BESKYTTENDE HUD TIL iPHONE OG IPAD

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Unik og sikker på én gang? 3D cover beskytter og customizer din iPhone og iPad. 

Jeg kan ikke tælle de gange jeg har tabt min iPhone. Min iPad taber jeg ikke så tit, til gengæld rasler den løst rundt sammen med nøgler og andre ridsende ting i min taske. Derfor er jeg sådan set altid på udkik efter nye covers som kan beskytte de kære små. Det er også meget praktisk at finde et cover, som får f.eks. en iPhone på et cafébord til at se anderledes ud end alle de andre iPhones som ligger på cafébordet.

Jeg har testet Drome Skins. Ekstra “hud” som er utrolig nemt at sætte på iDevices. Drome “huden” fungerer som et stort klistermærke, men med 3D effekt (som i praksis betyder at huden er meget tyk og beskyttende) får iProduktet næsten ny form. Det bliver ihvertfald på en eller anden måde lidt blødere på fladerne. Som en slags plastikpude udenpå.

Nu er jeg jo ikke alt for vild med gadgets som går hen og bliver dullede. Sommerfugle, blomster og Hello Kitty er dermed typisk et no go. Da jeg skulle vælge to Drome Skins hoppede jeg derfor også udenom blomsterparken og fandt i stedet et rødt tatoo agtigt slange-look til iPad og et lettere nørdet motherboard look til iPhone. Her er dommen:

Det holder: Super nemt at sætte på. Fungerer som klistermærke man også nemt kan tage af og genbruge. Det efterlader ingen mærker eller klister. Dome Skin beskytter især iPhone ret godt. Især mod små slag og ridser. Hvis man er til søde blomster og forårstemaer er der masser at vælge imellem. (og de er faktisk tilsyneladende pænere end dem jeg endte med).

Det sucker: Dome coveret dækker ikke hele bagsiden af den nye iPad. Det betyder, at der er en metalkant omkring selve coveret, og det ser lidt fesent ud. Samtidig vejer coveret også godt til, så hvis man har den “tunge” nye iPad så kan man pludselig godt mærke vægtforskel. Fordi coveret nærmest sidder på iPad og iPhone som en hævet pude betyder det også at homeknappen sidder lidt dybt og ikke er så intuitivt tilgængelig mere. Selve coveret skaber friktion, hvilket faktisk kan komme til at virke lidt fedtet. Og så synes jeg udvalget af pæne unisex covers er lidt sløjt.

Du kan se nærmere på Dome Skin covers til iDevices på sitet Domeskin.com iPhone covers koster $ 19.99 og iPad koster $ 29.99

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen + two =

No Comments Yet.