App viser vej til shelters og lejrpladser i den danske natur

1 Min læsning

Tag på sensommertur og overnat i det fri. Appen Shelter giver dig en oversigt over de mange shelter- og overnatningspladser, der findes i Danmark.

Naturen byder på masser af smukke, vilde (og gratis) oplevelser. Du kan samle svampe og bær, bade i skovsøer, spotte dyr, lave mad over bål, nyde stilheden. Overnatter du i telt eller shelter, kommer du endnu tættere på det hele.

I appen Shelter kan du både finde shelters og primitive teltpladser. En del af pladserne er ganske gratis at benytte, mens andre koster et lille beløb. Hvert sted er kort beskrevet i appen, og du kan fx se, om der er en vandpost på stedet og læse, hvilke seværdigheder og udflugtsmuligheder, der findes i nærheden.

Små ikoner giver et hurtigt overblik over overnatningsstedets faciliteter – er der toiletter, bålplads, plads til at sætte telte op?
Du kan også se, hvor langt der er til de forskellige overnatningsteder.

Nogle shelterpladser kan bookes på forhånd, andre steder møder man bare op og satser på, at der er plads.
Er du klar på en fed naturoplevelse? Så skal du bare downloade shelter-appen, pakke rygsækken, proviantere og sætte afsted.
Findes til iOS og Android

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 − 2 =

No Comments Yet.