App: Undgå madspild og spar samtidig penge

1 Min læsning

Reduktion af madspild er blevet det nye sort. Supermarkederne har særlige sektioner for ‘datovarer’ med produkter, der nærmer sig sidste salgsdato, og fødevareproducenter har reduktion af madspild højt på dagsordenen.

Der er mange måder at ’go green’ på. At smide mindre mad i skraldespanden er en af dem. Og det er ikke bare godt for miljøet, men også for din pengepung.

Vil du også være med til at reducere madspildet, er der masser af hjælp at hente på din smartphone. Appen To Good To Go (TGTG ) er en af de geniale apps, som du skal tjekke ud. I Appen er der samlet bagere, caféer og restauranter fra hele landet, der ønsker at mindske deres madspild og i stedet sælge deres overskudsvarer og madrester til en fast lav pris. Når forretningerne er ved at lukke, kan du komme og hente en bagerpose eller takeaway-boks til en meget fordelagtig pris, og er du ikke sulten alligevel, kan du i stedet vælge at donere et måltid til en hjemløs for kun 20 kr. TGTG er prisbelønnet, digital innovation til en mere bæredygtig livsstil.

TGTG er gratis og fås tilAndroid og iOS.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 + four =

No Comments Yet.