FASHION I LÆNESTOLEN

af

F

ashion og glamour nu direkte på din iPad. Mens den digitale forbruger igen er ved at vænne sig til at kunne læne sig tilbage i den bløde stol med et godt og nu digitalt magasin, lancerer Condé Nast nu en VOGUE-applikation til iPad.

Lad os nu lige være helt ærlige. Vogue er et lækkert magasin, men tungt som ind i helvede. Det er ikke lige en sag, man smider i tasken, og hvis man virkelig vil gemme alle de gamle numre (og det vil man for Vogue er både dyrt og smart), så kræver det fysiske magasin temmelig meget hyldeplads.

Hvis du derimod er en heldig iPad ejer, kan du smide designersko på alle hylderne og stable dine VOGUE magasiner på din iPad’s digitale hylder. Med VOGUE iPad applikationen kan du slæbe hele årets magasiner med dig, hver eneste gang du forlader hjemmet. Hvem ved? Måske har du pludselig 15. minutter til at læse det interview med Marc Jacobs, du missede i april?

“Vi befinder os nu et sted hvor os, der udgiver magasiner endelig har det vi længe har drømt om. En mulighed for at kombinere magasin-formatets mulighed for fordybelse med billeder i høj kvalitet og digital storytelling” siger Albert Read, general manager for Condé Nast.

Du kan allerede nu glæde dig til at bladre gennem de digitale sider af dette års december udgave af VOGUE. VOGUE’s December issue kan købes i iTunes butikken fra november.

Ulempen? VOGUE applikationen fungerer ikke rigtig som smart (helt tilfældigt efterladt) magasin på dit sofabord.

Condé Nast introducerer også an iPad app for WIRED, og lover flere magasiner er på vej.

P.S Du skal ikke lige forvente at prisen på VOGUE falder, bare fordi indholdet går fra iPapir til iPad.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *