BOOK FLYREJSER PÅ MOBILEN

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Jeg har i årevis booket alle mine rejser på nettet. Det er som regel billigere, selvom jeg ofte er endt med at bruge så meget tid på at søge, at det helt sikkert bedre havde kunne betale sig, hvis jeg havde brugt 1000 kr. mere på billetten og så brugt min tid på at arbejde i stedet.

Men så kom Momondo. Et virkelig overskueligt og endda pænt site, som trawler nettet for rejsetilbud for at finde den billigste og bedste til lille mig. Jeg har brug for sådan en assistent, jeg er nemlig meget besværlig, når det gælder flyrejser. For det første vil jeg, når det overhovedet er muligt, altid flyve direkte. Jeg kan finde på bedre ting at bruge livet på end at kede mig i en lufthavn. For det andet er der særlige flyselskaber, jeg ikke gider flyve med. Det kan være ganske irrationelle ting- som at de flyver med propelfly istedet for jet eller komfortting- som at de ikke har individuelle medieafspillere.

Momondo giver et ret godt overblik og sparer mig en del tid og så ender jeg som regel med  den billet, der passer mig bedst. Men nu behøver jeg ikke at sidde ved computeren mere. Momondo har lanceret en app som faktisk gør det samme som websitet bare på en mindre skærm. Man kan endda booke og betale billetter via mobilen, og det glæder jeg mig til at gøre!

App’en kan næsten det samme som websitet. Det eneste jeg savner er grafen over prisernes udvikling i dagene omkring mine valgte rejsedage. Men hvis jeg finder en billet, der giver mening, så kan jeg leve uden- i bekvemmelighedens navn.

Momondo Flight Service app’en er gratis i Apples app store

Hvad bruger du til at finde det bedste billetter online eller med en app?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + 8 =

1 Comment
  • Jesper Dahl
    juni 3, 2011

    Hej Christiane

    Momondo er aldeles fremragende. Benytter den ofte. Den savner dog et par relevante lavprisselskaber, blandt andet RyanAir og Air Berlin.
    Så søgeresultatet bliver aldrig 100% korrekt. Jeg kan jo ikke få vist den direkte afgang fra Århus til Girona, eller Air Berlins Kreta-rute fra Hamburg…