BARBIE FLASHER PROGRAMMERBAR LED KJOLE

2 Min læsning

Af Marie Olufsen

Elektronista synes den blonde, landbenede, storbarmede Barbie som kommer med heste og lyserøde kjoler som udstyr er noget fesen. Til gengæld varmer vi lidt mere op, når den halvgamle amerikaner er astronaut, programmør eller klædt i tech fashion med touch funktion. 

Barbie-led-kjole

Barbie har været en omstridt, udskældt og elsket dukke i alle de 54 år hun efterhånden har på bagen. Man kan sige mange ting om hende, men faktum er, at hun, trods umenneskelige mål, dukkeansigt og lyserødt univers, er en kvinde med utroligt mange talenter og mange ret seje professioner bag sig; 126 for at være helt nøjagtig.

2010ComputerEngineer-767x1024Af de mest spændende kan nævnes astronaut i både 1965 (fire år før nogen mand nåede månen), 1985 og 1994. I 1973 var hun kirurg, i 1991 pilot og i 2010 blev hun computer programmør – efter en internetafstemning om hvad hendes nye karriere move skulle være. (Men vi kan nu godt undre os over, at det alligevel altid skal være så lyserødt)

Barbie-LEDOg Barbies nyeste karriere har allerede båret frugt – hun er nu gået all in i high-tech mode og er hoppet i en programmerbar LED kjole, vel at mærke før vi andre har adgang til den slags i high street butikkerne.

Kjolen er baseret på den nyeste touch-screen teknologi og kommer med tre forskellige muligheder for selv at designe udtrykket, uden at man behøver kende til kode eller programmering. Enten kan man vælge et af de forprogrammerede designs, eller også kan man tegne sine egne ved hjælp af den tilhørende pen.

Og som om det ikke var high tech nok, så responderer kjolen’s design også på musik og lyde. Hvordan er dog stadig uvist.

Barbie Digital Doll dress forventes at lande i butikkerne i USA i august 2013 og man kan jo bare håbe at Barbie’s nyeste job og mode vil inspirere både piger og drenge til at deres fremtidige karrierer.

Se mere om LED Barbie

Læs mere om Barbies karrierer

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − 5 =

No Comments Yet.