Apple klar med AirPods Pro høretelefoner

2 Min læsning

Du kender nok allerede Apples AirPods. Måske er du en af de mange tusinde, der til dagligt render rundt med de små, hvide “tandbørstehoveder” i ørene. Airpods er nemlig de bedst sælgende høretelefoner i verden.

Det er overraskende, hvordan et par helt hårde plastik høretelefoner kan passe så mange mennesker så godt. Jeg har faktisk aldrig forstået, hvordan det hænger sammen, med alle de forskellige ører, som der nok findes. Men ikke desto mindre fungerer AirPods for rigtig mange mennesker. Ikke mindst fordi de nemmere end nogle andre earbuds, jeg ihvertfald har testet forbinder med det device, man nu vil lytte på.

Men nu går Apple ud med AirPods Pro versionen, som er udviklet med mere fokus på komfort og form og lyd. Hver enkelt sæt kommer med bløde, fleksible silikonepropper i tre forskellige størrelser, som tilpasser sig formen i det enkelte øre. Det skulle også gøre det muligt at få en endnu mere omsluttende lyd.

AirPods Pro bruger et ventilsystem til at udligne trykket, så de skulle blive endnu mere behagelige, og dermed undgås ubehag, som man ellers ofte kan forbinde med in ear høretelefoner. AirPods Pro er sved- og vandafvisende og en specialfremstillet forstærker skulle ifølge Apple give en ren og meget tydelig lyd og samtidig forlænge batteritiden.

AirPods Pros størrelse og ydeevne er mulig takket være system-in-package-design (SiP), hvor kernen udgøres af H1-chippen, som er designet af Apple. H1 er forsynet med 10 lydkerner og driver alt fra lyd til Siri.

AirPods Pro har samme batteritid som AirPods med op til fem timers lyttetid. I Aktiv støjreduktion giver AirPods Pro op til 4,5 timers lyttetid og op til 3,5 timers taletid på en enkelt opladning. Opladning foretages ved blot at lægge AirPods-etuiet på en Qi-certificeret opladningsplade eller bruge Lightning-porten, når man er på farten.

Prisen på de nye Apple Airpods Pro bliver 2.199 kroner og de kan bestilles på apple.com og i Apple Store-appen i USA og i mere end 25 andre lande og områder. AirPods Pro afsendes fra onsdag den 30. oktober og kan fås i butikkerne fra senere i denne uge (varierer alt efter land og område). 


15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + seven =

No Comments Yet.