Brug din smartphone som PC

2 Min læsning

Nu kan du bruge din smartphone som PC. Microsofts nye Lumia-modeller er de første mobiltelefoner med Windows 10-styresystem.

Microsoft vil vist gerne have, at vi skal ønske os enten den nye Lumia 950 eller Lumia 950 XL i julegave, for den 3. december lander de nemlig på hylderne i Danmark. Telefonerne kan forudbestilles allerede nu.

De to telefoner er de første med Windows 10-styresystemet, præcis som du kender det fra din computer og Windows-tablet, og tilpasser sig efter hvilken størrelse skærm, du ser det på. Du kan altså downloade en app på din telefon og også bruge den på din bærbare.

Microsoft-Display-Dock-01

Hvis du ikke har en pc, men har brug for en større skærm, end den du har på din Lumia 950, kan du via en Microsoft Display Dock sætte din telefon til en skærm, tastatur og mus – og vupti, så har du en computer med Windows 10.

Lumia 950 og Lumia 950 XL

De to nye Lumia-telefoner har begge et 20 megapixel kamera med en ny slags blitz, der skulle give et mere naturligt lys. Der er hele to antenner i, hvilket skulle sikre langt bedre dækning, hvis man gerne vil bruge sin telefon som – en telefon…

Du kan lade telefonerne lynhurtigt med USB-C, en særlig type USB, som er ekstra hurtig.

Med i prisen får man desuden en Microsoft Display Dock.

Lumia_950_Marketing_01_DSIM

Lumia 950 er 5,2″ og koster 4.999,- kroner (inkl. Microsoft Display Dock frem til d. 31. januar 2016)

Lumia 950 XL er 5,7″ – 5.499,- kroner (inkl. Microsoft Display Dock frem til d. 31. januar 2016)

Efter 31. januar koster Microsoft Display Dock 999,- kroner

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − nine =

No Comments Yet.