But first- let me take a #selfie sangen

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

To amerikanske DJs har stor succes med hit om den selvoptagede selfie-kultur. Sangen #Selfie har nu fået næsten 44 mio clicks på Youtube. 


The Chainsmokers er en New York DJ duo bestående af Andrew Taggart  (1990) og Alex Pall (1985). De to DJs ville gerne lave en sang som ironiserede over selfie fænomenet og de kommentarer som de var vant til at overhøre i klubmiljøet.

Chainsmokers-1026x684

“Vi havde allerede teksten klar og vores ven Alexis kom over og læste teksten op. Hun nailede den fuldstændig. Sangen blev lavet på kun omkring 2 timer” fortæller de til Ryanseacrest.com

I videoen står to piger (ikke Alexis som indtalte teksten) foran et spejl og den ene ævler løs med selvoptagede observationer som “I got only 10 likes in the last 5 minutes do you think I should take it down” og “can you guys help my pick a filter? I don’t know if I should go with X-pro 2 or Valencia? I wanna look tanned”. 

let-me-take-a-selfie-sang

Drengene trak på deres netværk og fik blandt andet David Hasselhoff og Snoop Dog til at lave en selfie til videoen, og fans af sangen fik muligheden for at få deres egne selfies med i videoen. En særlig emailadresse blev oprettet og over 2000 indsendte deres billede.

Ovenpå #selfie sangen er linjen #letmetakeaselfie blevet et meme på internettet hvor typisk bruger sætningen ironisk til at påpege det meget overfladiske element ved internettets besættelse af selfies.


Det er kun lykkes mig at finde en dansk produceret #letmetakeaselfie video. Men den får pointen igennem.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.