Appbefaling – Hvad skal barnet hedde?

1 Min læsning

Så sidder I der sofaen og der skal tages en meget vigtigt beslutning. Familien skal udvides, men hvad skal barnet hedde? Der er ingen grund til at hive tykke bøger ned fra hylden. Babys navn kan findes i app’en Navngiv

Der er 39.000 godkendte navne til piger og drenge i Danmark, og du kan finde dem allesammen i app’en.

Hvis Tinder var udgangspunktet for at baby overhovedet blev til, så bliver navnejagten nem med Navngiv. I skal nemlig til at swipe igen. Til venstre med navne I ikke kan lide, til højre med “måske” navne.

Der er muligt at lave særlige søgekriterier, hvis I fx. er på udkig efter et kort eller langt navn. Og det gælder altså om at komme igang. For alle børn i Danmark skalhave mindst et fornavn og et efternavn inden de fylder 6 måneder. Hvis I hænger i bremsen kan der vente en bøde.

Navngiv finder du lige nu til iPhone til 29 kr., mens en Android-version allerede er på tegnebrættet. Det er gratis at hente og prøve Navngiv. I app’en er der mulighed for at tilkøbe adgang til den fulde version med alle godkendte fornavne i Danmark for et engangsbeløb på 29 kr. per bruger.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − 19 =

1 Comment
  • Lise Damgaard
    oktober 24, 2019

    Sjovt nok. Men jeg er lidt gammeldags der. Et navn skal komme indefra og ikke via en eller anden app, hehe.