De 3 bedste (nørdede) Valentines gaver

2 Min læsning

Jeg synes Valentines Day er klistret romantisk og fyldt med uoriginal chokolade, hjerteformede balloner og blomster. Men sådan behøver det ikke at være. Man kan erklære sin kærlighed på den nørdede måde, og jeg har fundet 3 Valentines gaver jeg ønsker mig.

1. Hjertebankelyd

beats-ur-beats

Der er ikke noget mere romantisk end at dele musiksmag. At præsentere hinanden for fantastisk musik og opleve at den anden synes det er ligeså fedt som man selv gør.  Og hvis musikken ligefrem strømmer ud ud af et par høretelefoner der hedder “Beats” (som i hjertebanken), så bliver det da ikke mere nørderomantisk. Jeg er vild med Beats by Dr. Dre urBeats som koster omkring 750 kr. på Amazon.co.uk

2. Starwars LEGO Minifig vækkeur

yoda-vækkeur

 

Det er intet mindre end en genistreg at slå to så fantastiske fænomener som LEGOs Minifigs og  Starwars yndlingsbuddhist Yoda sammen. Jeg er vild med vækkeuret og kan se det både ved min seng (ud med telefonen!) og på mit skrivebord. Kan næsten ikke forestille mig noget der mere siger “jeg elsker dig”. LEGO  Yoda Minifigure Clock findes for ca. 190 kr. på Amazon.co.uk

3. Et kærestebrev

valentines-kort-nørd

Midt i al den digitale larm, så kunne jeg faktisk også godt tænke mig at modtage et godt gammeldags kærestebrev med posten. Det er hyggeligt at sende søde sms’er, men der er noget særligt i at modtage et flot kort med posten. Så ved man afsenderen virkelig vil det. Husk PostDanmark har en Mobilporto app’en som gør det let at købe en frimærkekode.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.