Den gamle glødetråds-pære bliver gjort hyper moderne med Philips Hue

3 Min læsning

De intelligente pærer fra Hue er nu blevet udgivet med et lækkert retro look, så du kan få alt et bedste fra fortiden og fremtiden.

Den gamle retro-filament elpære har været den hotteste mode i et godt stykke tid, og nu kan du blande de gode gamle dage og high-tech med den nye serie af Philips Hue pærer.

Gamle dage forenes med moderne teknologi

Hvis du allerede kender Hue-pærer, så er der ingen store overraskelser at finde. De fungerer som enhver anden el-pære, hvis du tænder og slukker for stikkontakten, men du kan også styre dem via en app eller en bevægelses-sensor. Hvis du er super nørdet, kan du integrere dem i et større Internet of Things netværk og få lyset til at slukke i stuen når du tænder for Netflix

Farve- og lysmæssigt så leverer de nye Hue pærer deres lyd i 2700 Kelvin, hvilket oversat til dansk betyder de giver et lækkert varmt lys og særligt i morgentimerne er de geniale fordi de ikke blæser dine øjne ud med et barskt hvidt lys fra morgenstunden.

Designet er holdt i den samme stil som de andre moderne filament-pærer, hvor du tydeligt kan se det, der skal forestille at være glødetrådene, men som faktisk bare er striber af LED lys.

Kontrol over lysstyrken er mere end bare en gimmick

At du kan styre styrken af lyset betyder også, at du kan indrette dit hjem med lys, og ikke bare fordi det er nogle flotte el-pærer men også fordi du kan give et dæmpet og roligt lys til de sene aftentimer inden du skal i seng, eller skabe den helt rigtige stemning inden et Netflix-maraton sættes igang.

Et roligt og dæmpet lys kan hjælpe dig med at sove bedre

Regulering af lysstyrken kan give en lampe, eller et rum, et helt nyt udtryk og dette er en af de største styrker ved Hue-pærerne, at de i sammenspil med app’en kan danne “scener”, som giver dig præcis den stemning du har brug for

Filament-pæerne har dog kun én farve, og det er det bløde varme lys, så du kan ikke bruge dem til at lave dit eget diskotek eller farvekoordinere dit lys og sofaen. Det gør også at nogle “scener” i Hue app’en ikke kan bruges optimalt, specielt dem der kræver det mere barske hvide lys for at optimere ens koncentration.

Tre seje ting du kan med Philips Hue

Husk at slukke lyset!

Med Hue kan du sætte en GPS-zone op, så når du tager din telefon med dig ud af huset så slukker lyset, og på den måde kan spare strøm.

Du kan selvfølgelig også bruge det den anden vej rundt, og få lyset til at tænde når du nærmer dig hoveddøren.

Giv illusionen af at være hjemme

Hvis du er på ferie, kan det være rigtig fornuftigt at sætte Hue lyset op til at tænde og slukke i en rytme, som ligner den du ville have til hverdag.

Det hele kan styres fra app’en, og du kan med den give illusionen af at være hjemme selvom du er i den anden ende af landet.

Styr lyset med din stemme

Hvis du er lidt doven, behøver du faktisk ikke engang finde telefonen frem eller gå hen til stikkontakten for, at slukke lyset.

https://youtu.be/_Hqwt4VXjBE

Du kan nemlig koble Hue op til Google Assistent, Apple Homekit eller Alexa og styre alt lyset ved hjælp af din stemme. Hey Google, sluk lyset i stuen!

Philips Hue Glødetrådspærerne fås i tre forskellige størrelser, og koster fra 149,- kr og opefter.
(Disse Hue pærer har også indbygget bluetooth og kan bruges uden en Philips Hue Hub)

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve − five =

No Comments Yet.