Ægte hipsters skriver da på dette tastatur

2 Min læsning

Qwerkywriter har specialiseret sig i at producere rigtig gammeldags skrivemaskinetastaturer, som man kan bruge sammen med sin tablet, laptop eller smartphone.

qwerky 3

Det er blevet in at værre hipster, vise sine nostalgiske fornemmelser og at elske alt, hvad der er gammelt og ”vintage”.

For eksempel vil ægte hipsters da gerne have en af de nye smartphones med godt kamera i, men kun hvis de er pakket ind som et Polaroid fra for 50 år siden.

Derfor rammer designerne hos Qwerkywriter helt rigtigt med deres trådløse Bluetooth-tastatur, som ligner noget direkte fra 1955 – og kan sluttes til både en pc, tablet eller smartphone

 

qwerky 4

Hvis (nogle af) mine læsere er gamle nok, har de måske selv siddet og tampet i en mekanisk skrivemaskine. Dengang en elektrisk IBM blev betragtet som futuristisk og meget kostbar.

De mennesker vil få ”flashbacks”, når de ser dette Qwerkywriter-tastatur. Fordums mærkenavne som Olivetti, Erika, Triumph-Adler, Remington, Olympia osv. begynder at flimre for øjnene.

Nutidens små sarte fingre vil nok blive lidt ømme af at skulle trykke så hårdt i tasterne, som man skulle på de gamle skrivemaskiner, men det har Qwerkywriter taget hensyn til.

 

qwerky tastatur 1

Deres retro-tastaturer er lige så bløde og hurtigt reagerende som moderne pc-keyboards, men de afgiver den rigtige og tydelige kliklyd, når bogstavet eller tallet er afleveret.

Qwerkywriter sælger sin tastaturer online til priser fra 329 USD – det er ca. 2.250 kroner. Mon det kunne være en julegaveidé til en gammel skriverkarl m/k?!

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.