BESKYT IPAD MOD VAND, SAND OG BOLLEDEJ

1 Min læsning

Af Kristina Blenker

Bliver du smånervøs når iPad’en skal med på strandtur eller med i køkkenet, når der skal bages? Med CleverWraps til din iPad, kan du bekymringsfrit lege strandsild eller hente bageopskriften med våde fingre.

CleverWraps er lavet af plastik og giver din iPad den optimale beskyttelse mod snavs, vand, og fedtede fingre, mens du uden problemer kan bruge touchskærmen og lytte til din yndlingsmusik.

Nu kan du sagtens spille angry birds eller wordfeud i badekaret og tage den med ro, når du ligger ved poolen og børnene plasker rundt, for coveret er lige til at tørre over med håndklædet, hvis et hop fra vippen sender en sky af vand i din retning.

De special designede covers, gør at du ikke længere skal være bange for at få ridser på skærmen fra sandkorn, når du er på stranden. Eller være bekymret for de fedtede fingre, når du midt i bagningen må google opskriften igen, fordi du pludselig er i tvivl om, hvor mange æg, der skal i dejen!

CleverWraps lukkes med en ziplock-lås og en tapestrimmel, og slutter helt tæt omkring din iPad, derfor kan du ikke bruge et wrap flere gange. Til gengæld kommer CleverWraps med 3 wraps i pakken til 14,99$, svarende til 90kr og kan købes på amazone.com

Hvad gør du for at beskytte din iPad?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.