush fordi den rummer alt det hun altid tager med sig – og det indbyggede batteri vil være et sikkert hit ! Så hvis jeg vinder skal hun have den, så sparer jeg sammen til en mini udgave til mig selv. God jul!

 • Lotte Marie
  december 22, 2015

  Jeg er helt vild med min egen fordi jeg kan have så mange ting i den selv om den er lille og handy. De mange små rum til dimser er super gode fordi de gør at det hele ikke ligger nede på bunden.
  Jeg vil gerne vinde en i sort til min veninde der ser misundeligt på min.

 • Ulla weishaupt
  december 22, 2015

  En supper lækker Clutch i sort ville være så dejligt, jeg ville have styr på mine ting og nemt have dem med mig rundt trods rollator eller kørestol. Jeg ville ikke være bange for at telefonen pludselig “døde” og så det ville være en drøm at vind såden en, da en førtidspension kun rækker til en mulepose…..
  Så. Vil jeg i øvrigt gerne ønske en god jul og et godt og lykkebringende 2016

 • Louise O
  december 22, 2015

  Jeg vil virkelig gerne eje sådan en. Utroligt lækkert design :)

 • Anne mette
  december 22, 2015

  Åh jeg ønsker mig virkelig en i sort!
  Den vil virkelig gøre min dag super meget bedre, at have een super lækker taske til alt det vigtige og ikke længere have en mobil der er løbet tør for strøm. Og så er den genial til forretnings møder i byen. Elsker den!

 • Camilla Lauritzen
  december 22, 2015

  Uhhh den er så lækker. Jeg elsker min I sorte jeg fik i julegave sidste år og ønsker mig den også i Navy en dag ;-) Men hvis jeg vinder vil jeg gerne give en grå til min veninde S. Hun er der bare altid når jeg har brug for hende. Hun er en helt fantastisk veninde som jeg deler sorger og glæder med. Vi har begge børn med usynlig handicap og det kræver umådelig meget organisering i hverdagen – og en plan a, b, c, d, e og nogle gange f. Hun har en travl hverdag og hjemmeliv og jeg vil rigtig gerne glæde hende og jeg ved at hun vil elske og få meget glæde af den organiserede taske, som jeg bare elsker. (Hun HAR set min flere gange!) Jeg elsker at der er plads til batteri, til IPad og penge. Der er styr på telefonen, de vigtigste kort og plads til lipglos, mascara, neglefil, kuglepen, lidt papirer, tyggegummi, sut, hårelastik mm. OG det ligger ikke og roder rundt! En fantastisk taske jeg simpelthen ikke kan undvære :-)

 • Lina Bruun
  december 23, 2015

  Jeg ønsker mig en ‘grey’ Elektronista Clutch! Udover det eksterne batteri, vil jeg elske, at tasken kan åbnes helt op og lægges på bordet eller i skødet, så man har overblik over sine ting! Jeg vil desuden få glæde af den lille pung, som kan knappes ud og så vil jeg naturligvis nyde det lækre læder og det helt igennem smukke design!

 • anette larsen
  december 23, 2015

  Sort vil gøre lykke. tasken vil gøre en stor forskel i netop mit job hvor jeg er konstant mobil og skal have div. forskellige ting og sager med mig . de store tasker er tit mere i vejen ens til gavn, clutch ville blive min lille nye BF

 • Charlotte Smed
  december 23, 2015

  Alt ligger bare og roder i tasken lige nu. Det kunne være fedt med en taske hvor dette ikke skete. Indbygget batteri, så bliver det ikke meget bedre ;-)

 • Clara
  december 23, 2015

  Den funktion der ville gøre min hverdag nemmere med denne clutch er at der er små rum til alle de ting man skal have med til hverdag, og at der er plads til en tablet. Den grå er den, jeg har set mig lun på.

 • Annette J
  december 23, 2015

  Det er lige noget som jeg kan bruge. Så tager chancen og smider et lod i puljen :)

 • Susanne Søndergaard
  december 23, 2015

  Jeg tror, jeg ville være super glad for inddelingen med de mange rum, der passer til mine uundværlige elektroniske dimser og ledninger. Overblik, fremfor at tingene bare forsvinder ned i et sort hul, må være toplækkert!

 • Helle
  december 24, 2015

  Den taske er lige efter mit hjerte med en masse lommer. Det mangler jeg altid i en taske. Hvorfor skal tasker kun have 1-2 lommer.. Det har jeg aldrig forstået. Lækkert at der også er indbygget batteri i selve tasken.

  Tasken i enten sort eller grå vil være et hit hos mig.

 • dorthe
  december 25, 2015

  Et stort ønske er i black, men hvis jeg vinder tror jeg egentlig farven er ligegyldig, da den er så multifunktionelt og så slipper jeg for at gå flad på mobilen. Glædelig jul og tak for Electronista

 • Lena Rosaline Rømer
  december 25, 2015

  . Hallo hallo…..det er da bare den smarteste taske til dato. Har lige købt minien, man bliver da helt høj af glæde over sådan en sag. ALLE mine veninder er grønne af misundelse.
  Send bare julemanden på et forsinket besøg her hos mig, og helst med en lækker CLUCTH fra Elektronica.
  Farven må gerne have samme farve som julemandens støvler.
  Juleknus Lena

 • Malene R
  december 25, 2015

  Det indbyggede batteri og de mange lommer, vil være med til at gøre en forskel i min hverdag, således at jeg ville kunne holde styr på alle mine ting i tasken. Og så ønsker jeg mig tasken i sort.

 • Pernille
  december 27, 2015

  Jeg ønsker mig den i den klassiske sorte.
  Er sikker på, den ville gøre livet lidt lettere, når alle mine vigtige kort, mobil, lader og dimser kan samles og sorteres på et sted, når jeg er på farten. Overskueligt, nemt og elegant.
  Så kunne jeg også slippe for jeg-er-småbørnsmor-alting-er-blot-kastet-tilfældigt-i-pusletasken løsningen. ;-)

 • Marie Juul Eli
  december 28, 2015

  Mylderet af små rum er genialt! Og så elsker jeg, at der er en Powerbank med :-) Ville blive vældig glad for en grå!

 • Nezar Nielsen
  december 29, 2015

  Min kærestes standardkommentar, når vi skal ud ad døren er “hvor er mit dankort og mit rejsekort?!” … hendes telefon har som regel 18% strøm, når hun går ud ad døren (bortset fra om morgenen, når den har ligget til opladning hele natten), og skærmen er flækket – nuff said! :)

  (og så tror jeg sort ville passe bedst – det er jo universalfarven!)

 • Dorte D. Jensen
  december 30, 2015

  Jeg har sådan sukket efter den. Den at bare SÅ fin!
  I første omgang er det helt sikkert strøm til tlf, der vil være den bedste feature – men jeg er sikker på, at den fantastiske opfindelse vil vise sig at være nyttig i mange andre henseender.
  Jeg ønsker mig den i Black.

 • Katrine K
  december 30, 2015

  Jeg ville elske de mange rum til at holde styr på mine ting, og en powerbank indbygget er genialt :-)
  Jeg kunne bruge alle farver, men ender nok mad den klassiske sorte :-)

 • Line
  december 30, 2015

  det er jo super praktisk at kunne oplade og få strøm på farten! Kunne godt have brugt en lækker navy clutch, da jeg var i Helsinki for nylig! :)

 • Connie A
  januar 1, 2016

  Ville elske at vinde denne lækre clutch. Det vil være skønt at kunne samle alle de ting jeg er afhængig af i hverdagen.
  Jeg rejser ofte til møder og her vil den også være vildt praktisk.
  GODT NYTÅR

 • Michael Langergaard
  januar 1, 2016

  Jeg gad godt at min kone tog telefonen bare en gang imellem, når hun er på vej hjem fra arbejde – men telefonen er uden strøm, efter en travl dag på kontoret – så featuren med batteri i tasken synes jeg er fantastisk! Hendes behov er at se smart ud, med en sort Clutch…..og den feature har den sørme også – det er jo Win-Win ;-)

 • Nanna
  januar 5, 2016

  Altså efter at have set den ualmindelig smarte taske på en veninde, har den stået øverst- allerøverst på ønskelisten.
  I min verden af rod og døde mobiler, virker den som det eneste rigtige for sådan en som mig.
  Og så er den sørme også pæn…
  Jeg ender med at kaste mit eget lod i puljen som gadget-nørd.
  Er godt nok vældig voksen, men er også SU, så den vil lande lige på en arm der der bliver vældig glad!
  Sort, -og virkelig gerne med guldkædern
  Venter i spænding med hårdt krydsede fingre

 • Camilla Lauritzen
  januar 15, 2016

  Er så spændt…. Hvornår mon I trækker en vinder???