Appbefaling- Hurtig tid ved psykologen

2 Min læsning

Det kan være svært at få en hurtig tid ved psykologen. Men når man skal, så skal man. Hvis vi virkelig har brug for at tale noget igennem med en psykolog, så er lange ventetider ikke lige det vi har brug for. Nu kan du for 300 kr om måneden abonnere på onlinepsykolog.

Linisha Palm er direktør for We.Care og har udviklet et værktøj, hvor danskere inden for 24 timer kan tale med en autoriseret psykolog over en krypteret videoforbindelse eller skriftlige beskeder på, tablet eller computer. Men er en psykolog på mobilen lige så god en oplevelse, som en psykolog man sidder overfor?

“Mange danskere har den naturlige fordom, at en online samtale er dårligere end en traditionel samtale med en psykolog. Men faktisk viser den seneste forskning, at online psykologhjælp har lige så stor effekt på behandlingen af de mest gængse lidelser som stress og angst” udtaler Linisha Palm.

Bag virksomhedenWe.Care. står et team af psykologer og erhvervsfolk som ønsker at fremme mental sundhed gennem teknologi. Selve softwaren er udviklet sammen med autoriserede psykologer. Visionen bag virksomheden er at gøre psykologhjælp mere tilgængeligt for alle. Både dem, der allerede får psykologhjælp og dem, der af praktiske eller mentale årsager ikke får psykologhjælp, selvom de har et behov. På We.Cares krypterede platform får klienter psykologhjælp af en autoriseret psykolog via chat og video.

Psykologer med egen praksis kan også benytte WeCare.Software til online psykologbehandling af deres egne klienter. Så hvis du allerede har en god psykolog kan du spørge hende eller ham, om I kan tage et videokald, selvom du er udenbys.

Det koster fra 300 kr. om måneden at abonnere på Wecare. Du kan også betale for enkeltkonsultationer.

Læs mere om We.Care her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 5 =

No Comments Yet.