Gør din mobil til et suverænt kamera med Snapseed

af

Mobiltelefonernes kameraer er blevet gode, men de har stadig en begrænsning i antallet af pixels. Find derfor styrken i de mange apps, der er til rådighed til efterbehandling af dine billeder, herunder Snapseed!

At tage fat i Snapseed fra Google, der tilmed har mere end 7 år på bagen, kan virke helt ”old school”, men der er mening med galskaben.

S

napseed indeholder alt – ja alt – hvad man skal bruge til efterbehandling af billeder – ikke mindst en let og intuitiv tilgang til redigeringen.

28 hovedkategorier!

Snapseed indeholder 28 hovedkategorier inden for billedbehandling. Alt fra justering af struktur, skarphed og hvidbalance til reparation af mindre heldige områder og omdannelse til sort/hvid.  Dertil kommer, at hver funktion har en del muligheder for tilpasning. Mulighederne for redigering er praktisk talt uendelige!

2 af de bedste features

Af de mange muligheder i app’en, så er der to, der springer i øjnene:

Genbrug af seneste ”Look” – hvis man tidligere har lavet et godt ”look”, så kan der allerede ved åbning af et billede, vælges ”Seneste”.

Se ændringer – giver mulighed for at se de ændringer, man har foretaget til billedet. Og ikke bare fortryde den seneste handling, men kan springe længere tilbage i redigeringsprocessen og justere de ændringer, man foretog der.

Med andre ord en app, der for de flestes vedkommende burde være nok til redigering af billeder. Hvad enten det er til fotoalbummet, Instagram, Facebook eller andet.

Husk en app kan aldrig lave et supergodt billede! Fundamentet skal være i orden, så brug tid på at finde de rigtige motiver! 

Læs også: ELEKTRONISTAS 5 TIPS TIL DET LÆKRE LOOK- SÅDAN LIGNER DIN (LILLE) VIRKSOMHED EN MILLION

1 Svar
  • Kristian
    juni 19, 2018

    Sindssygt fed app – har brugt den en del på det sidste. Instagram feedet blev bare dét bedre! :-D

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *