Christiane Vejlø nøgen

4 Min læsning

Vidste du at Elektronista udgiver et helt gratis Inox Magasin med masser af fordele? F.eks. at du ved mere om digitale trends end dine venner. Skriv dig op her. 

Christiane Vejlø nøgen. Ja det gik pludselig op for mig, at det foreslår Google af og til, når man søger på mit navn. Googles forslag er jo baseret på, hvad andre tidligere har søgt på, så hvor fjollet det end er, må man jo så antage, at nogen har haft en interesse i at se lidt hud. Der må jeg jo, som det jævnt kedelige menneske jeg er, så skuffe. De billeder der i tidens løb er taget af Christiane Vejlø uden tøj på, er fra da jeg var 3-4 år og løb rundt ved Vesterhavet og havde blåbær i hele hovedet og kaldte mig selv for Christian. Og de fotos eksisterer så også kun i papirformat og derfor heldigvis ikke på nettet.

Hvis man Googler Christiane Vejlø nøgen, så dukker der forskellige uvæsentlige forslag op. Det nærmeste er dog det tweet og det Instagram billede, jeg delte den dag jeg gik helt i LOL over, at nogen faktisk gad søge efter en nøgen Elektronista. Siden har jeg så gjort mig nogle tanker. Hvis man arbejder strategisk med sit brands tilstedeværelse på Internettet, så er der jo noget der hedder SEO. Search Engine Optimization. Man kan simpelthen gøre noget for, at man ranker bedre i Google og dermed får mere trafik. Det handler tit om at producere content, hvor man sørger for at få nævnt de ord, som folk kan finde på at søge på. Sælger man undertøj, så kan man f.eks. nævne en masse brandnavne, noget med gaver, kærester, jul, pakker etc. Gør man det godt nok, kan man komme til at ligge som ét af de første links, når folk søger efter det produkt, man udbyder. Og ligger man i toppen, så får man simpelthen mere trafik på sit site. Det kan med andre ord være mange penge værd. 

Christiane-Vejlo-Google-Search

Men kan jeg så bruge søgningen på Christiane Vejlø nøgen til noget? Altså ud over at ryste lidt på hovedet over at nogen gider.  Der findes selvfølgelig ikke noget indlæg på Internettet,  der handler om billeder af Christiane Vejlø uden tøj påOg jeg kan med ret stor sikkerhed sige, at det heller ikke er sandsynligt, at det pludselig dukker op. Altså med mindre nogen tænker, hey mon ikke man kunne drive lidt Internettrafik ud af den slags søgninger? Og hvorfor skulle den nogen så ikke være mig selv? Når søgningen åbenbart sker derude, så kan jeg jo ligeså godt selv være den der tager trafikken. 

Jeg fortalte min kollega Nikolaj Sonne om min idé, og spurgte ham om folk også søgte på Nikolaj Sonne nøgen. Det viser sig at det gør de! Og det har Se & Hør allerede benyttet sig strategisk af. Selvfølgelig har de ingen nøgenbillede af en pæne, unge Nikolaj Sonne. Men de har til gengæld af Nicolaj Sonne. En ganske anden ung mand dog med et navn der ligger tæt op af tv-værtens. De er endda så frække, at de siger “Nikolaj Sonne viser sin Ding”. Talk about click bait! Rimelig provokerende gjort faktisk. Men selvfølgelig fuldstændig standard i jagten på eyeballs på nettet.

Og indlægget, du læser lige nu, er selvfølgelig resultatet af mine overvejelser. Jeg er gået helt nøgternt og strategisk til værks. Jeg har fortalt historien og samtidig forsøgt at indflette søgeord, som man kunne forestille sig kunne lande i Google søgefeltet. Og nu er jeg så spændt på, hvordan det går med eksperimentet. Bliver det mit eget indlæg der kommer til at ligger først, hvis man søger på Christiane Vejlø nøgen ? Hvor lang tid går der, inden det sker? Hvilken konsekvens har det, at jeg selv laver det her indlæg? Kommer folk til at bruge de søgeord mere, fordi de vil læse netop dette indlæg? Er det godt at min egen blog får trafikken? Eller er det de helt forkerte, der lander her?

Når man nu snakker om SEO, så er det jo også sådan, at den der søger, gerne skulle finde frem til det resultat, de håber at finde. Ellers er det jo egentlig et dårligt linkforslag. Og jeg er ikke så naiv, at jeg tror, at dem der finder på at Google Christiane Vejlø nøgen og absolut intet finder,  pludselig skifter fokus når de lander på det her mockindlæg på Elektronista.dk og istedet så beslutter sig for at købe digital trendrådgivning eller hyre mig til en bestyrelsespost. 

Men hvis man er Internet nørd og blogger og ser idéen til en post, som ingen har skrevet, men man ved flere er interesseret i at finde, så er det da bare med at owne den og smide den afsted, inden en anden gør det. Hermed gjort! Med en lille minilektion i SEO.

Hvis du har flere idéer til hvordan man leder trafik hen på ens egen virksomhed, og hvordan man optimerer sit indhold, så det ranker bedre i Google, så smid endelig en kommentar herunder.

Og sorry hvis det virkelig ikke, var det her indlæg du ledte efter :-)

Christiane-Vejlo-NøgenOpfølgning:

Senere samme dag. Mission complete!!!

Genial-SEO

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + 18 =

7 Comments
 • EH
  september 7, 2015

  Hvor er nøgenbillederne, jeg er blevet snydt.

 • Nicole Wilstrup
  september 7, 2015

  Hahahahaha!! Det er sjovt…

 • Ebbe Nikolajsen
  september 8, 2015

  For pokker, nu må i altså lige styre jer lidt. Hvorfor skal alting trækkes ned på det plan. Og hvis folk endelig vil se hinanden nøgne, så besøg dog en nudist lejer og få jeres lyst styret der. Der findes faktisk foreninger, hvor tøj slet ikke er påkrævet. Jeg nævner ikke nogen her.

 • Jens R. Lorentzen
  september 11, 2015

  Det er jo en ret genial måde at trække folk gennem bloggen :-) Men jeg forstår godt forundringen over, at der pludselig dukker nogle sindsyge forslag op når man googler sig selv. Effekten bliver dog lidt som den største hadeting i min verden. Når folk lægger en film op på Facebook, med en tekst der siger eks. “hun stod og ventede på bussen, men så skete der noget helt fantastisk”…. klik og se hvad der skete og folk hopper direkte på limpinden :-)

 • PrincessPointless
  september 11, 2015

  Har som blogger og mælkeallergiker opnået at skubbe andre store sider af pinden… Da jeg fx lavede en “mælkefri creme brulee” og udnyttede de forskellige SEO-hacks (har arbejdet proff. med SEO i to-tre år i mit arbejde og kender en del til det).
  Derudover oplevede jeg at min anmeldelse af Nimb Brunch for nogle år siden fik flere clicks og højere placering end Nimb selv… Efter jeg gjorde dem opmærksom på finten og spurgte om de havde overvejet samarbejde med madbloggere, fik jeg tilbud om at prøve deres nye brunch gratis for to – fordi de siden min anmeldelse havde ændret deres brunch-menu.

  Så sådan kan man altså også bruge SEO til noget nyttigt… ;-)

 • PrincessPointless
  september 11, 2015

  Hov – ikke af pinden. Men har ranket som nr 1-3 hvor de store sider tidligere lå højere.

  Og Det var egentlig ikke fordi jeg specifikt gik efter Nimb, det endte sgu egentlig sådan ved et tilfælde. Så well, SEO kan altså være ret sjovt indimellem ;-)

 • Henrik V Blunck
  februar 6, 2017

  Genialt indlæg. Så nemt kan det siges. :-)