BeoPlay H7-høretelefoner – lækkert legetøj for voksne

2 Min læsning

BeoPlay H7 by B&O er det seneste medlem i serien af B&O-hovedtelefoner. Et meget sofistikeret produkt med et lidt legetøjsagtig navn.

Det er ret retro for mig at vende tilbage til disse over-ear-hovedtelefoner, som bliver ved med at give mig associationer til ørevarmere. De ligner også rigtig meget de hovedtelefoner, vi havde i mit barndomshjem i 1980’erne. Det var primært min bror, der anvendte dem, når han øvede på sit trommesæt. Vi andre burde dog også have haft hvert sit sæt, men sådan var det jo ikke dengang. Huset havde et par!

De er så stilrene de nye BeoPlay H7.

BeoPlayH7

De bedste materialer, uden ledninger og med touch-interface. Og efter sigende, så bliver de kønnere med alderen – ak ja. Deres udformning gør dem nærmest til en beklædningsdel, og mine overvejelser om anskaffelse handler egentlig også mest ”om de vil klæde mig”. Lydkvaliteten føler jeg mig ret tryg ved; er sikker på, at den er der ikke er gået på kompromis med.

Min plusminusliste:

  • Trådløse < > Husk opladning
  • Behagelige at at have på < > Klæder de mig?
  • Super lyd < > Glemmer at lytte til andre
  • Gode til at lukke andre lyde ude < > Svære at have under cykelhjelmen

 

Situationer hvor jeg vil elske at eje disse hovedtelefoner…:

Som ejer af trådløse over-ear-hovedtelefoner vil jeg glæde mig til at afholde den vildt sjove festleg, hvor en person har hovedtelefoner på, skal synge med, og holdet skal gætte sang og kunstner. Prøv det! Det må være endnu bedre med trådløs, så kan man danse frit til.

Gåture hitter på sundheds-skalaen, og hvor vil give det et ekstra boost at have disse hovedtelefoner på og playliste med favoritnumre eller Elektronista podcasts.

Desuden vil jeg glæde mig endnu mere til min næste rejse, uanset om det er med bus, tog eller fly. Sommetider er det vild luksus at være alene blandt mange andre.

Hvor vil du bruge BeoPlay H7?

Læs mere om B&O PLAY på:www.beoplay.com

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 − 1 =

No Comments Yet.