Sådan finder du alternativet til en iOS- eller Android-app

af

Kender du det, når den der fede app alle snakker om, kun findes til iOS, og du skuffet må lægge din Android-telefon tilbage i lommen eller vice versa? Så læs med her, hvor du får et lille tip til et sted, du med fordel kan gå hen for at finde alternativer til de apps, du elsker, hader eller leder efter.

E

lektronista.dk og Elektronista i din radio (24syv) er fyldt med geniale, musthave-appbefalinger. Nogle apps findes desværre kun til enten iOS eller Android. Og det er selvfølgelig irriterende, hvis du fx falder over lige den app, du står og mangler, men ikke kan downloade i din appstore.

Heldigvis har det svenske site AlternativeTo.net lanceret en gratis service, der baseret på crowdsourching, hjælper dig med at finde et alternativ til den app, du efterlyser – og ofte med de samme eller bedre features end det produkt, du oprindeligt var på udkig efter eller havde hørt om. Sitet er fyldt med alternativer – ikke kun til apps, men også til computerprogrammer som Photoshop eller software som TeamViewer.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *