Omdan din telefon til en vindmåler

af

Skal du sejle, surfe eller lege med drager i ferien? Så er det smart at have tjek på vindstyrken. Og det kan du bruge din smartphone til.

vaavud-red1

H

vis du er til sejlads, kitesurfing, drageflyvning eller fjernstyrede fly, eller andre ting, hvor det er praktisk at have styr på vindretningen og –styrken, kan du få helt tjek på den aktuelle lokale vindhastighed med det danske firma Vaavuds særlige propel med tilhørende app, som forvandler din smartphone til en vindmåler.

Propellen sættes i høretelefon-stikket på din mobil, og informationen om vindhastigheden og –retningen kan så aflæses på den tilhørende app på mobilen, hvor du også kan se andre vejrentusiasters målinger i hele landet.

Appen kan downloades gratis til iPhone og Android, og den lommevenlige vindmåler (rød, grøn eller hvid) kan købes på vaavud.com til 299 kr.

1 Svar
  • Mathias
    juni 10, 2018

    Jeg har rigtig gode erfaringer med Vaavuds vindmåler! Synes det er et mega genialt koncept. Nu sejler jeg meget og kitesurfer en del. Så når jeg kommer på stranden er det perfekt at få information om vindforhold.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *