Content fest hos Telmore – alt på ét sted?

3 Min læsning

Af: Cille Bjerring Larsen

Telefonselskabet Telmore lancerer på mandag d. 16. juni en ny pakke som samler en bunke content i den vildeste indholdspakke vi har set fra et teleselskab. Tjenesten byder på 12 forskellige indholdspartnere indenfor tv, musik,  film, avis- og magasinstof.

Screen Shot 2014-06-15 at 12.41.23 PM

Er du også en af dem der er hoppet med på seriebølgen, eller en af dem der er begyndt at læse e-bøger og gerne vil samle dine abonnementer ét sted? Så kommer Telmore fra på mandag med en løsning som måske er lige sagen for ikke bare dig, men hele familien. Elektronista har kigget lidt nærmere på det som indtil nu er afsløret.

Hvad indeholder pakken?

I pakken Play får du alt fra serier og søger til data og telefoni inkluderet. Pakken kommer til at koste 249 kr (første måned får du for 99 kr) og indeholder mere specifikt følgende:

 • HBO Nordic
 • TV 2 Play
 • Min Bio
 • C More Play
 • TELMORE Musik
 • Mofibo
 • Ekstra Bladet Ekstra
 • Politiken Web
 • Euroman
 • Eurowoman
 • Gastro og Rum
 • Fri tale, SMS og MMS
 • 5 GB data
 • 4G netværk

Spekulationer…
Hvad der på mandag blandt andet bliver interessant at finde ud af, er hvorvidt du kan bruge tjenesten på flere enheder. Man må dog formode at kun en tjeneste kan bruges ad gangen. Dernæst kommer der spekulationen i om alt dette dejlige indhold dog kan klares med “kun” 5GB – De fleste vil nok godt kunne klare det, men det afhænger af forbruget og om hastigheden så blot sænkes som nu eller om der skal tilkøbes ekstra data er endnu også uvidst, men mon ikke Telmore fortsætter med den nuværende løsning hvor hastigheden sænkes når pakkens mængde er opbrugt.

Kan man nøjes med Telmore Play?
Man kan med det blotte øje klart se, at de førnævnte tjenester ville løbe op i langt mere end pakkens pris hver for sig. Der hvor man så kunne begynde at spekulere i om det kan betale sig er ved, at spørge om man ikke stadig vil beholde abonnementer hos Netflix og andre udbydere at magasiner og tjenester som i dag er blevet en stor del af danskernes medie-hverdag.

Nyt identitet
Udover den nye pakkeløsning ændrer Telmore i samme ombæring hele den digitale identitet ved at skifte den velkendte grønne farve og de bløde telmore bogstaver ud med mere seriøse former og farver som i stor stil henleder mine tanker på Sin-city genren. Det er efter min mening frisk og kan være med til at trække Telmore en ny spændende retning hvor både indhold og udseende opfriskes. Hvorvidt dette kan være med til at trække de mange mobil kunder med hang til medie-abonnementer en masse til Telmore eller om det er de eksisterende kunder, som vil udnytte at kunne få en masse mere i deres pakker for et lille beløb (og derved ikke skifte teleselskab), bliver interessant at se.

Hvad synes du om de første udmeldinger fra Telmore om Play pakken? Kan det få dig til at skifte teleselskab?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × 1 =

4 Comments
 • Louise
  juni 15, 2014

  Jeg synes, det er et virkelig spændende tilbud, og jeg tænker også, at det er den vej, tendensen går for teleselskaberne. At de ikke kun kan konkurrere alene på pris på data, fri sms, mms og tale, men at de bliver nødt til at have den der ekstra ting, der gør dem attraktive. Af samme årsag skiftede jeg selv fra 3 til Zenji (som dog er et selskab under 3), fordi jeg synes, deres tilbud er godt. Her er den ekstra ting et gavekort på 100 kr. til nogle af de butikker, jeg alligevel handler i. Men krydret med 10 GB data, fri sms, mms og tale til 200 kr. Og her kan jeg samle gavekortene sammen i op til 6 måneder.

  Men jeg synes, konceptet med at blande content på den måde, er genialt… men samtidig så banal, at jeg ikke kan lade være med at tænke på, hvorfor der ikke er nogen, der har tilbudt det før. For det giver jo vildt god mening, at man samler alle de contentpakker med tele/dataabonnementet, så man får endnu mere ud af sin mobil eller iPad. Og jeg tror, at Telmore nu har brudt hul på isen, og inden længe vil alle selskaberne konkurrere på disse pakker. Og det teleselskab, som får Netflix med i pakken, er helt klart dem, der står stærkest.

  Men der er også plads til forbedringer i disse pakker. Som du selv påpeger, så er 5 GB jo alt for lidt. Dernæst – hvordan fungerer det på tværs af platforme? Jeg ser typisk film og serier på min computer, hører musik og lydbog på min mobil, surfer på min iPad, når jeg ser tv eller er ude og rejse. Og jeg har webabonnement på Politiken, men modeblade foretrækker jeg på papir. Kan jeg bruge samme mobilabonnement på alle disse platforme eller kræver det, at jeg laver en hotspot, når nu jeg har et andet bredbåndsabonnement oveni?

  Jeg tænker, at disse spørgsmål vil de fremtidige abonnementer også tage højde for, sådan at der kommer nye ultraabonnementer, der virker på tværs af platforme (og som også inkluderer tv) og er med ubegrænset data. Og så tænker jeg også, at der kommer mere valgfrihed, ligesom mange tv-pakker i dag også tilbyder, hvor man kan blande sin egen pakke. Jeg er fx ligeglad med Ekstra Bladet Ekstra, men ville da gerne kombinere Politiken med et abonnement på Information eller Weekendavisen.

  Men det er helt klart et skridt i den rigtige retning. Og jeg håber, at de øvrige teleselskaber videreudvikler konceptet, så pakkerne kan blive endnu bedre.

 • Søren Bech
  juni 16, 2014

  Det er da vildt interessant.

 • Eva Jensen
  juni 17, 2014

  Mobilselskaberne har i mange år kæmpet om kunderne ved at presse prisen ned, og nu kan den ikke komme længere ned. Derfor skal man fine nye områder at konkurrerer på, og indholdsleverandørere vil vi se meget mere til i fremtiden. Data er samtidig det som selskaberne stadigvæk kan tjene penge på, og med alle disse tilgængelige tjenester vil dataforbruget automatisk stige.

 • Lars
  juni 20, 2014

  Jeg synes at det er et rigtig godt træk af Telmore, og på overfladen et meget attraktivt tilbud. Jeg synes at det det er lidt fesent at Telmore vælger at sætte TV2/Play logoet på – når det som er inkluderet er TV2/Plays mindste ydelse (on demand pakken). Det kunne være interessant at vide om det er muligt at opgradere de enkelte tilbud i den samlede pakke. Personligt ville en af lydbogstjenesterne være mere attraktive end mofibo.